• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler

Buyulubahce

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
9
1
6
35
Konya
Evlenmeden önce kayınvalidemle aram çok iyiydi. Ama nikahtan sonra her hareketi değişti. Benim ikinci evliliğim bir oğlum var. Kayınpeder istemiyordu evlenmemizi ama anne hep destek oldu. Düğünden önce maddi beklentileri oldu biz de kendi derdimize düştük. Sonra annesi kavga çıkardı beni evden kovdu. Bizim nikahımız vardı, düğün formaliteydi.düğünden önce özür diledi barıştık falan. Sonra aynı tavırlR devam etti . 15 tatilde gittik barışalım diye elini öptürmedi çocuk gibi odaya girip kapıyı kilitliyor. Bayramda kandilde de aramıştık yine açmamıştı. Eşim anne babasıyla sürekli kVga etti konuşmuyorlar. Babası biraz önce aramış senin karın bize para verdirtmedi demiş. Ben hamileyim bunlar yüzünden gerilmekten bıktım. Uzun zamandır siteyi okuyorum, derdimi paylaşmak istedim

Evet geçen sene kasımda yaptık nikahı eş durumu için. yazın düğün vardı ama ayrılalım diye çok uğraştı. İlk torununa hamileyim hayırlı olsun bile demedi ki bn mesaj attım anne biz mutluyuz ama bi yNımız eksik buyrun gelin dedim arad eşimin psikolojisi harap

Değişmesi para yüzünden mi sadece başka şeyler de vardır yoksa neden 360 derece dönsün ki

Herkesi yönetmeyi çok seven birisi. Koltuk örtümüzden yediğimiz mantının yoğurduna kadar. Ailelerin oturduğu şehirde düğün yaptık bi de kendi memleketlerinde yapın dedi. Eşim karışmadı bn de istemedim neticede para yardımı falan yapmadılar sonra çıldırdı. Bi de sürekli söylediğişey suratın asık. Eşim atNdıktan bi sene sonra evlendik bunlara maddi yardımı olmadı.onlar da bn izin vermiyorum sanıyolar

Derdini paylaşarak iyi yapmışsın. .. Rahatlarsın.. Bu ülkede anlam veremediğim bir şekilde " kaynana - gelin " çakışması var. Sanki böyle gelmiş böyle gidecekmiş gibi. Kayınvalideni tanımıyorum ama hem " kaynanalığın " gerektiği gibi davranmak istemiştir hem de karakteri öyledir.. Siz Eşinizi seviyorsaniz o da sizi seviyorsa ve beraber mutluysanız karşıdaki kişi kayın valideniz bile olsa sizi üzecek yıpratacak kadar takmayin derim. Üstelik hamile olduğunuzu söylemissiniz.. Lütfen stres yapıp hem ilişkinizi jem kendinizi hem de bebisinizi olumsuz etkilemeyin...

Bir de oğlum ona babanne dedi diye bozulmuş. Çocuğun babannesi var demesin bana diye aradığında bn dersteydim. Eşim de bi çocuğumuz dHa olunca o da teyze amca diyecek size dedi. Oğlum için biyolojik bBası değilim ama o benim oğlum demişti. Şimdi öğrendik bebeğin cinsiyeti erkek ilk torun ama kadın inatla bizimle konuşmuyo. Hadi bn el kızıyım dA oğluyla konuşmaması normL mi

Derdini paylaşarak iyi yapmışsın. .. Rahatlarsın.. Bu ülkede anlam veremediğim bir şekilde " kaynana - gelin " çakışması var. Sanki böyle gelmiş böyle gidecekmiş gibi. Kayınvalideni tanımıyorum ama hem " kaynanalığın " gerektiği gibi davranmak istemiştir hem de karakteri öyledir.. Siz Eşinizi seviyorsaniz o da sizi seviyorsa ve beraber mutluysanız karşıdaki kişi kayın valideniz bile olsa sizi üzecek yıpratacak kadar takmayin derim. Üstelik hamile olduğunuzu söylemissiniz.. Lütfen stres yapıp hem ilişkinizi jem kendinizi hem de bebisinizi olumsuz etkilemeyin...

