Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Beni istemediğini düşünürdüm sanırım hayır önemli bir rahatsızlığı olsa hadi neyse de böyle birşey için gelmemesi saçma yani.

Gerçekten mi yani bana çok abes geldi saçma değilni gelmemesi peki aranız nasıl?
Aramız gayet iyi yaşlı kadına eziyet etmek bana göre degil sırf bir kaç kendini bilmez dedikodu yapacak diye üzmedim ne onu me kendimi

Amaaan benim kayınvalide düğünümüze bile gelmedi boşver ya gelen sağlar bizimdir canını sıktığına değmez dediğin gibi kendi oğlunun kınasına gelmeyince kendi kaybı olur

Aramız gayet iyi yaşlı kadına eziyet etmek bana göre degil sırf bir kaç kendini bilmez dedikodu yapacak diye üzmedim ne onu me kendimi
Maşallah ama benimki 48 yaşında ayrıca hergün gezen sosyal birir gezi olsa gider öyle diyeyim

Bi tek annem olsun bana birşey olmaz :) ama değersizleştiriyorlar ona sinirleniyorum
Be senin en mutlu günün kv yüzünden kendini niye uzeceksin Canım bir kere oluyor inadına oyna ohh oda CD den izlesjn başkalarından duysun gelmedigine yansın

Geçen eşimede aynısını dedim ben insanların benim hakkında ne düşündüğünü umursadığım yaşları çoktan geçtim saçma sapan şeyler için kendimi üzemem takılamam hoş eskiden de pek takmazdım

Ya sırf rahat etsibler diye kına düğün arası 3 gün var uzak yol diye düşün yani daha ne yapabilirdimki inan benim annem de rahatsızlık var mesela ama annem düğün için kalkıp o kadar yol gelicek mesela ama o yooookkk

Ne güzel azıcık ta bana gönder valla bende hiç yok ota şeye takarım yani

Beni istemediğini düşünürdüm sanırım hayır önemli bir rahatsızlığı olsa hadi neyse de böyle birşey için gelmemesi saçma yani.
Bende aynen öyle düşünüyorum zaten ama bir hafta orada kalocam bunların üzerine napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum

Şimdi bu durumu değiştirebilme şansınız varmı?yok..peki durum degismeyecekse en güzel gününüzü ne diye mahfedesiniz?keskin sirke küpüne zarar demişler. Takmayın gelmiyorsa yinede siz eglenmenize bakın.
Ve gözünüzü korkutmak istemem ama bu yasadiginiz sorunlardan daha büyükleri olacak hayatınızda. .güçlü olun takmayın. .

öyle dersen çevrendekıler hemen dedıkodulara başlar
kaynanan senı ıstemıyor dıye düşünürler
Bunu kendisine söyledim dedim gelmezseniz böyle düşünürler dediki canım ne önemi var kim ne isterse onu desin biz bize bakalım dedi ne kadar rahat

Ya ben bunlara katlanamıyorken daha büyükleri olırsa bizi bitirirler gerçekten zaten pişman oldum nişanlandığım için

Yok sadece korkuyormuş arabayla da zahmetli oluyormuş bu kadar yani
Bu vesile ile kayinvalidenizin entirikaci bir insan olmadığını anladınız. Birde iyi yanından bakın. .
Düşünün numara yapabilirdi son anda fenalastim gelmiyorum filan dememiş. Dürüst yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…