- Konu Sahibi bilmiyorummm
düşünceleriniz için teşekkür ederim...öncelikle kayınvalıdem cocukları bana asla baktırmaz egerkı gıdersem köyee.. ben bakarım sen yemek yap bene bakarım sen evı süpür ben bakarım sen sunu yap diye diye hem cocuklarımı bendne uzaklastırır hemde kesınlıklee özenerek bakmıyorr buu durumu cok yaşadım ben atıyor cocukları ortalıgaa güya bakmış oluyorr ağlıyorrlarr ama umrunda degıll..ben işleri bitirincede kızım bunlar durmuyor alda uyut karnını doyur dıyoo.. buda benı mahvedıyor enayı gıbı kullanıyor benı... katı olmamın sebebı buu ...evlendıkten sonraa oldum böyleee..
ayrıca ben sıkıldım dıye köye tasınmadılarkı ..zaten benı dusunseydı kayınvalıdem evlendıgım gun evımın ayrı olmasını ıstedıgımı bılıyordu ve ayrı olacak evın dendı bana ama ne zamankı nikah kıyıldı imza atıldıı.. bahaneler başladı işte şöyle oldu böyle oldu idare edın evınızı ayramadık beraber kalalım bır muddet bır hal caresıne bakarız fılan dendı bana ve ben 1.5 sene yasadım o 1.5 seneyı bır ben bılırım evımı sırf ayırabılmek ıcın köyü tercıh ettım bana ılçede evde tutabılırlerdı ama yapmadı.. kaynanam gıtsınde burnu sürtülsün dedi.. ama rabbım öyle büyükki simdi kendı köydee....
mecburluktan gıttıler esımın ilcede işi çıktı köyden gidip gelmek zor oluyorduu arabada yoktu.. ev kıralamamızada ızın vermedıler bız gıderız köye sız gelın buraya dedıler...keyfıne degıl yanıı.. kayınbabam böyle dıyınce kayınvalıdem gece hungur hungur aglamıss ben köye gıtmemmm diyee ama ilahı adalet ben 2 sene neler cektım o köydee ...
ayrıca iş yapmak sizi yüceltir demişsinizz evet bu normal bır ailede böyle olurdu ama bızım ailede agzınla kuş tutsan göze görunmezz. beraber yaşadıgımız sure zarfında sabah kalkardım 6.00 da akşam 23:00-24:00 de kadar iş yapardım 5 dkka ottutturmazdı benı. ne gelenlerı bıterdı ne gıdenlerı karnım burnumda göbegım bulasık dezgahına değe değe tonlarca bulasık yıkardım yuregı sızlamazdı....
ben katı olmayımda kım olsun![]()
Bu zamanda böyle gelin kalmış mı..pes..bu türün en son örneği annem sanıyordum..