- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ya bende aynısını düşündüm sonuçta iş çıkışı yorgun argınımBenim uyku saatim 11 ya ne misafirligi. Hacca yolcu etmek için de daha uygun bir saat bulsalarmis
Kadın çok iyi yapmış bence kalkıp gitmekle.ben surat yapınca kadının çekip gitmesi ne kadar doğru peki ya? benim misafirim değilsin neyin tafrasını yapıyorsun
Al benden de o kadarVallahi eve gelen misafire surat yapmam için canımla falan tehdit ediliyor olmam lazım. Hele evi terkettirecek kadar surat asmak nedir yahu? Millet gidince kızacaksanız kayınvalidenize kızın, eşinize kızın.
Hacca mı gittiler o gece yada sonraki gece o kısmı anlayamadım. Yani gün kalmadıysa mecburen sizdeyken gelmişlerdir belkide.
O zaman misafirin ve kvnin suçu ne?Hayır gayet de kendi evinde ağırlayabilirdi bu konuda eşimin de ihmali var , kv beni tanıdığı sorun çıkartacağımı bildiği için bize gidelim dedi eşim de hayır bizde otururuz dedi
Ya biz çok dobra düşünüyoruz ya da bazı bayanlar çok alttan alıcı vericiGece 11 de yirmi tane akraba benim kapıma dayansa kızgın yağ dökerim üstlerine siz iyi sadece surat yapmışsınız
bu vesile ileniye senin evin kabul yeri mi hacca gidecek olan o , eşinle neden kavga ediyorsun, bu arada ne olursa olsun evine gelenlere surat yapılmaz hayırlı olsun bu durumda kayınvalide hacdan gelince de görüşmez tüm ilişkilerimi bu vesile ile bitirirdim.
Ya,bakın şükür ki onu akıl edememişsiniz.Zaten patavatsızlar patavatsızlığın adını "dobralık"koyalı her münasebetsizlik mubah oldu.Ya biz çok dobra düşünüyoruz ya da bazı bayanlar çok alttan alıcı verici
Kayınvalide musaitiz gelin dememiş mi hepsi toptan anlaşıp nasıl organize olmuşlar?Misafirler allahin degil kayinvalideninmis. Gecenin 11inde gelsiysen surati da çekeceksin.
Misafir kutsaldir geyigini cok sacma bulurum. Yalnizca rahatsızlık vermişler başına taç mı etseydi kadıncağız
Hayır gayet de kendi evinde ağırlayabilirdi bu konuda eşimin de ihmali var , kv beni tanıdığı sorun çıkartacağımı bildiği için bize gidelim dedi eşim de hayır bizde otururuz dedi
Başlık"Hac nerededir"miydi,ben orayı kaçırmışımHac insanın kalbindedir...
Beğendim yazınızı ama belli ki oğlan annesisiniz ben kesinlikle sizin gibi düşünmüyorum o saatte gelen misafir de suçludurNerde kaldı eski komşuluklar misafirlikler çocukluğumu özledim nevar ki bunda ne hizmeti gece onbirde gelmişler zaten baklsva börekmi açtınız çok merak ettim altı üstü bir saat oturup gideceklerdi bir acı kahve içip ki özel bir durum var ortada her zaman olan bişey değil o insanlarda size çok meraklı depillerdir heralde kayınvalidem dizinden amleliyat oldu bizde kaldı onbeşgün giren çıkan belli değildi hatta yeğenleri çalıştığı için gece 12 de bile geldiler yorgunluktan gözümüz kapandığını görünce ooo gelin uykunmu geldi diye gülüştük yazııkk gerçekten kendi akrabalarınız olsa bu durum yaşanmazdı eminim yada eşiniz sizinkilere yapsa ne hissederdiniz bunun anacı olmakla ilgisi yok insanlıkla ilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?