Teşekkür ederim. Tabiki deniyorum ama bi an geliyor hiç alakası olmasa bile eşimle atışıyoruz bilerek yaptın oluyor. Diğer dünürün yAnında elim havada kaldı. düşman eve gelse hoşgeldin denmez mi? Benim ailem bi lira harcatmaz bize, bunlar biz seni dersaneye gönderdik diye kavgA çıkarıyorlar

Teşekkür ederim. Tabiki deniyorum ama bi an geliyor hiç alakası olmasa bile eşimle atışıyoruz bilerek yaptın oluyor. Diğer dünürün yAnında elim havada kaldı. düşman eve gelse hoşgeldin denmez mi? Benim ailem bi lira harcatmaz bize, bunlar biz seni dersaneye gönderdik diye kavgA çıkarıyorlar

Anlıyorum. Zor şeyler, insanı üzen şeyler.. Sen yine de şu hayatta ilk önce en değerli olan kişi sensin, sonra çocuğun, çocukların, sonra sana değer veren eşin, ailen.. onlarla çok muhatap olmamaya çalışsan? Bak eğer bunları kafana takarsan, onları da o karakterleriyle ciddiye alırsan eşinle de aran açılabilir..

Öncelikle ne mutlu size , sizi seven ve oğlunuzu benimsemiş bir eşiniz var. Bu yüzden size nacizane tavsiyem bu tür şeylere kafanızı takmayın. Bırak kim ne yaparsa yapsın siz elinizden geleni yapmışsınız zaten. Evinize ki huzurunuza bakın. Kapıyı kapattiniz mı her şey, herkes dışarda kalır. Kendinize dert edinmeyin..

Evlenmeden önce kayınvalidemle aram çok iyiydi. Ama nikahtan sonra her hareketi değişti. Benim ikinci evliliğim bir oğlum var. Kayınpeder istemiyordu evlenmemizi ama anne hep destek oldu. Düğünden önce maddi beklentileri oldu biz de kendi derdimize düştük. Sonra annesi kavga çıkardı beni evden kovdu. Bizim nikahımız vardı, düğün formaliteydi.düğünden önce özür diledi barıştık falan. Sonra aynı tavırlR devam etti . 15 tatilde gittik barışalım diye elini öptürmedi çocuk gibi odaya girip kapıyı kilitliyor. Bayramda kandilde de aramıştık yine açmamıştı. Eşim anne babasıyla sürekli kVga etti konuşmuyorlar. Babası biraz önce aramış senin karın bize para verdirtmedi demiş. Ben hamileyim bunlar yüzünden gerilmekten bıktım. Uzun zamandır siteyi okuyorum, derdimi paylaşmak istedim

ohooooo taktığın şeye bak neleri var burda okuyorum karısının burnundan getiren anne baba aşığı olan o kadınlar napsın sen gene iyisin insanın siniri bozuluyor ama benim annem babam bana aynı şeyi yaptı el napmasınki

Öncelikle ne mutlu size , sizi seven ve oğlunuzu benimsemiş bir eşiniz var. Bu yüzden size nacizane tavsiyem bu tür şeylere kafanızı takmayın. Bırak kim ne yaparsa yapsın siz elinizden geleni yapmışsınız zaten. Evinize ki huzurunuza bakın. Kapıyı kapattiniz mı her şey, herkes dışarda kalır. Kendinize dert edinmeyin..[/QUOTE Ben yine de herşey düzelsin istiyorum. Çok zor bi hayat geçirdim. Boşandıktan sonra ünv okudum. Eşimle ünv aynı sınıftaydık. Kayınvalidem neticede onun annesi, ne yapmam lazım ki başka? Çoğu gelin gitmezdi bnm yerimde olsa. Eşim çok üzülüyor

Siz evlenmeden önce tuhaf olmadığını söylediniz,
demekki sizin evlenmenizi istemiyordu
sizin ciddiye alacağınızı sanmıyordu
baktıki iş ciddileşti nikah felan.oda böyle davranır oldu bence.

