• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler yüzünden eşimle tartıştık

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
kızlar yine ben daha öncede yazmıştım kaynanımı sevmiyorum diye bugün annemler geldi bize öğleden sonrada gittiler tabi kaynanamlar duydu ya onların geldiğini kıskaçlıklarından akşam bize gelceklermiş 9 gibi eşim maç izlemeye gitti dönüşte annemler gelcek dedi tabi onlardan öncee plan yapmıştım kafama göre banyoyu falan hazırlayıp banyo yapcaktık malum yarın pazartesi ütü falanda yapcam ben biraz surat astım ama istemeden oluyo elimde değil yüzlerini görmek istemiyorum eşimde sinirlendi gitti hep böle yapıyon diye öffff çok sıkıldım artık yaaaa :43::43::43:

arkadaşlar bu konuyu açtım sayfada cıkmadı bende önceden yazdığım konuyta dewam ettim
oraya yazarsanız sevinirim:23:

bende dertliyim bu konuda ama ben yolunu buldum ben gelip gitmelerine karşı degildim aksine benim eşim istemiyordu benim ailemi öncesinde hep sustum aman dedim sonra bi baktım iyice azıttı annemlerin geldiği zaman işim var mesaim var diye yalanlarına devam etti bende onun ailesi geldiğinde mesai yaptım kapak oldu kocama :)

işim var diye kaynananların gelmesini istemiyorsun,ilginçtir ki en az 1 saattir bu konudasın.keşke buraya konu açacağına ütünü yapsaydın.sen ne kadar istemesende eşin için onları ağırlaman gerekli:34:

bu kadar bencil ve tahammulsuz olmayin...
Tabiki evlatlarinin evine gelecekler...
Cok cok cok buyuk bir saygisizliklari yoksa size karsi...
Bu adamlarda agac kovugundan cikmadi yahu...

Ha edepsiz olur ailesi,ne bileyim saygisiz olur,her geldiklerinde sizi ignelerler o başka...
Unutmayin ne ekerseniz onu bicersiniz...

5 yillik evliligimde eşimle hic senin ailen benim ailem tartismalarina ne ben girdim ,ne eşim...
3 .ncu kisiler yuzunden evliliginizi yipratmayin...
Burada eşinize hak verdim ben...

bu kadar bencil ve tahammulsuz olmayin...
Tabiki evlatlarinin evine gelecekler...
Cok cok cok buyuk bir saygisizliklari yoksa size karsi...
Bu adamlarda agac kovugundan cikmadi yahu...

Ha edepsiz olur ailesi,ne bileyim saygisiz olur,her geldiklerinde sizi ignelerler o başka...
Unutmayin ne ekerseniz onu bicersiniz...

5 yillik evliligimde eşimle hic senin ailen benim ailem tartismalarina ne ben girdim ,ne eşim...
3 .ncu kisiler yuzunden evliliginizi yipratmayin...
Burada eşinize hak verdim ben...

şimdi ben onların yaptıklarını yazmaya baslarsam sabah olur şöle özetliyim kaynanamla küçük oğlunun kız isteme töreninine gitmedim diye tartıştık gitmeme sebebimde küçük oğlu abisinin yani bizim herşeyimize karışıyodu sanki abi o gibi annmleri istemiyodu kendi kaynanasıgille kıyaslıyodu falan sora kayın pederimi doldurmuş eşimin kardesi yengemin facede resimleri var ewli yazmıyo falan işte ben guya nufus cuzdanımın fotokobisini çekmişim beker diye faceye atmışım böle saçmalık olabilirmi :26:eşimle düğün fotalarım herşey facede sonra kayın peder içkili kafaya babamı aaramış böle böle diye işte facedekileri babamda kızmış kimse benim namusuma srefim dil uzatamaz demiş kapatmış teli sonra kayın peder küfürlü msj çekmiş tabi babam artık hayatta konuşmaz şimdi pişman barışmaya uğrasıyo üstelik annemlere gitmemizide kıskanıyolarda ayrıca annemlerle küsmeden önce annemgil ne zaman bize gelse hemen geliyolardı ben annemlerle hiç yanlız oturamıyodum onlara hizmet emekten çağırmassak küsüyolardı yani bu daha özeti daha neler neler :ssz:

Farkındaysan her konuya aynı olayı yazıyorsun

gitseydin o söze ne olurdu sanki?

