- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ev sahibi surat yapsa bende terk ederim evi.. niye çeksin ki sizin suratınızı...o kadın da takıntılı zaten bir surat yaptım diye ev terkedilmez
Davetsiz misafir akşam saat 11de geliyorEv sahibi surat yapsa bende terk ederim evi.. niye çeksin ki sizin suratınızı...
Bende aynısını düşünüyorum fakat birçok üye tam tersi yorum yapıyorSize sormadan gayet namüsait bir saatte sizin evinize misafir çağırıyorsa hemde 20 kişi,kusura bakmasın ama haketmiş.
11 de insanlar yataklarına yatıp uyuyorlar,ne misafirliği yani?
O saatte gelen misafirde bir tuhaf zaten,hiç düşünememişler mi bu saatte rahatsız etmeyelim diye.
Kv davet etmiş olabilir .. yine de surat asarsanız onları istemediğinizi belli edersiniz o da istenmediğini anlayınca çekmiş gitmiş işte..Davetsiz misafir akşam saat 11de geliyor
Allah'ın misafirine böyle davranılmaz. Kizacagin kişi kayinvaliden. Sana sormadan etmeden milleti cagirmissa herkes gittikten sonra bir konuşma yapabilirdin
Jameya sen naptin konustunuz mu ?20 kişi nedir ya kovmamışsın bozulucak bişey yok o kadar misafir ağırlamak kolay mı.
Aslında konuya tam olarak saygısızlık diyemeyiz şöyle ki kayınvalidemler bize yemeğe gelmişlerdi sonra kayınvalidem evimizi kendi evi gibi kullanmayı ve emrivaki yapmayı çok sever tüm gün zaten birlikteydik akşam saat 11 gibi tam 20 tane akrabası ve komşusu emrivaki yaparak bize geldiler bende tabi ki surat yaptım onları istemediğimi belli ettim akabinde aralarındaki çirkef bir kadın evi terketmiş gitmiş sonra kayınvalidem bana kızdı eşimle de birbirimize girdik konu uzadıkça uzadı onlar da geçen perşembe gittiler ama küs gittiler.
Ben mi yanlış yaptım bu durumda?
Hayır gayet de kendi evinde ağırlayabilirdi bu konuda eşimin de ihmali var , kv beni tanıdığı sorun çıkartacağımı bildiği için bize gidelim dedi eşim de hayır bizde otururuz dediNiye kendi evinde ağırlamıyor, sizin evinizin olduğu ilde kendi evi de yok mu? O kısmı anlamadım. Biri yorumda “sizin evinizde ağırlamak zorunda kalmış” demiş ve siz “zorunda değildi” vs diye cevap yazmamışsınız. O yüzden emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?