Bu arada kafaya takma değmez Neler neler var şükret,:ssz:
teneke muamelesi yap kafaya takma :51:

Oncelikle Allah evinizin huzurunu bozmasin hamileliginizi tamamina erdirsin. Ayrica kvnize babaanne diyen yavrunuza da hayirli omurlzr versin.
Bizim toplumumuzda bekar erkek ile dul ve cocuklu bir bayanin evliligi erfkek ailesi icin cok da kolay kabul edilen bir durum degil. Ve bence esinizin ailesi de bunu kabul etmiyor ama acikca diyemediginden para pul meselesini one suruyor. Zaten inanin para da verseniz, bekar da olmus saniz bu anlattiklarinizi buyuk ihtimalle yine yasayacaktiniz cunku herkes yasiyor adet olmus artik. Bu durumda ne yapilir? Oncelikle tebrik etmemelerine takilmayin ( benim de ikinci hamileligimde kv hayirli olsun demedi, ilk torun son torun farketmez bence bir hayirli olsun demeliydi..) gebeliginizi guzel gecirip esinize huzurlu bir ortam sunun. Esiniz arada uzuluyordur elbet ona herseyin zamanla duzelecegini soyleyin ve bol bol dua edip kalplerinin yumusamasini Allahtan dileyin. Arada arayin bence. Yerinizde olsam benim de o insanlardan gonlum kacar sogurdum. Ama esimizin ailesi sevmesek bile gecinmek zorundayiz sizin iyiliginiz ve sevginiz insaallah zamanla onlati yumusatir. Yalniz bence buyuk oglunuzu onlardan biraz koruyun. Cocugu incitmesinler.

terbiyesiz kadın küçücük çocuk sana babanne dese ölürsün sanki fitneci ay sinir oldum :((

CAN SIKICI BİR DURUM AKLIMA TAKILAN BİR İKİ NOKTA VAR CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
--sen boşanmış ve bir çocuk annesiydin eşinin ilk evliiği sanırım
--- kv ler bu konuyu problem yapacak beyinde insanlar mı ?
----eşini okutmuşlar tam fayda görecekleri zaman ben evleniyorum deyip hayat kurmuş ailesi de bize hiç faydası olmadı diye gücenmiş ufak tefek jestler yapmanız mümkün değilmi ?

CAN SIKICI BİR DURUM AKLIMA TAKILAN BİR İKİ NOKTA VAR CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
--sen boşanmış ve bir çocuk annesiydin eşinin ilk evliiği sanırım
--- kv ler bu konuyu problem yapacak beyinde insanlar mı ?
----eşini okutmuşlar tam fayda görecekleri zaman ben evleniyorum deyip hayat kurmuş ailesi de bize hiç faydası olmadı diye gücenmiş ufak tefek jestler yapmanız mümkün değilmi ?
Evet eşimin ilk evliliği. Bu konuyu sorun yapmıyodu annesi ama babası olmaz diyodu. Ailede yakın akrabalarda benzer durumda insanlar var. Sorun yaşandığı için olmaz diyolardı. Zaten ufak değil büyük jestler de yaptık arabamızın birini onların kendi arabadı olmadına rağmen onlara vermiştik. İkisinin de cep telg faturalarını biz ödüyorduk hala da ödüyoruz

evet eşimin ilk evliliği. Bu konuyu sorun yapmıyodu annesi ama babası olmaz diyodu. Ailede yakın akrabalarda benzer durumda insanlar var. Sorun yaşandığı için olmaz diyolardı. Zaten ufak değil büyük jestler de yaptık arabamızın birini onların kendi arabadı olmadına rağmen onlara vermiştik. Ikisinin de cep telg faturalarını biz ödüyorduk hala da ödüyoruz

demekki beklenti büyük :(((((((

Bir de oğlum ona babanne dedi diye bozulmuş. Çocuğun babannesi var demesin bana diye aradığında bn dersteydim. Eşim de bi çocuğumuz dHa olunca o da teyze amca diyecek size dedi. Oğlum için biyolojik bBası değilim ama o benim oğlum demişti. Şimdi öğrendik bebeğin cinsiyeti erkek ilk torun ama kadın inatla bizimle konuşmuyo. Hadi bn el kızıyım dA oğluyla konuşmaması normL mi

üzüldüm yaşadıklarınıza, eşinizin ilk evliliği mi?

Back
X