- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Sevmeme olayı yeni oldu. Geçtiğimiz ay Bi problem yaşadık. Öncesinde böyle değildi aramız. Görseniz beni yere göğe sıgdıramaz çok severdi lafta ama geçen ay öğrendiğim şeyden sonra iletişimimiz azaldı. Eşimin agzından duyduğum için üzülüyorum dedim. Çünkü o hep üzülür annem neden yapmayacağı şeyleri yapıcakmış gibi konuşuyo ki şu huyunu bıraksa diyeHem sevmiyorsunuz hem beklenti içindesiniz , neden , ki sevmiyorsanız fazla ilgili de değilsinizdir.
Eşinizin adına neden üzülüyorsunuz ki , o kendi ister üzülür ister banane der ?
27 yıllık yaşamımın son bir yılında öğrendiğim cümle ‘Beklenti üzer’ . Birşey beklemiyor olsanız genel olarak çevrenizdekilerden üzülmeyeceksiniz.Kızlar bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Ama gerçekten saçma geliyor bana. Evleneli yıl oldu kayınvalidem hala bize ev hediyesi almadı. Hediyeden kastım Bi çay bardagı bile olur. İnsan düşünülmek istiyo. Millete gelince şunu aldı hayırlamak lazım diye eşime baskı yapıyo ki hediye alsın diye ama bahsettiği kişilerle muhabbetimiz yok. Hani olur da eşim hediye alırsa bu da kendi almış gibi verecek niyeti o. Hamileyim ayrıca bebegim neredeyse doğacak. El gibi sadece Bi tulum getirdi başta. Gerçekten insan üzülüyor. Hadi ben kendisini çok sevmiyorum ama eşim için üzülüyorum. Benim ailem her şeyle ilgilenirken o hep yalnız.
Tmm o zaman ikinci seçenek .Kayınvaliden para harcamak istemiyor.İstemeyede bilir.İnsanlara zorla bişey yaptıramazsınız.Daha kaç kere yazıcam. Düğünü eşimle ben yaptık. Kayınvalidem hiç bir şey yapmadı. Bide belki yorulmuştur vermekten demiyo musunuz ya. Allah insanın pintisinden korusun. Bide bilip bilmeden konuşanından
Seni çokkkkk iyi anlıyorum. Benım kv senın kv yi 10 kez sollar bu konuda. Nişan dugun 3 cocuk oldu çöpünü gormedım. Istemeye gelırken 700 km oteden geldıler hiççç bırsey almamıslardı. Hala içerliyorum aklıma. geldıkce. En basıt bır kutu seker cıkolata çicekvs o bıle alınmamıstı arabaya tıkabasa dolup gelmıslerdı oylece . Sonrasıda hep aynı devam ettı. Yapmadılar tamam ama sureklı para ıstıyorlar sudan sebeblerle. Gecen aylarda duydumkı 4 yıllıgına kredı cekıp kucuk ogluna araba almıs. Şimdı kredıye yetısemıyor ekstra masraf cıktıgında bızden ıstıyor. Resmen katıksız enayı yerıne koyuldum ve koyulmaya devam edıyorum. Bende onlar gıbı davranamıyorum malesef esımı hatrına yınede cogunu yaptık isteklerının. Napalım bızım sansımıza boylelerı denk geldı.Kızlar bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Ama gerçekten saçma geliyor bana. Evleneli yıl oldu kayınvalidem hala bize ev hediyesi almadı. Hediyeden kastım Bi çay bardagı bile olur. İnsan düşünülmek istiyo. Millete gelince şunu aldı hayırlamak lazım diye eşime baskı yapıyo ki hediye alsın diye ama bahsettiği kişilerle muhabbetimiz yok. Hani olur da eşim hediye alırsa bu da kendi almış gibi verecek niyeti o. Hamileyim ayrıca bebegim neredeyse doğacak. El gibi sadece Bi tulum getirdi başta. Gerçekten insan üzülüyor. Hadi ben kendisini çok sevmiyorum ama eşim için üzülüyorum. Benim ailem her şeyle ilgilenirken o hep yalnız.
Yine bir beklentiye girme mevzusu bekledikçe üzülüyoruz arkadaşım beklemeyinKızlar bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Ama gerçekten saçma geliyor bana. Evleneli yıl oldu kayınvalidem hala bize ev hediyesi almadı. Hediyeden kastım Bi çay bardagı bile olur. İnsan düşünülmek istiyo. Millete gelince şunu aldı hayırlamak lazım diye eşime baskı yapıyo ki hediye alsın diye ama bahsettiği kişilerle muhabbetimiz yok. Hani olur da eşim hediye alırsa bu da kendi almış gibi verecek niyeti o. Hamileyim ayrıca bebegim neredeyse doğacak. El gibi sadece Bi tulum getirdi başta. Gerçekten insan üzülüyor. Hadi ben kendisini çok sevmiyorum ama eşim için üzülüyorum. Benim ailem her şeyle ilgilenirken o hep yalnız.
