- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napçan anne oğlunu güne mi götürcen deseydinBugün benimki bana “oğlum prim günü dolunca çalışmasın, sen tek çalış” dediğinde girdiğim şoktan çıkamadığım için yanıt veremiyorum. Hepsi aynı.
Doğumu kocası yaptıysa e tabi yorulmuştur kolay değil can çıkardı içindenYeni doğum yapmış eşini, doğan bebeğini bırakıp "dinlenmeye" gitmiş, 1 ay kalmış bir adam var ortada.
Boşverin kayınvalideyi, adaletini falan.
Kocaya odaklanın.
Terbiyesiz herif!
Benim kaynanam 25 üstü normal doğum dikisi ve ona bağlı şişlik yasadigim için ayaklarıma basamadigim halde 5 günlük lohusayken oğlum uyuyamiyo odada yatmasin dedi bende yatamam dedi esimde yanımdan gitti uyuyamıyormus gece kendim baktım o anki kafa hiç bir şey demedim şimdi olsa görür gününü oda ogluda sizinki benimkilerden beter
Eşiniz ve annesi olan zalim kadın biliyor mu boşanma düşünceniz/ihtimaliniz olduğunu? Acaba yanlarında kalıp bebeğe bağlanıp aile oluşunuza alışmasın diye mi yaptı bunu? Öyle ince, haince hesapları var mıdır? Ne kadar kötü ve art niyetli olursa olsun torununu ve bebeğini bırakıp tatile gelen oğlanı alır geri götürür bizdeki kv ler.Açıklamaya yazdım. Eski konularımdan da bilen bilir. Eşimle zaten boşanmaya kara verme aşamasındayım. Sinirlendiğim kv onu desteklemesi.
Su durumda kv'ye degil esime carlardim. Sizi bir ay yalniz birakip yazliga dinlenmeye mi gitti, yanlis mi anladim?Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.
Problem Malesef eşinizde. Çocuğu doğuran bakan sizsiniz o neden yorulmuş? Anneniz sizi de el bebek gül bebek büyüttü sizinde dinlenmeye hakkınız var. Hem çocuğun üstünde hakkı olmayıp hem eşinizimi engelliyor? Eşiniz de onu mu dinliyor?? En kötüsü. Allah sabır versin eşine de kayınvalidene de tavrını koy. Senin yerinde olsam elini sürdürmem.Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.