kayınvalidemlere gitmek istemiyorum..ama nasıl ??

ya sonuc da hanı soyle 1-2 hafta tatıl nıyetıne gıdılır de

2-3 ay kalmak da ne demek !

sonuc da sızın de bı duzenınız bı aılenız yuvanız var .

2-3 ay cok fazla gercekten .bana kalırsa kayınvalıden gercekten

yapılacak ısler ıcın yardıma cagırıyor senı .

bunu kayınvalıdenı kırmadan soyle ; cocuklar yerlerını yadırgayınca

huysuzlasıyorlar huyları degısıyor ,cocugun zaten dısı cıkıyormus

onu da bahane et ,cok huysuz oldugu soyle .

ama ılla kalacaksan da 1-2 hafta kırmamak ıcın kalınır ama ,

2-3 ay gereksız bır sure olur .

Çok meraklılar insan kullanmaya. Nefret ediyorum çıkarlarını maskeleyip karşı tarafı düşünüyor gibi konuşup işini yaptırmaya çalışanlardan. Bahaneye falan hiç gerek yok canım. madem eşin de karışmaz. Açıkca ''ben gelmek istemiyorum. Orda yeterince sıkıldım. Bu yazı burda geçireceğim'' de. Gitme. İstediği kadar cevap versin. Hepsine ''hayır anne lütfen daha fazla ısrar etme'' de.

kayınvalideni sen tanıyorsun ve onlarla sen yaşıyorsun ben senin iyi niyetli bir insan olduğuna inanıyorum anlattıklarından eğer gitmek istemiyorsan haklısın bende olsam hiiç istemem iş yapmak kimi yüceltmişki ben duymadım başı göğe ereni... herhalde sende gittiğinde iş varken oturacak kadar duyarsız bir insan değilsindir dimi ama iki tane körpecik çocuğu sok toz toprağa üç ay istemediğin sıkıldığın bir yerde kal üstelik..bu senin en doğal hakkın istemiyosan gitme canım allah yardımcın olsun kendinden emin ol bence lüks değil bu olağan bir durum çook eskidenmiş o kaynana çağırcak gelin gidecek vs... kendi oğlu gidip kalsın temizlesin evi hem erkek kuvveti daha güzel yapar...

arkadaşlar bir planım daha var ama cok mu acımasız olur bılmıyorum ama sanırım kayınvalıdem diş miş olayına pek inanmaz bazı arkadaşlarımın dedıgı gıbı kaleyı içten fetih etmelıyım..iş kocamda bitiyor.. affınıza sığınıyorum benim eşim fazlasıyla cinseliğe düşkün biri yanı taş çatlasın bir hafta durur yapmadan.. o yüzden dişiliğimi mi kullansam ne yapsam bilemdım ..aslında normalde böyle bırı degılım eşim şok olur ne oluyor sana dıyee... ama kesın işe yarayacagından emınım..

işte ben senı özlerim desem köye gitmedende hergun memnun etsem onu benı bırakamaz köydede asla bırlıkte olamayacagımızı bılır..bneım prensibimdir..en zayıf noktasından vurmalıyım sanırım...son kararım bu umarım işe yarar.. hem bende zan altında kalmam eşim son sözü söyler annesıne :)

ne dersiniz doğrumu yapıyorum acaba

arkadaşlar bir planım daha var ama cok mu acımasız olur bılmıyorum ama sanırım kayınvalıdem diş miş olayına pek inanmaz bazı arkadaşlarımın dedıgı gıbı kaleyı içten fetih etmelıyım..iş kocamda bitiyor.. affınıza sığınıyorum benim eşim fazlasıyla cinseliğe düşkün biri yanı taş çatlasın bir hafta durur yapmadan.. o yüzden dişiliğimi mi kullansam ne yapsam bilemdım ..aslında normalde böyle bırı degılım eşim şok olur ne oluyor sana dıyee... ama kesın işe yarayacagından emınım..