Sana sevmediğin insanlarla kuzu ciğer sarması ol demiyoruz,ama yapıcı ol biraz

böyle yaparsan eşini kaybedersin

akşama kadar kendi annenler gelmiş,akşam da onlar geliversin

banyonu yarın yapıver

kendi ailene ses etmiyorsun işim aksıyor diye

ama konu kaynana olunca da istemiyorsun

bu şekilde evlilik yürümez ki

annem 25 yıllık evli

babannemlerin etmediği kalmadı bir5ün de ağzını açıp bişey demedi

benim garibime gidiyor bu senin ailen benim ailem muhabbeti

kaynanana karşı kin dolusun

sevmek zorunda da değilsin

ama sana her gelişlerinde böyle huzursuzluk çıkarırsan mutlu olamassınız

kadın oğlunun evine gitmeyecek de nereye gidecek?

Hani bi söz var

ya bu deveyi güdeceksin ya da.....

:ssz:

zamanlamaları hoşuna gitmiyorsa bir incelik yapıp belirlediğin gün sen davet et. ya da bugün işim var kusura bakmayın yarın buyrun falan deseydin keşke.sevmiyorsun ama en azından eşinin hatrı için bir gün de onları ağırlayabilirsin

zamanlamaları hoşuna gitmiyorsa bir incelik yapıp belirlediğin gün sen davet et. ya da bugün işim var kusura bakmayın yarın buyrun falan deseydin keşke.sevmiyorsun ama en azından eşinin hatrı için bir gün de onları ağırlayabilirsin

tamamda ben gelmesinler demiyorum ki benim annemler uzakta 2 saatlik yoldan geliyolar ayda yılda bi onunkiler arka sokakta oturuyolar 5 dklık yer üstelik dun gece pazardı geldiler cuma akşamıda zaten bizdeydiler geçen pazarteside biz onlardaydık canım öle davet edip bi gece çağırsam 2 gün sonra yine gelirler:51:

Farkındaysan her konuya aynı olayı yazıyorsun

gitseydin o söze ne olurdu sanki?

Sana sevmediğin insanlarla kuzu ciğer sarması ol demiyoruz,ama yapıcı ol biraz

böyle yaparsan eşini kaybedersin

akşama kadar kendi annenler gelmiş,akşam da onlar geliversin

banyonu yarın yapıver

kendi ailene ses etmiyorsun işim aksıyor diye

ama konu kaynana olunca da istemiyorsun

bu şekilde evlilik yürümez ki

annem 25 yıllık evli

babannemlerin etmediği kalmadı bir5ün de ağzını açıp bişey demedi

benim garibime gidiyor bu senin ailen benim ailem muhabbeti

kaynanana karşı kin dolusun

sevmek zorunda da değilsin

ama sana her gelişlerinde böyle huzursuzluk çıkarırsan mutlu olamassınız

kadın oğlunun evine gitmeyecek de nereye gidecek?

Hani bi söz var

ya bu deveyi güdeceksin ya da.....

:ssz:

sende farkındaysan yazdım üstte benim söze gitmemein sebebi kaVGA EDİŞİMİZ VE BU KAVGADAN DOLAYI ONLARDAN NEFRET ETMEMMM ben zaten gelmesinler demiyorum ki haftada 1 gelsinler

Böyle konulara yazmak istemiyorum, cünkü sinirleniyorum ama tutamadim kendimi..Yahu kocanizda söylemis iste her gelmelerinde böyle yapiyorsun diye..Demekki ne zaman gelseler sizde hep ayni surat asma istememe durumu varki adam bile isyan etmis..Kendi ailenize gösterdiginiz, saygi, hosgörü ve anlayisi onlarada gösterin orasi sadece sizin eviniz degil kocanizinda evi..Böyle devam ederseniz esiniz sizi birakir hep ailenizle yasarsiniz rahat rahat...

Bence karşıdakinin neler yaşadığını bilmeden yargılamak çok yanlış. İnsan iyi niyetine karşılık kötü niyetle karşılanırsa tabiki farklı yaklaşmaya başlar, normalde hiç vermeyeceği tepkiler verir.. Bu durumda o kötü niyetli insanı Allah'a havale etmek en iyisi aslında..

Bence karşıdakinin neler yaşadığını bilmeden yargılamak çok yanlış. İnsan iyi niyetine karşılık kötü niyetle karşılanırsa tabiki farklı yaklaşmaya başlar, normalde hiç vermeyeceği tepkiler verir.. Bu durumda o kötü niyetli insanı Allah'a havale etmek en iyisi aslında..

teşkürler canım beni anlamayanlara bilip bilmden konuşanlara cvp bile wermek istemiyorum on kere yazdım sebeplerini illa hiç gelmesinler demiyorum ki biraZ RAHAT BIRAKSINLAR BENİM KAYNANAM EWLENDİĞİMİZİN İLK GÜNÜ SABAHI KAPIYA GELDİ Bİ NUMARALARLA MERAK ETTİM FALAN DİYE AĞLAYARAK KAHVALTIYA KALDI SONRA OTURUP HEDİYELERİ AÇTI BU KADARDA OLMAZ YANİ

Back
X