Benim eşim hayattan annesiyle anlaşamaz ama lafta söyletmez

Kv kilolu ve hizmet bekleyen hazırcı bir kadın.Birgün eşim dediki bebek olunca annemle kardeşim kalmaya gelecek dedi.Kv memleketin de yaşıyor bize epey uzak.Kv kilolu kaynım da 42 yaşında ve yarı zeka özürlü.
Bende dedim ki "bebek olunca annemle yengem gelecek zaten annenin gelmesine gerek yok annem gidince bebek biraz büyüsün 40 falan çıksın gelirler" dedim.
Eşimin ilk lafı benim annem gelmiyorsa senin de annen gelmeyecek o zaman dedi

Neyse ben hiç uzatmadım direk kafadan tamam aşkım anneme söyleyim gelmesin yeterki sen üzülme dedim.

Evimiz zaten küçük kv bir bardak su almaya kalkmaz kaynım deseniz peşine wc bile adam lazım takip etmek için.Yaşım olmuş 40 sezaryen doğum yapcam dikişli halimle bebeklemi Kv yoksa Kaynımlamı uğraşacağım.Neyse.
Ben geçen gün ev falan bakıyorum birde moldovyalı bakıcı araştırıyorum koftiden tabi

Eşim napıyorsun dedi.
3 odalı ev bakıyorum aşkım hani annemle annenler gelirse rahatça kalalım bakıcı da bebekle ilgilenir bende annenle kardeşine hizmet ederim annem de ev işlerini yapar gül gibi geçinir gideriz dedim

Hatta moldovyalı bakıcıya bebeği gezdirirken eşlik edersin gencecik güzel kadını tek başına bebeğimizle sokakta yanlız bırakacak değilsin herhalde dedim

Dün akşam eşim annesine telefon açtı anne burası çok sıcak zaten yol çok uzun biz bebeğin 40'ın da sana getircez zaten hiç boşuna buralara gelmeyin yolda perişan olursunuz dedi

Hahahhaahah....