işte ben senı özlerim desem köye gitmedende hergun memnun etsem onu benı bırakamaz köydede asla bırlıkte olamayacagımızı bılır..bneım prensibimdir..en zayıf noktasından vurmalıyım sanırım...son kararım bu umarım işe yarar.. hem bende zan altında kalmam eşim son sözü söyler annesıne :)

ahahahha hiç gülesim yoktu :) Ben de yataga almayacaksınız zannettim. Siz yokken o da gelecek köye galiba, ya gelmezse ve kendi kendini tatmin ederse :)

köyde niye birlikte olmasın
2 sene yaşamışsınız orada
ya da hiç mi kayınvalideyle falan aynı evde kalırken cinsellik yaşamadınız
orada da yapacağınızı düşünür
ne alaka yani
aa karım çok ateşli en iyisi köye gitmeyelim mi diyecek
yapın yapıyosanız da işinize yaramaz

böyle numaralardansa eşinizle açık açık konup gitmek istemediğinizi söyleyin

çok dizi, film izliyoruz, ondan oluyor bu saçma taktik teşebbüsleri

Kim sana ne tepki verdi :S Konuşuyoruz güzel güzel, neye üzüldün?

asude_bahar hanımın yazdıkları üzdü benı acıksacı saçma bir düşünce oldugunu dile getırmıs ..eleştirilere acıgım ama bırazcık dokundu :(

ama önemlı degıl asla kayınvalıdemgılde cinsellık yasamadım dıyemem yasadım ama anlamadan bılmeden.. ve evlendıgım 1.5 yılnda beraber yasadık bu sure zarfında ıster ıstemez bırlıkte oluyorduk ama ne hallerle yakalanıcaz dıye çabucak olup bıtıyordu hersey ...kendı evınde daha bır ayrı oluyor herseyy dahada özel oluyor ...eşimde bunun farkına vardı... rahatız en azından.. evım ayrıldıktan sonra kayınvalımlerde kaldık bazen ama asla bırlıkte olmadık olmamda ....

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evlı 2 cocuk annesıyım...buraya ilk kez konu açıyorum...ne yapmam gerektiği hakkında kesın ve net kararım var ama bunu nasıl yapmalıyım bilemedim...

kayınvalıdem illa benı ve cocukları çağırıyor 2-3 ay kalın dıyor..işte çocuklar bunalmıştır evden dışarı çıkmıyorlar birazcık strelerini atarlar diyor..kayınvalidemgilde köyde yaşıyorlar henuz köye tasınalı 2 ay olcak..daha önce o köyde ve o evde ben yaşadım 2 sene..ben 2 ay öncesıne kadar ilçeye taşındım benım yerımede kayınvalıdemgıl gıttıler köye ..yanı evlerı degıstık dıyebılırım..şimdiki oturdugum evde 2 ay öncesıne kadar kayınvalıdemgıl oturuyordu..

ben köye gıtmeyı asla ıstemıyorum zaten 2 sene ne cektıgımı bır ben bilirim o köyde.. yaz geldi buralar cıvıl cıvıl (köye göre)...köyde su yok, görüşeceğim kimse yok anca tarla bahçe işleri var..birde hazıranda kayınvalidem evi yıktıracakmıs odaları genışletecekmişş..beni iş için çağırdıgından eminim ..hemde adım gibi... ama maleseff bunu ona dıyemıyorum dıyememde...cocuklarım cok kucuk ufak diş çıkarıyor sabah akşam kucagımda...ve asla bu guzel yaz ayını köyde gecırmek ıstemıyorum aslaa.. birde buyuk oglum 3 yaşında koye ne zaman gıtse huyu suyu degısıyor...

kayınvalıdem henuz bana konuyu acamadı sadece emir verır gıbı söydedı.kaynım gelecek 20 gun sonra ..o geldiği zaman bizi köye getırecekmiş... çocuklar çatlamış evın içinde..değişiklik olsunmuşş.. bana sormuyor bıle gelirmisin diyee...bende emirden asla hoslanmam..vee seslenmedım hıc bıse demedım.. eve gelınce eşime dedim asla gıtmek istemiyorum dedım haberın olsun dedım..bana kızdı maleseff... ne halın varsa gör dıye tersledı.. güya anesı benı düşünüyormuş ben cok bencılmışım... ama ben bılıyorum benı iş için çağırıyorr.. yoksa burda aşağıda bahcemız var müstakil evimizz çocuklarım asagıda dıledıklerı gıbı oynuyor sıkılacak ortam yok asıl köy sıkıcı...

şimdi ben nasıl demelıyım gelemem dıyee offf her yandan sıkıştımm...ne demeliyim nasıl davranmalıyım.. artık vaktı geldımı dişimi göstermelimiyim... yoksa her dedıklerını yaptıracaklarr..

benım amacm kırmadan nasıl hayır dıyebılırım ...

