Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalideniz bir hırsız olsa ne yapardınız? her evinize geldiğinde ufak tefek bişeyleriniz kaybolsa ve eşiniz annesine çok düşkün biriyse size inanmasa?
Ne gibi eşyalar kayıp ?? Evde kamera koyma imkanınız var mı ???
ben eşime söylemem eğer çok değerli bir eşyam kaybolmazsa tabi birde gözümle görmezsem asla böle birşeye inanmam şüphe bile etmem. nedense şöyle bi hayal ettim durumu komik geldi bana ya kayınvalidemin hırsız olması fikri
nedenini bilmiyorum
Kleptomani :
ihtiyacı olmadığı, hemen kullanmayacağı halde ve maddi değeri nedeniyle satma düşüncesi olmadan bir takım nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma şeklinde bir dürtü kontrol bozukluğudur.
Kişinin aslında o malı satın alabilecek yeterli maddi birikime sahip olduğu, ancak buna rağmen bu davranışı gerçekleştirdiği gözlenmiştir. Bu davranış daha önceden düşünülmemiş ve planlanmamış olup, aniden gerçekleştirilir. Bu davranış birinden intikam alma amacıyla yapılmamıştır. Birey bu davranışın yanlış ve uygunsuz olduğunun bilincindedir ve kişiler bu davranışı gerçekleştirmek için başkalarından yardım istemezler
şöyle söyleyim ben bi ara onunla beraber aynı evde kaldım (canımı zor kurtarıp :)...) evimi ayırdım . O kadar çok şey yaşadım ki onunla ilgili bu konuda paranoya yapıp dediğinizgibi eve bi kamera koydum..Ama başka bişiyi ortaya çıktı evli bi adamla ilişkisi varmış :))) ya nasıl anlatim kadın iki kişilikli gibi....
artık bize gelip arada kalıo napalım atsan atılmıo olayı ama her geldiğinde yine bişeyler yok olmaya başladı...Kabus geri döndü ...
çok ilginç şaka yapıyosunuz galiba kayınvalidenizin evli bi adamla ilişkisi var ve hala eşim annesine düşkün diyosun inanılır gibi değil
valla canım eşin annesini ilişki durumunu kabullendiyse bunuda kabullenir heralde :82:
şöyle söyleyim ben bi ara onunla beraber aynı evde kaldım (canımı zor kurtarıp :)...) evimi ayırdım . O kadar çok şey yaşadım ki onunla ilgili bu konuda paranoya yapıp dediğinizgibi eve bi kamera koydum..Ama başka bişiyi ortaya çıktı evli bi adamla ilişkisi varmış :))) ya nasıl anlatim kadın iki kişilikli gibi....
artık bize gelip arada kalıo napalım atsan atılmıo olayı ama her geldiğinde yine bişeyler yok olmaya başladı...Kabus geri döndü ...
eşimin babası yıllar önce ölmüş, ben biriyle ilişkisi olmasından çok evli bi adamla olmasına kızdım ha ona sorarsanız herşeyi inkar edio...adamı eve getirmemiş telefon konuşmasını olduğu gibi çekmiş kamera..
hadi bu onun hayatı banane diyelim ama hırsızlık çok kötü
kleptoman olduğuna inanmıyorrum yani hastalık diil bu çünkü planlar yapmadan önce yerini yapar sözleriyle de yaptıktan sonrada başkalarına kalacak şekilde hep bi yer bırakmaya ihtimam gösterir....![]()
Kamerada k.validenizin ilişkisi olduğunu söylediğiniz kişiyle görüntülerimi var,yoksa aldıkları şeylerimi gördünüz kamerada onu anlamaya çalışıyorum :44:
ya aslında amacım bakalım nereleri karıştırıyo idi,kamera nasıl çekio die koymuştum ilk gün o konuşmayı çekmiş :)) tabi şok oldum... ama acaip huzursuz oluyorum evime geldiğinde nasıl başa çıkıcam bununla bilmiorum...
görmezden gelsem bişeyler gittiğinde devam edio götürmeye ama aptal olmadığımıda anlamısını istiorum.O gün kapatıcım kayboldu bilerek anne ya gördün mü kapatıcıyı buralarda bulamıorumda dedim,yooo dedi gene ooooofffffffffffffffffffffff'!!!!!!!!!!!!!!:84: