merhaba arkadaşlar 4 yıllık evlı 2 cocuk annesıyım...buraya ilk kez konu açıyorum...ne yapmam gerektiği hakkında kesın ve net kararım var ama bunu nasıl yapmalıyım bilemedim...
kayınvalıdem illa benı ve cocukları çağırıyor 2-3 ay kalın dıyor..işte çocuklar bunalmıştır evden dışarı çıkmıyorlar birazcık strelerini atarlar diyor..kayınvalidemgilde köyde yaşıyorlar henuz köye tasınalı 2 ay olcak..daha önce o köyde ve o evde ben yaşadım 2 sene..ben 2 ay öncesıne kadar ilçeye taşındım benım yerımede kayınvalıdemgıl gıttıler köye ..yanı evlerı degıstık dıyebılırım..şimdiki oturdugum evde 2 ay öncesıne kadar kayınvalıdemgıl oturuyordu..
ben köye gıtmeyı asla ıstemıyorum zaten 2 sene ne cektıgımı bır ben bilirim o köyde.. yaz geldi buralar cıvıl cıvıl (köye göre)...köyde su yok, görüşeceğim kimse yok anca tarla bahçe işleri var..birde hazıranda kayınvalidem evi yıktıracakmıs odaları genışletecekmişş..beni iş için çağırdıgından eminim ..hemde adım gibi... ama maleseff bunu ona dıyemıyorum dıyememde...cocuklarım cok kucuk ufak diş çıkarıyor sabah akşam kucagımda...ve asla bu guzel yaz ayını köyde gecırmek ıstemıyorum aslaa.. birde buyuk oglum 3 yaşında koye ne zaman gıtse huyu suyu degısıyor...
kayınvalıdem henuz bana konuyu acamadı sadece emir verır gıbı söydedı.kaynım gelecek 20 gun sonra ..o geldiği zaman bizi köye getırecekmiş... çocuklar çatlamış evın içinde..değişiklik olsunmuşş.. bana sormuyor bıle gelirmisin diyee...bende emirden asla hoslanmam..vee seslenmedım hıc bıse demedım.. eve gelınce eşime dedim asla gıtmek istemiyorum dedım haberın olsun dedım..bana kızdı maleseff... ne halın varsa gör dıye tersledı.. güya anesı benı düşünüyormuş ben cok bencılmışım... ama ben bılıyorum benı iş için çağırıyorr.. yoksa burda aşağıda bahcemız var müstakil evimizz çocuklarım asagıda dıledıklerı gıbı oynuyor sıkılacak ortam yok asıl köy sıkıcı...
şimdi ben nasıl demelıyım gelemem dıyee offf her yandan sıkıştımm...ne demeliyim nasıl davranmalıyım.. artık vaktı geldımı dişimi göstermelimiyim... yoksa her dedıklerını yaptıracaklarr..
benım amacm kırmadan nasıl hayır dıyebılırım ...
çok uzattım sanırım özür diilerim arkadaşlarr