B
BenNeriman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elifaslann
-
sultan a katılıyorum aynı evin içinde olmaktan iyidir bence bizim karşı komşumuz var yeni gelin geldi sürekli kavga ediyorlar gelin kaynana..bende altlı üstlü oturcam..ben fazla içli dışlı olmam sanıyorum..kaynanm gezmeyi çok sever bende araba kullanmayı öğrenmeye yeni başladım..öğren kızım diyor gezeriz:)şimdi olur dedim ama ilerde sıvışırım:)canım istemiyor karnım ağrıyor başım ağrıyor derim 1 2 anlar heralde gitmek istemediğimi:)Allah ım eşimle mutlu olayımda kaynana faktörü olsun olmasın sorun deil..herşey tatlı dille olur gibime gelir şuaan inş ilerdede böle olur
b
Evet canım öğretmenim ben ama malesef ücretliyim ... Hemde bu sene başladım..İnşallah seneye kpssye girip sözleşmeli yada kadrolu atancam..Valla zor her ayın sonunda kira,fatura market e bide gençsin istekler oluyo evine ufak tefek eşyalar ne bileyim kıyafet
falan onların taksidi derken para bitiyo anlamıyosun yani nasıl geçiyo hayat ...Zaten işten de geç geliyomuşsun valla kaçırma fırsatı çok pişman olursun sen harcayamıyo musun 750 800 milyonu da ev sahibine vercen ...Anne baba olarak yapsınlar görevlerini bak benimkiler hiçbir halt yapmadıkları gibi bide akıl veriyolar...Biz evlendik eşim 750 milyon maaş alıyodu 4 sene önce 250 kira 250 mobilya 160 beyaz eşya taksidi ödedik... Ve o halde bile kaynanam dedi ki ben artırırdım senin yerinde olsam ... Düşünebiliyo musun ve oturduğum evde 9 tane fare çıktı..3 Haftalık evliydim ...En güzel geçmesi gereken yıllarım ağlamakla geçti..Ben bu evden çıkmak istiyorum dedim .Ne dedi biliyo musun nesi var bu evin gayet güzel fareden ne olacak ! ya böyle İNSAN !!! lar varklava: klava:
aynı evde oturmaktan sa altlı ustlu oturman daha ıyı eee nasıl olsa calıscakmıssın sorun yok sanırım ben de altlı ustlu oturuyorum gayet su an ıyı...allah kolaylık versın sana kocanla mutlu olda gerısı yalannnn
ya ben ne halt edicem bir kişi güzel olcak demiyor acayip tırsmaya başladım hatta rüyama bile giriyor
bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum bu durumu başından beri bildiğim için de tavrımı baştan koymuştum
öyle her olsun dediğine he dersen içinden çıkamazsın her zaman ben böyle olmasını istiyorum diyeceksin ağzını açmasına bile fırsat vermeyeceksin ki anlasın anyayı konyayı zemuszemus
benimkinin ailesi höt desem kaçacak delik ararlar yok öle kimseye kölelik delikafadulden
bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum bu durumu başından beri bildiğim için de tavrımı baştan koymuştum
öyle her olsun dediğine he dersen içinden çıkamazsın her zaman ben böyle olmasını istiyorum diyeceksin ağzını açmasına bile fırsat vermeyeceksin ki anlasın anyayı konyayı zemuszemus
benimkinin ailesi höt desem kaçacak delik ararlar yok öle kimseye kölelik delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?