Aramız gayet iyi yaşlı kadına eziyet etmek bana göre degil sırf bir kaç kendini bilmez dedikodu yapacak diye üzmedim ne onu me kendimiGerçekten mi yani bana çok abes geldi saçma değilni gelmemesi peki aranız nasıl?
Yani istesem bile içimdrn yapmak gelmez artık onun istediği birşeyiKaynanalarin hepsi kaynar kazana
Şaka tabiki
Keyfi bilir, sizde onun değer verdigi seyleri yapmazsiniz olur biter :)
Amaaan benim kayınvalide düğünümüze bile gelmedi boşver ya gelen sağlar bizimdirKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Belli olmaz bakarsın başı ağırır falan :)amaan daha iyi rahat edersin herkes de onu ayiplar. Ama düğün? ona da mi gelmiyor yoksa?
Maşallah ama benimki 48 yaşında ayrıca hergün gezen sosyal birir gezi olsa gider öyle diyeyimAramız gayet iyi yaşlı kadına eziyet etmek bana göre degil sırf bir kaç kendini bilmez dedikodu yapacak diye üzmedim ne onu me kendimi
Be senin en mutlu günün kv yüzünden kendini niye uzeceksin Canım bir kere oluyor inadına oyna ohh oda CD den izlesjn başkalarından duysun gelmedigine yansınBi tek annem olsun bana birşey olmaz :) ama değersizleştiriyorlar ona sinirleniyorum
Ya sırf rahat etsibler diye kına düğün arası 3 gün var uzak yol diye düşün yani daha ne yapabilirdimki inan benim annem de rahatsızlık var mesela ama annem düğün için kalkıp o kadar yol gelicek mesela ama o yooookkkBöyle birşey için kızıpta şimdiden araya soğukluk girmesi hiç hoş değil. .İnsanların iyi günlerde var kötü günleride.demekki o kadar yolu gözü kesmemiş. Ertesi gün düğün vs derken belki vücudu kaldırmaz sonuçta genç değil sizin gibi.
Çok üzülüyorsunuz telefon edin konuşun belki size durumu kendisi anlattığında ona hak verirsiniz.
Ne güzel azıcık ta bana gönder valla bende hiç yok ota şeye takarım yaniGeçen eşimede aynısını dedim ben insanların benim hakkında ne düşündüğünü umursadığım yaşları çoktan geçtim saçma sapan şeyler için kendimi üzemem takılamamhoş eskiden de pek takmazdım
Hiç yanabilecek biri değil resmen nofrost kendisiBe senin en mutlu günün kv yüzünden kendini niye uzeceksin Canım bir kere oluyor inadına oyna ohh oda CD den izlesjn başkalarından duysun gelmedigine yansın
Bende aynen öyle düşünüyorum zaten ama bir hafta orada kalocam bunların üzerine napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorumBeni istemediğini düşünürdüm sanırım hayır önemli bir rahatsızlığı olsa hadi neyse de böyle birşey için gelmemesi saçma yani.
:))) daha yaratıcı bişe bulmam lazım tırnağı kırılmış dicem :)aman boşver yaa. soranlara '' ayağı kırıldı'' dersin
Şimdi bu durumu değiştirebilme şansınız varmı?yok..peki durum degismeyecekse en güzel gününüzü ne diye mahfedesiniz?keskin sirke küpüne zarar demişler. Takmayın gelmiyorsa yinede siz eglenmenize bakın.Ya sırf rahat etsibler diye kına düğün arası 3 gün var uzak yol diye düşün yani daha ne yapabilirdimki inan benim annem de rahatsızlık var mesela ama annem düğün için kalkıp o kadar yol gelicek mesela ama o yooookkk
öyle dersen çevrendekıler hemen dedıkodulara başlar:))) daha yaratıcı bişe bulmam lazım tırnağı kırılmış dicem :)
Yok sadece korkuyormuş arabayla da zahmetli oluyormuş bu kadar yaniÇoook ayıp. Eğer ki çok yolculuk yapmasına engel önemli bir rahatsızlığı filan yoksa..
Bunu kendisine söyledim dedim gelmezseniz böyle düşünürler dediki canım ne önemi var kim ne isterse onu desin biz bize bakalım dedi ne kadar rahatöyle dersen çevrendekıler hemen dedıkodulara başlar
kaynanan senı ıstemıyor dıye düşünürler
Ya ben bunlara katlanamıyorken daha büyükleri olırsa bizi bitirirler gerçekten zaten pişman oldum nişanlandığım içinŞimdi bu durumu değiştirebilme şansınız varmı?yok..peki durum degismeyecekse en güzel gününüzü ne diye mahfedesiniz?keskin sirke küpüne zarar demişler. Takmayın gelmiyorsa yinede siz eglenmenize bakın.
Ve gözünüzü korkutmak istemem ama bu yasadiginiz sorunlardan daha büyükleri olacak hayatınızda. .güçlü olun takmayın. .
Bu vesile ile kayinvalidenizin entirikaci bir insan olmadığını anladınız. Birde iyi yanından bakın. .Yok sadece korkuyormuş arabayla da zahmetli oluyormuş bu kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?