Kayınvalidenin tatil dönüşü son darbesi ve eşimin sessiz kalışı 😡

Kayınvalide istediğini almış. Aranızı bozmuş. Bunu keşke daha farklı şekilde soyleseydiniz erkekler ailesinin kötülenmesine katlanamiyor.

Kendimi korumayı ögrenemedim şu hayatta
Biraz dişli , hazır cevap olmayı öğrenmelisin, bu şekilde sürekli donarsan ciddi anlamda dona kalacaksın birgün , bu kadar tepkisiz olman herkese malzeme oluyor ve seni esin dahil kimse umursamıyor, kaynınla aynı oda da yatman teklif edildiğinde büyük olay çıkarsaydın herkes ayağını denk alırdı, bu pasif haliniz en çok size zarar veriyor, kocan da sümsük herifin teki ...

Eşin ve ailesi tam boşamalık insanlar ..

Bu olay sonrası yaptığı tek şey sigaraya başlamak oldu, Zaten bahane arıyordu, ara ara içerdi.Sessiz ve gereksiz saygılı, naif bir insan olmamdan ben de şikayetçiyim.Ama bu özelliklerim kimseye bu yapılanları bana yaşatma hakkı vermiyor diye düşünüyorum.Ciddi anlamda değişmek istiyorum.Gerekirse terapi alcam.Ailem de çocukken hep bastırmıştı.Sağlıklı büyütülmememde en çok etkili olan baba kişisine baştan hakkımı helal etmiyorum ki maddi manevi hiç bir şeyini görmedim .Çok şükür bir şekilde annem okuttu hep başımızdaydı da bir yerlere geldim.Yani ekonomik özgürlüğüm var.Şu an konuşmuyoruz.Hiç yanımda olmadın dedim.Başta gittim bir hata yaptım tamam.Sonrasında saçmalıkların ardı arkası kesilmedi.Mecburiyetten bir gece kaldın tamam saçmaydı, o söylediği sözde saçmaydı ama kötü niyeti yok diye kapatmalar.Tüm gün migrenim tuttu sıkıntıdan . Yalnız olduğumu biliyordum da hiç bu kadar derinden hissetmemiştim.Dert sahibi oldum.

Keşke o an cevabını verseydiniz.Esinizde annesini hakli bulunca kafanız rahat annesine bırakır yolunuza bakardiniz

Kaynına aynı odada yatmanı istediklerinde ben kaynımla aynı odada uyuyamam rahatsız olurum ya biz yatak odasına geçelim ya da gidelim demeliydin.
Kv böyle laf soktuğunda da hayırdır beni mi kastediyorsun senin benle derdin ne en azından oğlunu senin gibi huzursuz edecek şeyler yapmıyorum diyebilmelisin. Eşinin konuşmasını beklersen daha çok beklersin. Tam anneci Bi tip. Kendi kendini savun her şeye susup kalma. Sinir kadın, ama asıl sorun eşinde.

Valla hata sizde sizin ağız diye bir organınız yok mu ? Onun arkasında karısı var başkası olmasına gerek yok diyemediyseniz boşuna eşinize kızmayın kendinize kızın
Bu cevabı nasıl versin kız kocası güvenilmezin teki. Evet Bi anam var der kızı zort eder orda kendi kendine gelin güvey olduğuyla kalır. Ama sen hayırdır amacın ne oğlun da böyle düşünüyorsa al seninle kalsın deseydi keşke.

Alsınlar hayrını görsünler.Zaten ailede mutlu değilmiş.Oluruna bırakıyorum hasta oldum burda.Allahtan hayırlısını diliyorum
1. Kendini korumayı öğrenmen lazım.
Eşin muhtemelen annesinin lafının nereye gittiğinin bile farkında değil. Aynı şehirdeyseniz Bi süre gitme kv. Asla arama. Ararsa 3 ararsa 1 aç. Soğuk ve mesafeli konuş. Anne diyorsan anne demeyi kes mesela ortaya konuş. Eşine konuşma annesinin yaptıklarını çünkü hiç Bi halt anlamayacak aksine sen konuştukça anne aşkı kabaracak. Ama kadına ciddi Bi mesafe koy. Bi daha tatil olaylarına ya da birlikte dışarda Bi yemek dahi olsa asla girme. Böyle ba
Yramdan bayrama küs değil ama haddini yerini bildirecek şekilde görüş.

Kendimi korumayı geç te olsa öğrencem.Eşim büyütme diyo, lafını ciddi bulmuyo yani.Çok ciddi mesafe koycam .Çok şükür çok uzağız .Bayramdan bayrama artık o da mesafeli.Asla tatil falan , birlikte birşey yapmalar falan katılmam, bana ders oldu.Hala da o cümleyle ne demek istediniz, eşim de ben de saçma bulduk diyesim var ama kendini bir bk sanıp önemsendiğini düşünsün istemiyorum.Hiç bir şeye saygısı yok o kadının . Eşim hiçbir hatasını görmüyor.Keşke biraz sahiplenseydi bu kadar büyümezdi konu .Şimdi eşimle de kötü olduk, bakalım ne olacak

Bu kayın kaç yaşında acaba ?3 mü,5 mi?
Yuhhh yanii buna sesiniz çıkmadı ,bu agrınıza gitmedi de 10 hecelik içi boş söz mü kavga sebebi oldu?
Lütfen ince sınırlarınız olsu.

Eski konunuzu okudum da eşinizle uyumunuz harika.
İkinizde olay anında tepki vermeyip sonra birbirinizi suçluyorsunuz. Kaynınla aynı odada yatmak istemiyorsan O zaman biz dönüyoruz anne size iyi tatiller diyemediniz mi. Pardon ya diyemediniz işte benimki de soru
Şimdi ki konunuza gelince eşim şunu demedi bunu demedi diye söylenmek yerine kendiniz girseydiniz konuya siz sessiz kaldıkça tepki vermedikçe daha çok konu açarsınız bu tarzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…