- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
Kızlar merhaba evleneli 2 sene oldu kv ler ne nişanda ne düğünde ne kınada tek bir iğne dahi takmadılar eşim bana söylemişti ailemin durumu böyle böyle diye neyse aradan çok zaman geçti evlendik bitti köye onların yanına gidiyoruz kayınvalidem benden hizmet bekliyor ne diye hizmet bekliyor tam olarak bana hiç bişey takmamışlar maddi olarak benimde zoruma gidiyor kayınvalidem gençken altınlarını eltisine vermiş onlar zor durumdalarmış kayınpederimde aynı şekilde kardeşine ev yapıyor evin içini döşüyor bi güzel paralar onun yolunda harcanmış belli ama bi insan hiç oğlunun geleceğini düşünmez mi yahu deli oluyorum aklıma geldikçe aynı şekilde kayınvalidem de aynı gelinin olacak ilerde oğlum büyürde sıkışırsak altınları satarız evlendiririz diye düşünememişler daha çok şey var anlatamadığım içimden hiç köye gitmek gelmiyor kayınvalidemi sevmiyorum saygı duyuyorum sadece yaşı gereği şimdi hayvan besliyorlar köyde onları büyütüp satıp para kazanmak ve kazandığı parayla da villa tarzı bi ev yaptırmak İstanbul’dan arsa alıp kendine yaptırcakmış daha kendi hayalini düşünen bi kadının bana ne gibi bir faydası olabilir ki soruyorum size bu kayınvalide hizmeti arayıp sormayı hak ediyor mu ?