çok uzattım sanırım özür diilerim arkadaşlarr:(

canım ben eşim olmadan asla kayınvalidemde kalmam.annem ve kayınvalidem aynı köyde oturuyorlar eşimde hiç karışmaz sen o evde rahatsız oluyorsan açık açık belli et rahat olamıyorum de eşinede...

asude_bahar hanımın yazdıkları üzdü benı acıksacı saçma bir düşünce oldugunu dile getırmıs ..eleştirilere acıgım ama bırazcık dokundu :(

ama önemlı degıl asla kayınvalıdemgılde cinsellık yasamadım dıyemem yasadım ama anlamadan bılmeden.. ve evlendıgım 1.5 yılnda beraber yasadık bu sure zarfında ıster ıstemez bırlıkte oluyorduk ama ne hallerle yakalanıcaz dıye çabucak olup bıtıyordu hersey ...kendı evınde daha bır ayrı oluyor herseyy dahada özel oluyor ...eşimde bunun farkına vardı... rahatız en azından.. evım ayrıldıktan sonra kayınvalımlerde kaldık bazen ama asla bırlıkte olmadık olmamda ....

sizi üzmek için yazmadım inanın ben görüşlerimi yazdım
bakın 1,5 sene birlikte yaşamışsınız zaten
eşiniz öyle düşünmez yani

açık ve net anlatın derdinizi eşinize
o da annesine göndermemek kendi fikriymiş gibi söylesin
taktik kasmayın

sizi üzmek için yazmadım inanın ben görüşlerimi yazdım
bakın 1,5 sene birlikte yaşamışsınız zaten
eşiniz öyle düşünmez yani

açık ve net anlatın derdinizi eşinize
o da annesine göndermemek kendi fikriymiş gibi söylesin
taktik kasmayın

canımın içi üzülmedim tabıkıde fıkırlerını söylıceksın asla gocunmam ama elımden başka bısı gelmıyor ne yapayım öle acık acık konuslacak bir tip degıl malesef eşim böyle saçma sapan planlar yapmak zorundayım napayımm :(

canımın içi üzülmedim tabıkıde fıkırlerını söylıceksın asla gocunmam ama elımden başka bısı gelmıyor ne yapayım öle acık acık konuslacak bir tip degıl malesef eşim böyle saçma sapan planlar yapmak zorundayım napayımm :(

bi dene o zaman
ama beklentiye girme ki üzülmeyesin

düşünceleriniz için teşekkür ederim...öncelikle kayınvalıdem cocukları bana asla baktırmaz egerkı gıdersem köyee.. ben bakarım sen yemek yap bene bakarım sen evı süpür ben bakarım sen sunu yap diye diye hem cocuklarımı bendne uzaklastırır hemde kesınlıklee özenerek bakmıyorr buu durumu cok yaşadım ben atıyor cocukları ortalıgaa güya bakmış oluyorr ağlıyorrlarr ama umrunda degıll..ben işleri bitirincede kızım bunlar durmuyor alda uyut karnını doyur dıyoo.. buda benı mahvedıyor enayı gıbı kullanıyor benı... katı olmamın sebebı buu ...evlendıkten sonraa oldum böyleee..:(

ayrıca ben sıkıldım dıye köye tasınmadılarkı ..zaten benı dusunseydı kayınvalıdem evlendıgım gun evımın ayrı olmasını ıstedıgımı bılıyordu ve ayrı olacak evın dendı bana ama ne zamankı nikah kıyıldı imza atıldıı.. bahaneler başladı işte şöyle oldu böyle oldu idare edın evınızı ayramadık beraber kalalım bır muddet bır hal caresıne bakarız fılan dendı bana ve ben 1.5 sene yasadım o 1.5 seneyı bır ben bılırım evımı sırf ayırabılmek ıcın köyü tercıh ettım bana ılçede evde tutabılırlerdı ama yapmadı.. kaynanam gıtsınde burnu sürtülsün dedi.. ama rabbım öyle büyükki simdi kendı köydee....

mecburluktan gıttıler esımın ilcede işi çıktı köyden gidip gelmek zor oluyorduu arabada yoktu.. ev kıralamamızada ızın vermedıler bız gıderız köye sız gelın buraya dedıler...keyfıne degıl yanıı.. kayınbabam böyle dıyınce kayınvalıdem gece hungur hungur aglamıss ben köye gıtmemmm diyee ama ilahı adalet ben 2 sene neler cektım o köydee ...

