- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
Daha önceden bir evveliyatınız olduğu için bu konu kafanıza takılmış tabi. Durup dururken sadece bu dua edilmiş olsa tabi hiç bişey yok. Kayınvalideniz kendinizi sizinle bir içiçe görüyor, bunun için de size yapılan iyiliklere bile teşekkür etmeyi kendine borç biliyor diye düşünüyorsunuz.
Benim kayınvalidem de bu bakımdan benziyor sizinkine. O da her zaman kendilerinin herkesten önce gelmesi gerektiğini hissettirirdi ufak tefek davranışlarla. Aslında masumane gelebilecek fakat rahatsız edici davranışlarla. En sonunda büyük bir tartışmada tabi sadece kendisinin bağırıp çağırdığı, ben oğlan anasıyım diyerek düşüncesini apaçık da ortaya koymuştu. Baştan beri de yanılmadığımı göstermişti bana. Ogün bugündür içimde ona karşı tamiri imkansız kırıklar var. Dilerim sizin hisleriniz sadece bir yanılsama olur ve aranız hiç bozulmaz...
kayınvalidem kendini bizimle içiçe görmüyor, torununu sadece kendisinin görüyor. çocuğuma annem baktığı için kıskançlıklarına gem vurmak için annemi bakıcı olarak görüyor. Üzerimizde hiç bir hakkı yok, hiç bir emeği yok, o yüzden teşekkür etme hakkıda yok diye düşünüyorum. Düşünün doğuma teyzemle gittim ben. Annem evde diğer çocuğuma bakıyordu üstelik hastaydı çocuğum. 1,5 saatlik yoldan ertesi gün geldi. Ne engeli vardı gelemedi. Eşimde yoktu yanımda, teyzem olmasa benim doğum sancılarım tutsa ne olacaktı? Dalgasını geçiyordum artık, bi taksi tutarım taksiciye rica ederim de beni doğum katına çıkarır diye. Şimdi bu kadının allah razı olsununu sorgulamayım da ne yapayım ben. Lafa gelince bizim çocuklarımız