• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideniz bir hırsız olsa ne yapardınız?

cnngnc83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
16
0
36
:50: kayınvalideniz bir hırsız olsa ne yapardınız? her evinize geldiğinde ufak tefek bişeyleriniz kaybolsa ve eşiniz annesine çok düşkün biriyse size inanmasa?

Ne gibi eşyalar kayıp ?? Evde kamera koyma imkanınız var mı ???

:52: ben eşime söylemem eğer çok değerli bir eşyam kaybolmazsa tabi birde gözümle görmezsem asla böle birşeye inanmam şüphe bile etmem. nedense şöyle bi hayal ettim durumu komik geldi bana ya kayınvalidemin hırsız olması fikri :D:D nedenini bilmiyorum

şöyle söyleyim ben bi ara onunla beraber aynı evde kaldım (canımı zor kurtarıp :)...) evimi ayırdım . O kadar çok şey yaşadım ki onunla ilgili bu konuda paranoya yapıp dediğinizgibi eve bi kamera koydum..Ama başka bişiyi ortaya çıktı evli bi adamla ilişkisi varmış :))) ya nasıl anlatim kadın iki kişilikli gibi....
artık bize gelip arada kalıo napalım atsan atılmıo olayı ama her geldiğinde yine bişeyler yok olmaya başladı...Kabus geri döndü ...

:52: ben eşime söylemem eğer çok değerli bir eşyam kaybolmazsa tabi birde gözümle görmezsem asla böle birşeye inanmam şüphe bile etmem. nedense şöyle bi hayal ettim durumu komik geldi bana ya kayınvalidemin hırsız olması fikri :D:D nedenini bilmiyorum

ben ailemde çevremde böle bi tip hiç görmedim inanın yaşarken o kadar eğlenemiosunuz sizide piskopata bağlatıyo...düşünsenize eve gizli kamera koydum yaa :))))

Birlikte yaşamışsınız nasıl aldı eve o dönem zarfında adamı
Zaten öyle şeyler yapıyorsa sizinle oturmak iztemezdi canımı zor kurtardım diyorsunuz ya o postalamaya çalışırdı sizi..
İdda ettiğiniz gibi başka adamla ilişkisi varsa güzel grnmek için çalabilir..

Kleptomani (Hırsızlık Hastalığı)mi var acaba diye düsünürüm.

Kleptomani :
ihtiyacı olmadığı, hemen kullanmayacağı halde ve maddi değeri nedeniyle satma düşüncesi olmadan bir takım nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma şeklinde bir dürtü kontrol bozukluğudur.
Kişinin aslında o malı satın alabilecek yeterli maddi birikime sahip olduğu, ancak buna rağmen bu davranışı gerçekleştirdiği gözlenmiştir. Bu davranış daha önceden düşünülmemiş ve planlanmamış olup, aniden gerçekleştirilir. Bu davranış birinden intikam alma amacıyla yapılmamıştır. Birey bu davranışın yanlış ve uygunsuz olduğunun bilincindedir ve kişiler bu davranışı gerçekleştirmek için başkalarından yardım istemezler

şöyle söyleyim ben bi ara onunla beraber aynı evde kaldım (canımı zor kurtarıp :)...) evimi ayırdım . O kadar çok şey yaşadım ki onunla ilgili bu konuda paranoya yapıp dediğinizgibi eve bi kamera koydum..Ama başka bişiyi ortaya çıktı evli bi adamla ilişkisi varmış :))) ya nasıl anlatim kadın iki kişilikli gibi....
artık bize gelip arada kalıo napalım atsan atılmıo olayı ama her geldiğinde yine bişeyler yok olmaya başladı...Kabus geri döndü ...

çok ilginç şaka yapıyosunuz galiba kayınvalidenizin evli bi adamla ilişkisi var ve hala eşim annesine düşkün diyosun inanılır gibi değil :53:
valla canım eşin annesini ilişki durumunu kabullendiyse bunuda kabullenir heralde :82:

çok ilginç şaka yapıyosunuz galiba kayınvalidenizin evli bi adamla ilişkisi var ve hala eşim annesine düşkün diyosun inanılır gibi değil :53:
valla canım eşin annesini ilişki durumunu kabullendiyse bunuda kabullenir heralde :82:

eşimin babası yıllar önce ölmüş, ben biriyle ilişkisi olmasından çok evli bi adamla olmasına kızdım ha ona sorarsanız herşeyi inkar edio...adamı eve getirmemiş telefon konuşmasını olduğu gibi çekmiş kamera..
hadi bu onun hayatı banane diyelim ama hırsızlık çok kötü
kleptoman olduğuna inanmıyorrum yani hastalık diil bu çünkü planlar yapmadan önce yerini yapar sözleriyle de yaptıktan sonrada başkalarına kalacak şekilde hep bi yer bırakmaya ihtimam gösterir....:47:

Kamerada k.validenizin ilişkisi olduğunu söylediğiniz kişiyle görüntülerimi var,yoksa aldıkları şeylerimi gördünüz kamerada onu anlamaya çalışıyorum :44:

eşimin babası yıllar önce ölmüş, ben biriyle ilişkisi olmasından çok evli bi adamla olmasına kızdım ha ona sorarsanız herşeyi inkar edio...adamı eve getirmemiş telefon konuşmasını olduğu gibi çekmiş kamera..
hadi bu onun hayatı banane diyelim ama hırsızlık çok kötü
kleptoman olduğuna inanmıyorrum yani hastalık diil bu çünkü planlar yapmadan önce yerini yapar sözleriyle de yaptıktan sonrada başkalarına kalacak şekilde hep bi yer bırakmaya ihtimam gösterir....:47:

