Kayınvalidenin hayalleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Kızlar merhaba evleneli 2 sene oldu kv ler ne nişanda ne düğünde ne kınada tek bir iğne dahi takmadılar eşim bana söylemişti ailemin durumu böyle böyle diye neyse aradan çok zaman geçti evlendik bitti köye onların yanına gidiyoruz kayınvalidem benden hizmet bekliyor ne diye hizmet bekliyor tam olarak bana hiç bişey takmamışlar maddi olarak benimde zoruma gidiyor kayınvalidem gençken altınlarını eltisine vermiş onlar zor durumdalarmış kayınpederimde aynı şekilde kardeşine ev yapıyor evin içini döşüyor bi güzel paralar onun yolunda harcanmış belli ama bi insan hiç oğlunun geleceğini düşünmez mi yahu deli oluyorum aklıma geldikçe aynı şekilde kayınvalidem de aynı gelinin olacak ilerde oğlum büyürde sıkışırsak altınları satarız evlendiririz diye düşünememişler daha çok şey var anlatamadığım içimden hiç köye gitmek gelmiyor kayınvalidemi sevmiyorum saygı duyuyorum sadece yaşı gereği şimdi hayvan besliyorlar köyde onları büyütüp satıp para kazanmak ve kazandığı parayla da villa tarzı bi ev yaptırmak İstanbul’dan arsa alıp kendine yaptırcakmış daha kendi hayalini düşünen bi kadının bana ne gibi bir faydası olabilir ki soruyorum size bu kayınvalide hizmeti arayıp sormayı hak ediyor mu ?

2 Yıl geçmiş eşiniz durumlarını demiş sizde kabullenmişiniz daha neyin öfkesi kadın hayvan besliyor emek veriyor hayalde eder evini de yaptırır önceden altınları eltiye vermiş oğluna vermiş altın onun her sey onun evet oğlunu düşünmemiş belkide ev size kalır yaşı gelmiş ya

Kızlar merhaba evleneli 2 sene oldu kv ler ne nişanda ne düğünde ne kınada tek bir iğne dahi takmadılar eşim bana söylemişti ailemin durumu böyle böyle diye neyse aradan çok zaman geçti evlendik bitti köye onların yanına gidiyoruz kayınvalidem benden hizmet bekliyor ne diye hizmet bekliyor tam olarak bana hiç bişey takmamışlar maddi olarak benimde zoruma gidiyor kayınvalidem gençken altınlarını eltisine vermiş onlar zor durumdalarmış kayınpederimde aynı şekilde kardeşine ev yapıyor evin içini döşüyor bi güzel paralar onun yolunda harcanmış belli ama bi insan hiç oğlunun geleceğini düşünmez mi yahu deli oluyorum aklıma geldikçe aynı şekilde kayınvalidem de aynı gelinin olacak ilerde oğlum büyürde sıkışırsak altınları satarız evlendiririz diye düşünememişler daha çok şey var anlatamadığım içimden hiç köye gitmek gelmiyor kayınvalidemi sevmiyorum saygı duyuyorum sadece yaşı gereği şimdi hayvan besliyorlar köyde onları büyütüp satıp para kazanmak ve kazandığı parayla da villa tarzı bi ev yaptırmak İstanbul’dan arsa alıp kendine yaptırcakmış daha kendi hayalini düşünen bi kadının bana ne gibi bir faydası olabilir ki soruyorum size bu kayınvalide hizmeti arayıp sormayı hak ediyor mu ?
Düşünmemiş yapmamış. Kaldı ki yapmak zorunda mı? Gencecik insanlarsınız çalışın ayaklarınızın üzerinde durun. Kaç yaşında insanları rahat bırakın kalan ömürlerinde.

Üstünden geçmiş 2 yıl o zaman bağırıp cagirsaydiniz

Geçti borunun pazarı sür eşeğini Niğde'ye diye bir atasözü var bilmem bilirmisin

size gelin kızım senin hayallerin ne diye sorup ona göre mi hareket etmeliydi

altın kadının istediğine verir

oğluna para verme zorunluluğu yok

emeği ile çalışıp edineceği paranın hayalini kuruyor sizi çalıştırıp da o paraya villa alma hayali yok

kaldı ki muhtemelen kadın benden sonra da oğluma gelinime kalır diye düşünüyordur

Kendı dururken sana mı villa alıcaktı pardon ? Az yiyinde çalışıp yapın bakın kadın hayvan büyütüp çalışıyor emek veriyor emeklerini senin gibi birine mi vericek?

Herkesin hayali olabilir,cocuguna altin takmadi diye hayal de mi kurmasin? Size ne?
Altin taksalardi hizmet mi edecektiniz sanki,sevecek miydiniz? Para karsiliginda yapmayin bunlari ,icinizden geliyorsa yapin. Yapmak zorunda da degilsiniz ama laf etmeyin insanlara bari, ayiptir. Kocaman kadinsiniz altin istiyorsunuz hala

Hayvancılık gibi zor bir işle uğraşıp sizin hayallerinizi mi gerçeklestirsin kayınvalideniz, bunu mu istiyorsunuz?

Kadının hayallerine bile karışma hakkını nereden alıyorsunuz, hayret gerçekten.

Eşiniz yapmış ne yapılacaksa bundan sonrasını da birlikte yapın bir zahmet.

Bizim de eşimle çocuklar büyüyünce farklı planlarımiz var, bunun için gelinden icazet alınacağını düşünmemistim hiç 🙄

Aman gözünü seveyim ban yeme de :KK200:
bu yaştan sonra hayallerinin peşinden koşuyor bu saatten sonra ölümü beklesinler malı mülkü de bize versinler diye pusuya yatmış bir geline gerekli cevabı usulümü bozmadan vereceğim 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X