Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Bu vesile ile kayinvalidenizin entirikaci bir insan olmadığını anladınız. Birde iyi yanından bakın. .
Düşünün numara yapabilirdi son anda fenalastim gelmiyorum filan dememiş. Dürüst yani..
Hayatın bunları öğretmesi de güzel diyosun yani hiç bu açıdan bakmadım iyimiş bu :)

Nisanliniz doğru demiş bence :))kadının yaptığı yanlış gelmesi lazım ama bence kendinizi hiç uzmeyin bu zamanların tadını çıkarın ogunude dolu dolu yaşayın bir.kere oluyor çünkü

Ya meraklısı değilim açıkçası ama dost var düşman var sonuçta aileme soracaklar diye yoksa tınnn
Sorsunlar CANIM hasta dersiniz olur biter ki hasta olacağı için otobuse binmiyormus sonuçta yalan da solememis oluyorsunuz

Nisanliniz doğru demiş bence :))kadının yaptığı yanlış gelmesi lazım ama bence kendinizi hiç uzmeyin bu zamanların tadını çıkarın ogunude dolu dolu yaşayın bir.kere oluyor çünkü
Yapacak birşey yok üzüldüğüm şey kendi ailemi böyle insanlarla muhatap ettiğim için. Ama kendi yerini yapmış oldu

Sorsunlar CANIM hasta dersiniz olur biter ki hasta olacağı için otobuse binmiyormus sonuçta yalan da solememis oluyorsunuz
Tabi bu işin bahanesi uçağa korkar otobüse yorulduğu için keyfe keder ama dediğim gibi üzüldüğüm nokta kendi ailemei bu şekilde muhatap etmek

En son öyle dedim ama sonuçta bu size ve ailene verdiği değeri göstermezmi ben bundan sonra ona nasıl sevimli davranabilirimki

ne alakası var bu olsa olsa oğluna verdiği değeri gösterir..
sizin üzerinize alınmanız gereken bir durum yok ortada..

Kendi terbiyesizliği...
Kınanıza gelmez ama en gereksiz anlarda zırt pırt kalmaya, gezmeye gelir kesin...
Şimdiden geçmiş olsun!
Ay sağol canım benim tam da buna ihtiyacım vardı. Ama yanılmıyorsam eşim izin vermez diye umud ediyorum

bu, yeteri kadar manali bir cumle.
bence uzerine konusmaya bile degmez.
benimkini ben davet etme geregi bile duymamistim evlilik oncesi yaptigimiz organizasyonlara.
Evet sağolsun çok şükür eşim senin için karşıma alamayacağım insan yok diyo inşallah ta hep böyle olur ama ne oluyor olan eşime bana oluyor üzüntü stres

Bi annenin boyle bisey yapmasini kinarim. Ama sadece kinarim, olay yaratmam gelmedi diye.
Nisanlinda hakli, ne yapabilirki?
Sorun etme.

Bi annenin boyle bisey yapmasini kinarim. Ama sadece kinarim, olay yaratmam gelmedi diye.
Nisanlinda hakli, ne yapabilirki?
Sorun etme.
Ya hiç sorun değil umrumda da değil açıkçası ama benim ailem ne der yada üzülmezlermi diye bi düşüncesi yok taaa nişana geldiğinde kafasına koymuştu ki ben kınaya gelmicem ama nişana geldi niye ilk defa gördü beni mesela

Evet sağolsun çok şükür eşim senin için karşıma alamayacağım insan yok diyo inşallah ta hep böyle olur ama ne oluyor olan eşime bana oluyor üzüntü stres
"gecinmeye niyeti olan" diye baslayan bir sozumuz vardir. kilifina uydurun, kimseye rapor vermek zorunda degilsiniz. aileniz de haddini asan meraklilara konumlarini bildirir. siz sadece gecenizin keyfini, mutlulugunu cikarin.

öyle düşünüp kendinizi doldurmayın..
bundan sonraki ilişkileriniz bu şekilde ilerler yoksa..
Ama bu şekilde bi huzursuzluk yaptı ailemi ve biz eşimle gerçekten hem üzüldük hem yükseldik birbirimize bizi yıprattı kısacası yani bende bunları çabuk unutabilen biri değilim kendimi koyuyorum yerine yok olmuyor yani nasıl da bi tane oğlu var zaten nasıl olur da gitmez yani

Gelmesin canım ne olacak, sen arkadaşlarınla ailenle eğlenmene bak, bana kalırsa sorun değil... gerçi ben kınaya öyle çok önem vermem, kendim de yapmayacağım, belki ondan önemsiz gelmiştir bana ...
Ama kına zaten senin ailenle arkadaşlarınla eğlencenmiş gibi geliyor, kafamda hep öyle şekilleniyor bu mesele, yanlış mı düşünüyorum bilmem

Bu durumu kendine ve nişanlına sorun edip canınızı sıkmayın bence..
Zaten bu evreler baya bir gergin geçiyor..
Gerçekten rahatsız ise gelemeyecek durumdaysa okey..
Ama hasta değilse , hastalığı bahane edip amacı huzur bozmaksa eğer Allah görsün ..

Boşverin, siz o gecenin keyfini çıkarın..
Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…