• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideniz bir hırsız olsa ne yapardınız?

Gözünüzle görmediğiniz sürece itham etme hakkına sahip değilsiniz.. Bu edebende fikhende çok ayıp bence.. Kaybolan şeylerin maddi değeri bile yokken bunu eşinize nasıl söylediniz çok şaşırıyorum, gözünüzle görmemenize rağmen.

Bu arada kamerayı kendi evinize mi koydunuz yoksa kayınvalidenizin mi ? Ee koskaco çekimde bir tek telefon konuşması mı çekmiş ?

Neden bilmiyorum ama bana tuhaf geldi(niz).

.

kayinvalidenizin evli bir adamla iliskisi oldugunu ispatlayan kamera görüntülerini esinize gösterin ve ondan kurtulun bu kadar basit bir olay

.

Kamera kayıtlarını gösterin eşinize , sonra da o kadınla görüşmeyi kesersin..Eşine dersin böyle bir kadını evime sokmam diye , zaten eşinin de diyecek birşeyi kalmaz o saatten sonra

tövbee tövbeee ... daha neler duyacağız. kaynana cadıdır, kıskançtır, oğulcudur, dedikoducudur... bunlara alışkınız da, evli adamla birliktelik, hırsızlık. Allah ıslah etsin.

Oğlu yutuyorsa afedersiniz ama ben korkarım oğlundan da. insan beğensin beğenmesin ailesine benziyor. o bunları bilip yutuyor mu?

ben inanmak istemiyorum. kaynana şöledir böledir ama kocamızın anasıdır. annedir. bi anneye evladından çalmak, evli adamla olmak hiç yakıştıramadım. yaşından da mı utanmıyor?

ya inanamıyorum şu an.

bı konuda fake çıkarsa şaşırmam..
ayol kadın başka adamla ilişki yaşıyor sen hırsızlığına takmışsın,
ve her cümlenin sonuna gülücük koyuyosun,
ya sen normal değilsin,ya kayınvaliden,yada bu konu baştan aşağı sahte...:12:

bütün bunlar olurken oğlu ne yapıyor? sen kendin neden halletmeye çalışıyorsun? evli bir adamla ilişkisini tel.den nasıl anladın adamı tanıdığın için mi?
bir sürü soru işaretleri var çok karmaşık ve garip :44: :37:

walla aaaa dıyoruz olurmu oleseyler ama bana nasıl tepkı verırsınız bılmem ama laf aramızda kayınbederım ve kayınvalıdem bosanmıslar 13 yıl oluyor kayınbederım suan bıraz rahatsız sıgara yuzunden doktor sıgara yasakladı ve bızımle kalıyor bırgun evdeyım kayınpederım geldı nısan yanı evlılık yuzugum kayboldu ve kayınbederım anında gıttı bende supelendım sıgra tıryakısı dıye ve takıp eettıgımde altıncıya bozdururken gordum ve esım ınanmaz dıyede resmını cekmıstım ama hala yuzume bakabılıor olurmu olur ama kayınvalıdem asla etmezz aslaa daha unuttugum yerden getırır elıme verırdı o derece...

Back
X