- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.220
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Evin mi yok açım diyorsun ben aç hissetsem bile yemem yemiyorum onlarda doğru düzgün.Kvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki kv sen niye hazırlıyorsun dedi eşim sustu.Ben de Allah Allah niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyince güldü şakaya vurup çünkü sen gelinsin dedi bir da ardından kahve yap dedi.Bak seen diyince kahven güzel ya ondan dedim dedi.Ben de art arda sıralayınca dedim.Sonra hazırladım kahve yapmaya kalkışınca kv rahatsız oldu kalktı yardımcı oldu.Yok ben yaparım desem de yardım etti.Araya girip bunu dediğinde keşke neden eşimin beni düşünmesi senin için kötü bir şey miydi deseydim ya da eşim hazırlarım ne olcak deseydi diyorum.Ikisine de kızgınım ama olay geçti gitti eşime bir şey demek huzursuzluk çıkartır boş yere diye susuyorum.Bir ara da eşim sana da fotokopi çektirdim lazım olur dediğinde kv ona gerek yok sana lazım olur demişti.Ikimiz de susmuştuk.Ve eşim fotokopiyi kendisine almıştı.
Bazen yerinde söylediğiniz iki üç kelime büyükşehir sıkıntılardan kurtarır. İçinize atmayın tabi kırıp dökmeden.
Tipik kv kiskancligi
Allahim bu kv ler niye boyleler
Gittiginde konusur anca. Evinde kapiyi kapattiginda herkes disarda kaliyor. Bidahakine icinden gecirdigin sorularini sorarsin olur biter. Kiskanmasi normal degil ama bu böyle gelmis böyle gidiyor maalesef. Allahim Baska Dert vermesin bunlar ufak tefek sorunlar. Onun proglemi senin degil. Herkes kendi dediginden yaptigindan sorumlu.
Yani farketmistir bence. Hayal ediyorum da birden ortam buz kesmiştir.Eşim bunu fark etmiş midir sence?Belki de işine gelmiştir sustuğuna göre
Allah aşkına bu nasıl bi öğüt?Evin mi yok açım diyorsun ben aç hissetsem bile yemem yemiyorum onlarda doğru düzgün.
Başkasına sormuşsunuz ama ben size bir açıklama yapayim, erkekler kesinlikle görür, elbette görür, mutlaka görür, yani her türlü görür bilir.Eşim bunu fark etmiş midir sence?Belki de işine gelmiştir sustuğuna göre
Benim kv'de eltimi sikayet ediyor arada banaTipik kv kiskancligi
Allahim bu kv ler niye boyleler
Yani farketmistir bence. Hayal ediyorum da birden ortam buz kesmiştir.
İşine gelmek degil de annem diye bisey diyememistir.
Esinizin cevap vermesini beklemeyin bence siz hazırcevap olun.
Yeni evli misiniz?
Allah aşkına bu nasıl bi öğüt?
Sen niyetini Halis tutamıyorsun diye insanların içine fitne sokmak nedir ya...
Konu sahibi çok takılmayın geçmiş gitmiş. Bazen bazı şeyleri görmezden gelin genel olarak size karşı iyilerse. Onların yanında eşin yapmayıversin, başbaşayken sizi önemsiyorsa gerisi boş.
Evet yani iyi demissiniz. ben olsam takdir ederim ne güzel eşine yardımcı evladim diye. Adı üstünde 'eş' onlar tabiki birbirlerine yardimci olmalilar. Hasetlenecek bi durum degil.Benim kv'de eltimi sikayet ediyor arada bana
Kiz calisiyor aksamdan aksama geliyor eve
Neymis efendim oglu cocukla ilgileniyormus, hafta sonu ev supuruyormus
Ben calismiyorum ama ben de evi esime supurtuyorum valla
Calissam daha neler yaptiririm
Cocugu da beraber yaptiklarina gore beraber bakacaklar tabii
Neden sasiriyorsunuz dedim
Alindi falan ama cizgimi belli ettim
Hayir oglu sikayet etmiyorken bu kaynanalara noluyor anlamiyorum
Bunlar sorun degil. Esinizin neden öyle davrandigini bilemezsiniz. Belkide size karsi tavirlari degismesin diye bisey demedi. Zamanla esinizin neyi neden yaptigini veya yapmadigini anlarsiniz. Bu konuyu kapatin icinizde. Herkes Kendi dediginden sorumludur diyin ve kapatin. Kv kim Bilir nasil yetisti ne gördü onu degistiremezsiniz. Iyiyseniz hic kurcalamayin aklinizi neden nicinlerle.Eşimin susması beni benden aldı zaten.Ben olsam yaparım kocama ne olacak derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?