konu sahibi şimdi eşine de diyordur :)Kv deniz neden ev hediyesi alması gerektiğini anlamadım beklentiniz garip geldi kusura bakmayın. Çocuğunuz için sizin aileniz birşeyler yapıyor ya yeterli, siz eşiniz adına neden üzülüyorsunuz ki, eşiniz dert etsin sonuçta doğacak olan onun da çocuğu ve ilgilenmeyen taraf kendi ailesi. Siz doğuma odaklanın kimsenin adına üzülmeyin
8-9 bin çok mu ucuzmuş neden böyle erkek aileleri kız ailesini kızı küçük görüyolar anlamam, madem öyle 8-9 bin az geliyoda bebek arabasını taksite böldürün diyip de ödememek ne oluyor ,ayıp ya gerçektenBenim kv de iki yelek ördü sadece.Bebek arabasını alayım dedi taksite böldürün ben taksitleri size yollayayım dedi.Biz de tamam ne önemi var ha peşin ha taksit dedik.Aldık arabayı aldınız mı dedi ben size yollayacağım dedi tşk ettim.Sonra ses yokVe ben onun bu saçmalıklarına bile üzülmüyorum kimseden beklentim yok kendisi teklif etti kendisi döndü çok lazım sanki parası ben kızıma her şeyin iyisini alırım.Üstüne hatta bir de annem bebek odasını aldı onu duydu heee 8-9 bin bir şeydir diye küçümsemeye çalıştı Yüzsüz
Hiç valla bebek arabası yarısından bile az.Küçük görmüyorlar aslında öyle göstermeye çalışıyorlar çünkü kıskanıyorlar.Ben de diyorum ki bebek odasını şöyle bi düzenledikten sonra instada odayı paylaşsam anneannemizin hediye odası kızımızı bekliyor diye şöyle herkese duyurmuş olsam iyice mi kıskansa8-9 bin çok mu ucuzmuş neden böyle erkek aileleri kız ailesini kızı küçük görüyolar anlamam, madem öyle 8-9 bin az geliyoda bebek arabasını taksite böldürün diyip de ödememek ne oluyor ,ayıp ya gerçekten
Yap bencede görsünlerHiç valla bebek arabası yarısından bile az.Küçük görmüyorlar aslında öyle göstermeye çalışıyorlar çünkü kıskanıyorlar.Ben de diyorum ki bebek odasını şöyle bi düzenledikten sonra instada odayı paylaşsam anneannemizin hediye odası kızımızı bekliyor diye şöyle herkese duyurmuş olsam iyice mi kıskansa
ya madem para ödedim ödemişken bir sene kalayım derse o daha kötüvalla mutlu olun, bulunmaz nimet bu kaynana, cimriliğinden yol parasını hesaplar belki lohusalıkta da gelmez, oh mis
amaaan ne hediyesi yahu, huzurla sağlıkla doğsun da, kısmetiyle gelir zaten, Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki kaynanaızın emeği çocuğunuza kısmet olmuyor. Aman eşinize bu konuda birşey söylemeyin, mutluluk ve heyecanınızın tümünü ve tüm duygularınızı doğacak bebeğe saklayın, hiçbir olumlu duygunuz ziyan olmasın
Adam ne yapsın anne babası önemsemiyorsa. En güzeli hiç beklentiye girmemek.konu sahibi şimdi eşine de diyordur :)
"çok üzülüyorum senin için. Kimsen yok gibi bişey"
bazen kadınlar sadece bunu hissettirmek için bile bahane arıyor
kaba tabirle eşi fişkelemek ister gibi
konu sahibi insan tabiki bişeyler bekleyebilir.. Ama eşinize yalnız demek komik olmuş gerçekten
inşallah eşiize de böyle şeyler konuşmuyorsunuzdur
Kvler böyleYap bencede görsünler, benim kv de de bazen kıyaslaması kıskançlığı tutar maddi de manevi de değişik ya ,benim annem öyle bişey yapmadığı için yaşamadığımız için tuhaf
Kendi annemi öpsem , ee pelin beni öpmedin der, annemle gelinlik provasına giderim (o çalıştığı için, ve çağırmak zorunda da değilim sonuçta gördü alırken , eltimi de sürükleyip çağırcağını bildiğim için çağırmadım) provada bişey eksik olur mesela eee beni götürmedin bak böyle oldu der ama şaka ama gerçek lafını söyler ama ne hikmetse çok sever canım cicim , bende zamanımı bekliyorum bi laf oldu mu tak söylüyorum artık umrumda değilKvler böyle
Ne saçma Bi insansınız siz ya. Yok kocayı fişeklemek bunu hissettirmek için bahane aramak. Kadınlara karşı fesatlık akıyor cümlelerinizden. Evlerden ırak sizin gibilerkonu sahibi şimdi eşine de diyordur :)
"çok üzülüyorum senin için. Kimsen yok gibi bişey"
bazen kadınlar sadece bunu hissettirmek için bile bahane arıyor
kaba tabirle eşi fişkelemek ister gibi
konu sahibi insan tabiki bişeyler bekleyebilir.. Ama eşinize yalnız demek komik olmuş gerçekten
inşallah eşiize de böyle şeyler konuşmuyorsunuzdur
üslubunuza dikkat edin!!Ne saçma Bi insansınız siz ya. Yok kocayı fişeklemek bunu hissettirmek için bahane aramak. Kadınlara karşı fesatlık akıyor cümlelerinizden. Evlerden ırak sizin gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?