Ya meraklısı değilim açıkçası ama dost var düşman var sonuçta aileme soracaklar diye yoksa tınnnBırak gelmesinin BİRTEK ANNEN OLSUN sana yeter kv bosverrr
Hayatın bunları öğretmesi de güzel diyosun yani hiç bu açıdan bakmadım iyimiş bu :)Bu vesile ile kayinvalidenizin entirikaci bir insan olmadığını anladınız. Birde iyi yanından bakın. .
Düşünün numara yapabilirdi son anda fenalastim gelmiyorum filan dememiş. Dürüst yani..
Soranlara anı bir rahatsizlik geçirdi dersiniz ne olacak ki..çok büyütmeye de değmez yani..Hayatın bunları öğretmesi de güzel diyosun yani hiç bu açıdan bakmadım iyimiş bu :)
Nisanliniz doğru demiş bence :))kadının yaptığı yanlış gelmesi lazım ama bence kendinizi hiç uzmeyin bu zamanların tadını çıkarın ogunude dolu dolu yaşayın bir.kere oluyor çünküKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Sorsunlar CANIM hasta dersiniz olur biter ki hasta olacağı için otobuse binmiyormus sonuçta yalan da solememis oluyorsunuzYa meraklısı değilim açıkçası ama dost var düşman var sonuçta aileme soracaklar diye yoksa tınnn
Çok fenasın ama artık can ciğer kuzu sarma olmayacağımız kesin lv gelin anlaşmazlıklarına bir adım atmış oluyorum artıkevine her geldiğinde şiştiğin için kınama gelmemiştin maşallah evime çok rahat geliyosun dersin şaka yollu
Yapacak birşey yok üzüldüğüm şey kendi ailemi böyle insanlarla muhatap ettiğim için. Ama kendi yerini yapmış olduNisanliniz doğru demiş bence :))kadının yaptığı yanlış gelmesi lazım ama bence kendinizi hiç uzmeyin bu zamanların tadını çıkarın ogunude dolu dolu yaşayın bir.kere oluyor çünkü
Tabi bu işin bahanesi uçağa korkar otobüse yorulduğu için keyfe keder ama dediğim gibi üzüldüğüm nokta kendi ailemei bu şekilde muhatap etmekSorsunlar CANIM hasta dersiniz olur biter ki hasta olacağı için otobuse binmiyormus sonuçta yalan da solememis oluyorsunuz
En son öyle dedim ama sonuçta bu size ve ailene verdiği değeri göstermezmi ben bundan sonra ona nasıl sevimli davranabilirimki
Ay sağol canım benim tam da buna ihtiyacım vardı.Kendi terbiyesizliği...
Kınanıza gelmez ama en gereksiz anlarda zırt pırt kalmaya, gezmeye gelir kesin...
Şimdiden geçmiş olsun!
bu, yeteri kadar manali bir cumle.Nişanlım dediki farzedinki annem yok
Aa evet bunu düşünmedim bunu uygun bir zamanda söyleyeyim de içimde kalmasınne alakası var bu olsa olsa oğluna verdiği değeri gösterir..
sizin üzerinize alınmanız gereken bir durum yok ortada..
Evet sağolsun çok şükür eşim senin için karşıma alamayacağım insan yok diyo inşallah ta hep böyle olur ama ne oluyor olan eşime bana oluyor üzüntü stresbu, yeteri kadar manali bir cumle.
bence uzerine konusmaya bile degmez.
benimkini ben davet etme geregi bile duymamistim evlilik oncesi yaptigimiz organizasyonlara.
Yapacak birşey yok üzüldüğüm şey kendi ailemi böyle insanlarla muhatap ettiğim için. Ama kendi yerini yapmış oldu
Ya hiç sorun değil umrumda da değil açıkçası ama benim ailem ne der yada üzülmezlermi diye bi düşüncesi yok taaa nişana geldiğinde kafasına koymuştu ki ben kınaya gelmicem ama nişana geldi niye ilk defa gördü beni meselaBi annenin boyle bisey yapmasini kinarim. Ama sadece kinarim, olay yaratmam gelmedi diye.
Nisanlinda hakli, ne yapabilirki?
Sorun etme.
"gecinmeye niyeti olan" diye baslayan bir sozumuz vardir. kilifina uydurun, kimseye rapor vermek zorunda degilsiniz. aileniz de haddini asan meraklilara konumlarini bildirir. siz sadece gecenizin keyfini, mutlulugunu cikarin.Evet sağolsun çok şükür eşim senin için karşıma alamayacağım insan yok diyo inşallah ta hep böyle olur ama ne oluyor olan eşime bana oluyor üzüntü stres
Ama bu şekilde bi huzursuzluk yaptı ailemi ve biz eşimle gerçekten hem üzüldük hem yükseldik birbirimize bizi yıprattı kısacası yani bende bunları çabuk unutabilen biri değilim kendimi koyuyorum yerine yok olmuyor yani nasıl da bi tane oğlu var zaten nasıl olur da gitmez yaniöyle düşünüp kendinizi doldurmayın..
bundan sonraki ilişkileriniz bu şekilde ilerler yoksa..
Gelmesin canım ne olacak, sen arkadaşlarınla ailenle eğlenmene bak, bana kalırsa sorun değil... gerçi ben kınaya öyle çok önem vermem, kendim de yapmayacağım, belki ondan önemsiz gelmiştir bana ...Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?