Gerçekten mi yani bana çok abes geldi saçma değilni gelmemesi peki aranız nasıl?Benim de kv gelmedi hiç dert etmedim
evine her geldiğinde şiştiğin için kınama gelmemiştin maşallah evime çok rahat geliyosun dersin şaka yolluKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
En son öyle dedim ama sonuçta bu size ve ailene verdiği değeri göstermezmi ben bundan sonra ona nasıl sevimli davranabilirimkigelmek istemiyorsa gelmesin. Kimseyi zorla getiremezsiniz. Nişanlınız haklı.
Bırak gelmesinin BİRTEK ANNEN OLSUN sana yeter kv bosverrrKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Hoşgeldin :) öylemi yapmalıyım sence ya sen karşınfakine değer verirsin onun da yaptığı budur ya ona sinir oluyorumDoya doya göbek atardım
Bi tek annem olsun bana birşey olmaz :) ama değersizleştiriyorlar ona sinirleniyorumBırak gelmesinin BİRTEK ANNEN OLSUN sana yeter kv bosverrr
Hoşgeldin :) öylemi yapmalıyım sence ya sen karşınfakine değer verirsin onun da yaptığı budur ya ona sinir oluyorum
Ben mi çok takıntılıyım acaba ya önümüzdrki hafta da onlara gidip kalıcam bi de benden gelinlik yapmamı beklicek bi de bu var yani sonra yapmayınca bi tatlısını bile yiyemedik oluyorHoşbuldum. .
Boşver takılm . .
Tadını çıkar. .
Ne güzel bende azcık böyle bişeleri takmasam çok mutlu olurum aslındaKına gecesi yapmadım yapsamda kv dem gelmeye bilirdi kadın erkek karışık olursa, hiç takılmam öyle şeylere gelmezse gelmesin
Ben mi çok takıntılıyım acaba ya önümüzdrki hafta da onlara gidip kalıcam bi de benden gelinlik yapmamı beklicek bi de bu var yani sonra yapmayınca bi tatlısını bile yiyemedik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?