Kayınvalidenin tatil dönüşü son darbesi ve eşimin sessiz kalışı 😡

Kimseye güvenim kalmadı.Saygımın ve hanımefendi olmamın bedelini ağır ödettiler bana.Ama ders oldu .Bir tek ben önemliymişim gerisi boşmuş.Geç te olsa anladım . Kimseye ihtiyacım yok çok şükür , güçlüyüm .

Kaynananızın ettiği laf o kadar açık ki. Onu o an anlamamış ayağına yatıp susan ve kendimi korumayan sizken, siz bile kendinizi korumuyorken o eşten çok şey beklemiyor musunuz?

O an yolda kvyi arayip "giderayak esime boyle bi cumle kurmanizi anlayamadik bir daha aciklar misiniz" deseydin
direkt anasina saygisiz demen esinin kivrimlarindaki suzgecten gecmeyecek tepkiler cunku

O an yolda kvyi arayip "giderayak esime boyle bi cumle kurmanizi anlayamadik bir daha aciklar misiniz" deseydin
direkt anasina saygisiz demen esinin kivrimlarindaki suzgecten gecmeyecek tepkiler cunku
Dayanamadım içim doldu bırakıp gidecektim yolda rezil olduk .Saygısızdan daha fazlasını hak ediyo çünkü

Hiç kusura bakmayın, 1+1 eve o kadar kişi doluşup tatil yapma fikri baştan beri en saçma olan şey, siz ayrı oda tutacaktınız ve ya kabul etmeyecektiniz.

Kayknvalideni arayıp ‘Biz eşimle geldiğimizden beri bu kurduğun cümle yüzünden tartışıyoruz. Nedemek istedin bize bi açıklada ona göre bundan sonra hareket edeyim ‘ diyebilirsin arayıp içinde soğumuş olur

Evet bunu ben de düşünüyorum.Haddini bildireyim geç te olsa .Ya da kendini fazla mı önemli görür .Bak nasıl etkili olmuşum diye sevinir mi

Diğer konunuzu yeni gördüm. Siz karı koca yatak odasında, kayınvalide de oğlu ve kızıyla salonda (çünkü üç yatak varmış) yatmalıymış. Neden aksini kabul ettiniz? Haydi o neyse neden kayınla aynı odada yatmaya ses çıkarmadınız?

Kayınvalide öyle dediğinde neden tek bir cümle kurmadınız?

En önemlisi neden kayınvalide ve görümce ile birlikte tatil?

Hepsi başlı başına saçmalık kabul ediyorum.

1. Konu: Bedava tatil çökem de beğenmezsem söylenem.
2. Konu: Tatil diye gittik beğenmedim şiştim orda olay çıkarmadım yolda çıkaram da huzur vermeyem.
Kaynana tatil ayarlamış, giderken ne ne değil sorup beğenmiyorsanız kendinize ayrı bi tatil ayarlayarak gidebilirsiniz. Hem milletin sırtına binip hem gönlümce bindirmediler diye mutsuz olup (karşı taraf da muhtemelen elimi taşın altına soktum yaranamadım diye düşündü onun üstüne vazife gibi ne yapcak bilmiyorum milleti ufacık yere tıkıp) surat yaptınız o da benden başka güvenecek kimsen yok demiş.
Otobüste bağırıp çağırmalı kavga etmek nasıl iş başkaları kavga gürültü çekmek zorunda mı? Yola çıkmadan ya da eve gidince konuşabilirsiniz. İki senedir karısını baş üstünde taşıyordu da üç günde mi taşımaz oldu, zaten neyse o dur.

Bu nasıl bir üslup, lütfen yazmış olmak için yazmayın

Mıç mıç ilişkilerden hiç hazetmem, mesafe gerekli... İlk yapılan yanlışta ağzınızı açmazsanız böyle olur.
Sessiz kalmamayı, kendinizi kendiniz savunmayı öğrenin. Siz kendinizi savununca herşey yolunda gider. Kocanız sizin avukatınız değil. Kocanızda zaten halden anlayan biriyse siz kendinizi savunurken ağzını açmaması gerektiğini bilir, bilmiyorsa da öğrenir, öğrenmiyorsa sonuç size kalmış.

Donup kaldım , emin olamadım.Yani kulaklarıma inanamadım.Sonra eve döndük
Her olayda böylesiniz yalnız.
Neye inanamıyorsunuz?
Duymuşsunuz işte.
Cevap verecek cesaretle değilsiniz.
Esinizde değil.
Tam birbirinizi bulmuşsunuz.
Bir tek birbirinize laf edebiliyorsunuz.

Donup kalacağınıza kv ye iki çift laf deseydiniz şişip eşinizle şu diyalogu yaşamazdınız, kayın aileye susup susup eşe patlamak da komik...

Ailede herkes sorunlu doğru .Ben de normal kalamadım.Kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşiyle birlikte büyümüşler.Çok yakınlar sarılmalar, uzanmalar falan.Ben eskiden abimle evlenmek istiyordum .Ama sonradan anladım olmuyormuş , sana kaptırdım demeler.Parçaları birleştiriyorum

Ayy haspam dönsün götünü anasına kalaydı koynunda çıkmayaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…