Kamerada k.validenizin ilişkisi olduğunu söylediğiniz kişiyle görüntülerimi var,yoksa aldıkları şeylerimi gördünüz kamerada onu anlamaya çalışıyorum :44:

Tamam şimdi anladım telefon görüşmesini kameraya çekmiş ..

ya aslında amacım bakalım nereleri karıştırıyo idi,kamera nasıl çekio die koymuştum ilk gün o konuşmayı çekmiş :)) tabi şok oldum... ama acaip huzursuz oluyorum evime geldiğinde nasıl başa çıkıcam bununla bilmiorum...
görmezden gelsem bişeyler gittiğinde devam edio götürmeye ama aptal olmadığımıda anlamısını istiorum.O gün kapatıcım kayboldu bilerek anne ya gördün mü kapatıcıyı buralarda bulamıorumda dedim,yooo dedi gene ooooofffffffffffffffffffffff'!!!!!!!!!!!!!!:84:

ya aslında amacım bakalım nereleri karıştırıyo idi,kamera nasıl çekio die koymuştum ilk gün o konuşmayı çekmiş :)) tabi şok oldum... ama acaip huzursuz oluyorum evime geldiğinde nasıl başa çıkıcam bununla bilmiorum...
görmezden gelsem bişeyler gittiğinde devam edio götürmeye ama aptal olmadığımıda anlamısını istiorum.O gün kapatıcım kayboldu bilerek anne ya gördün mü kapatıcıyı buralarda bulamıorumda dedim,yooo dedi gene ooooofffffffffffffffffffffff'!!!!!!!!!!!!!!:84:

bence gözünle gördükten sonra ithamda bulunman daha iyi olur...kamerayı onun göreceğin yere koymanda fayda var sahte bir altın yüzük yada bilezik koy kameranın göreceği şekilde ve izle alacak mı??o sahte altın yerinden kaybolduktan sonra sor ona "anne gördün mü" diye..sonra da kamera kayıtlarına bak o mu almış gerçekten..ondan sonra bu kayıtı da eşine göster ki delilin olsun derim..ama lütfen gözünle görmeden aldığını "o aldı "deme..

Son düzenleme:
daha neler duyacağız burada bu olayı eşinizede kayınvalidenizede söylemeden nasıl halledebilirsiniz acaba..siz yokken evde kalmamasına dikkat etseniz..şahsen böyle birinin ben yokken evimde kalmasını istemem buna mahal vermeyin..

Benimkide alıyodu
defalarca hemde..
altın vs zaten evde yoktu ama ufak tefek şeyler..
bardaklarımı alıyodu izinsiz benim haberim olmadan eksilince anlıyordum cantasındada gördüğüm oldu..
ben evden çıktığım an odama giriyordu.. defalarca denedim ben ortada para bırakmam onun huyunu bildiğimden bırakmazdım..
1 defa cizdanımı unuttumm eşşek kafamm hemen 20 lira kayboldu
ama denemek için 2-3 defa bıraktım ve eşimde annesinin bu huyunu biliyordu napim ne diyim diyordu..
annesi bizde kaldığı süreçlerde pantolonunu orda burda çıkaran adam annesi varken hep odamızda çıkarıyordu odamızada bırakıyordu..(çünki onunda cebinden alıyordu)
benim sandığımdan çeyizlermi bile aldı sonra kitlemek aklıma geldi geçde olsa..
oğlumun kumbarası vardı onu ortada bırakıyordum kilitli ve anahtarı bende olduğundan..
Hani açılması için kırılması lazım..
1 gün öncede açtım saydım çünki 50 lira olunca alıp bütünletcektim ağır olmasın diye 36 lira çıktı geri koydum devam edim az daha diye..
ertesin gün elime aldım hafif geldi (iyiki saymışım) dedim bakim bi saydım 20 lira gibi bişe kalmış.. ve kilidi tutmamla elimde kaldı düşünün işde bendeki kaynanayı oğluşumun kitli kumbarasına göz dikcek kadar böyle bi kadındı..
ve benim sorun ettiğim inanın para değil parayı ilk defa almıo zaten

sorunum odama girmiş olması (kumbara bnm odamdaydı) ve o kilidi kırmış olması insanın nasıl gözü döner ya çocuğum 3-5 kuruşuna göz diker.

odamdan kremlerimi alıyordu koca krem kutusu dolu bi açıyordum yarıya inmiş (alıp başka bişe boşaltıyordu)

ben yavruma çikolata bisküvi alsam bile saklıyordum ortada bıraksam çantasına koyup öteki torunlarına götürüyordu..
oğluma annem babam çok alırdı öyle aburcubur niye onun bunun çocuna yedirim ki.. banane

sonuç: görüşmüyorum 1 yıl olcak kafam rahat onun yüzünden panik atak oldum onu sakla bunu sakla

Rabbime havale ettim helalde etmiyorum

kaynananızın evli adamla ilişkisi olduğunu ispatlayan görüntüleri eşinize izlettiniz mi? tepkisi ne oldu?

doğrudur olabilir.
bi arkadaşımında başına gelmişti.teyzesiydi o.
her geldiğinde bişeyi yürütüyordu ama hastalık bu belli. para falan değilde çay tabağı şu bu ıvır zıvr şeyler yok oluyordu

Back
X