Bu çokta doğru bir yol değil ama, bir öyle iki öyle sonunda iştirak etmek durumunda kalır.düğünü çayı vs. bilemem de, uludağda tatil boğazda yemeğe ben her defasında tamam annecim hemen geliyorum diye atlar giderdim heralde
en iyisi anne kusura bakmayın ama bizim başka planımız vardı, misafir gelecek vs. gibi aslında gelmek istemediğinizi belli eden paravan mazeretler üretebilirsiniz.
merhaba arkadaşlar .
kayınvalidem iyidir hoştur ama bazen bizim yerimize planlar yapması beni delirtiyor.
1 yıllık evliyim yani yeni evliyim.
kayınvalidemle aynı şehirde oturuyoruz.akşam tam yemek yapmaya başlarım ki bi telefon kayınvalidemler hadi şuraya yemeğe gidiyoruz hadi akşam biyerlerde çay içelim. haftada 2-3 akşamımız böyle geçer.durumları çok iyidir dışarda yemeklar hatta bazen sırf balık yemek için boğazda kalkarlar istanbula giderler balıkesirden tabi bizde
ama en son yaptığı deli etti beni.
bekar görümcem anne baba ailecek geçen hafta uludağa gittiler. eşimin işi yoğun olduğu için biz gitmedik daha doğrusu ben karı zaten hiç sevmem.
hergün telefonla konuştuk son gün gelecekleri günn bi tel biz oteli çok beğendik sizede 4 günlük oda aldık . delirdim resmen bide parasını bile ödemişler ya belki ben gitmek istemiyorum ki bu hafta şubat tatili için yeğenimi çağırdım. eşime söyledim iptal ettirmiş. ama geldiler surat surat . yeğenim geldi ona bile yeğenin gelmiş gözün aydın bile demediler
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh boyle kaynana dostlar basina. emri vakileri bile guzel yerlere yani,
boyle seylerden ben mutlu olurum. Demek ki her insanin beklentisi farkli.
algı meselesi.. kimi "emrivaki" diye algılar stres yapar, kimi "tatlı bi jest, sürpriz" der Bayılır. şahsen Ben çok mutlu olurdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?