- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi aquarius24
Benim anlamadigimda bi yandan bu neyin kafasini yasiyorlar? Cocuga güzel bakamadiktan sonra nelerine güvenip biz bakariz ederiz diye kendilerini ön plana atiyorlar anlayamiyorum. Gecen gün eltimin cocuguyla gezmeye gitmisler resim paylasdiklari icin gördük, cocuk ciplak ayakla beton bi yerde suyun icinde oyun oynuyor, ayaklar dizlere kadar islak..ve o gün bu gündür idrarini yapamiyor agliyor. Cocugu krese göndermiyolarki hasta olur diye birde kendi yaptiklarina bak. Böyle insanlara cocukmu emanet edilir. Her cocuk hasta olur tabi ona bisey diyemem ama bazi seylerde gözle görülüyor engellenebilir.
Kaynananin yaptigida düsüncesizce bir hareketmis, Allah korumus bebegini iyiki birsey olmamis yani, hesabini veremiyecegi islere kalkisiyorlar.
Öyle tuhaflar işte..
Benim ki Allah var o konularda çok dikkatlidir.Ama yedirmek konusunda ciddi sıkıntı. 4 Yaşında oğlum ana okuluna gönderiyorum özel.Her şeyi öğreniyor maşallah. Ama babaannesi sağolsun oraya gidince her şeyi kendi yapıyor. Çorbasını bile kendi yediriyor. Yapma sonra ev de de aynısını yapıyor diyorum babası da kızıyor kendi yemeyince diyorum kadın inatlaşıyor.Bir şeye hayır diyorum tak getiriyor veriyor eline , yapma diyorum o çocuk ne var diyor benim de nevrim dönüyor.. Sevsinler tabi ki torunları ama işte sadece torunları kendinin gibi davranıyor.Oğlum anne dediğinde söyle paşam diye cevap veriyor hala oğlum da sana demedim babaanne anneme dedim diyor