ayrıca iş yapmak sizi yüceltir demişsinizz evet bu normal bır ailede böyle olurdu ama bızım ailede agzınla kuş tutsan göze görunmezz. beraber yaşadıgımız sure zarfında sabah kalkardım 6.00 da akşam 23:00-24:00 de kadar iş yapardım 5 dkka ottutturmazdı benı. ne gelenlerı bıterdı ne gıdenlerı karnım burnumda göbegım bulasık dezgahına değe değe tonlarca bulasık yıkardım yuregı sızlamazdı....

ben katı olmayımda kım olsun :(
aynı dertler bendede var
bizde her sene gideriz bişiii varmış gibi
ne pisliği biter ne kaprisi nede dırdırı
her sene gitmemek için inatlaşırdım ama hiç bir faydası olmadı bu güne kadar

onun için artık inatlaşmıycam
offffffffffff ben bunların köyününde............................

hahaha...........
sen çözmüşün olayı...
hiç durma dene bakalım işe yararsa bana msj atıverde bende deneyim
hoş benimkinin pekte umrunda olucanı sanmam ya

ya cidden seni düşünen yoksa bu kadar düşünceli olmayı bırak,sende bencil ol kendni düşün ;) kendine istemedğn bişeyi zorla yaptrmaaa, bak ne güzel yolunu bulmuşsun, açıkk açıkk de eşine ben gtmek istemyorum annenlere ne dersen de die, yok sana ters tepkimi yaptı acıma kullan zayıf noktasını :) elini süremesn sana, dedğini yaptırana kadarda uzak dur... kayınvalidenmi küsüyomu ne yapıosa yapsın konuşur konuşur susar boşwer araya soğukluk girsn, bence sen bu şeklde sorun yaparsan eşin ewde huzuru bozulsun istemez heralde mecbur senden yana olucak :)

Ya canım eşinin madem cinselliğe düşkünlüğü var bu demekki onun zayıf noktası. ordan yakala. Neden taktiğin acayip olsun. Dersinde eğer köye gidersek ben orda senle beraber olamam dersin, neden derse de aynı evde başkaları varken tedirgin olurum de, falan filan.
Aslında kv den çocuklar için iyice soğuttun falan, kaynın gelip alacak sizi dediğinde tepkini orada koyacaktın. Anne o zaman müsait miyim değilmiyim diye bir sorsana önce malum bebek var her istediğimde istediğim yere gidemiyorum artık malum deseydin. Çocukları ben neden soğutayım. Ufacık çocuk soğumaktan ne anlar falan deseydin. benim kv bana emrivaki yapıp abin gelip alacak dese inan gitmezdim. kusura bakma müsait değilim gelemem derdim. Çocukları soğuttun deseydi neden benim düşmanımmısınız da soğutayım der ağzını kapatırdım. Tabi senin kv başka benim ki başka. benim ki bu tür söz söylemez. Alacak edecek demez. Bunlar oğulları ile evlendirdi diye köle mi aldıklarını sanıyorlar anlamıyorum. Sonuçta sende insansın. Biraz saygı duysalar ya.

valla kızlar kim ne derse desin...kaynana milletini el üstünde tutsan, yedi yirmi dört hizmet etsen yine yaranamzsın... dünyanın en iyi kaynanası bile 2 ay 3 ay yanında kalınca huzuru bozar...strese sokar insanı...kaldı ki bu kadın iş için çağırıyor baksana...birde emri vaki yapıyor çocukları addederek...valla konu sahibine tavsiyem sakın bacım ne yap ne et gitme derim ben...dönünce sinir hastası olarak yataklara düşersin canım...o dediğini mi yapacan artık dişiliğinimi kullanacan :) bilemem orasını ama sakın gitme...hele ki sana sorma tenezzülünde bulunmayan bi kaynanaya asla gitme...hizmetçiliğine çağırıyormuş madem.... kendi yapsın...çocukarın canı kendi evinde daha rahat dersin....

senin gibi gelin türünün son örneği herhalde:))valla iyi bile dayanmışsın çekmişssin o kadar şeyi bravo!!
cinselliği sonuna kadar kullan!!denemkten bişey olmaz..hem madem sen mutsuz olucaksın orada o da mutlu olmayıversin bi zahmet!!!:51:

Back
X