Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Ben olsam kv sen niye hazırlıyorsun dediğinde hiç kalkıp kendime birşeyler hazırlamam ve kahveyi de yapmazdım.
Eşiniz de suç bi durum daha anlatmışsınız. Pasif kalıyor ve sizi savunmuyor.

Konu sahipleri cevap begenmiyolar son zamanlarda:)) birde sanki bi konu acildiginda herkes sadece soruya cevap veriyo. Herkes kendinden biseyler katarak yaziyo yani

Arkadaşım ben geleni gideni terslemiyorum.Sayfaları oku bakalım kimi terslemişim.Doğru düzgün konuşanla konuşurum.Burdan kıza eşinizi sormamıştım dedim diye bana sardın.Sana laf atan oldu mu?olmadı.Canın sıkılınca bir konuşmaya atlayayım bari mi dedin.Tartışma yaratmak için uğraşmayın hali hazırda dert açan insanlara.Beni savunduğun arkadaşın eşinin kalkıp kalkmayacağı ilgilendirmiyor.Herkes kendinden bir şey katar evet ama moral bozmaya çalışmaz baaak benimki böyle yapar der gibi.Zaten savunduğun arkadaş iki dürtünce kendini belli etti.bana söyleyeceğine eşine söyleseydin de annesinin lafına rağmen kalksaydı diye kışkırtmaya çalışarak.Buradan bile belli ne kadar iyi niyetli olacağı.Biz dert yanıyoruz iki hanımefendi bir olmuş moral bozmaya çalışıyor.

Kv ye kocaya ses cikaramayanlar burda ahkam keser rajon keser adam keser olmus:)) bos ver bacim hadi selametle:)

Ben burda bir şey söyleyemedim takıldım diye dert yanarken bu şekilde yazdığım dertten beni vurmaya çalışıyorsunuz değil mi?bravo size ne kadar insansınız

Aklıma biz geldim.. Kv bizdeyken bir tartışma sonrasında elalemde ne kocalar var ayağını uzatıp emirler verir dedi.. Ben de Allah razı olsun dedim hala devam edince anne ne eşler de var boğaza götür temizlikçi gelsin her hafta kuaföre gidicem diyen 4 yıldır evliyiz daha 1 kere gitmedim dışarı cıkınca evden alıyor yada en uygunu yiyorum yani herkese göre bir nice olayı var dedim susmuştu.. Benim eşimde susmuştu.. Halbuki biz kadınlar eşimiz kendini savunmasına gerek kalmadan kendi ailemize karşı arslan kesiliyoruz.

Evet çünkü salağız biz

hep birlikte otururken yazmışsınız hanımefendi.. dikkatinizi çekerim. yada çekmiyim. banane nerde yerseniz yiyin.

oğluna kıyamayan anne .
Bende kıyamam kuzucuklarıma kalkar gelinime yemeğini ben hazırlarım

Kaynananın ilk laf sokuşturmaları muhtemelen. Giderek dozu artırıyolar ses etmezsen. Nişanlıyken dünyanın en anlayışlı kayınvalidesi olan kadınlar düğünden sonra bi değişiyo ne hikmetse. Eşin senin gerildiğini mutlaka hissetmiştir. Ama bişey derse taraf olacağı için susmuş olabilir. Madem k alttan alttan laf sokuyo sende alttan alttan cvp ver. Benimkide beni deli eder. Eşim biliyo Allahtan annesinin huyunu genelde ezdirmez beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…