Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Yok o rahatlığı veriyorlar.kendi evim gibi hissettiriyorlar.o konuda sıkıntı yok.dediğin gibi inşallah fark etmiştir de pek sallayacağını düşünmüyorum.söylemeyeyim dimi eşime

Zorlarına gidiyor.Eşim kurban olurum ona demiş benim için.Annesi sus utanmıyor musun demiş eşim esprisine anlattı güya ama ona da sinir oldum

Eşim diyemez miydi canım ya yani yaparım ne olacak diye.keşke deseydim neden beni düşünmesi kötü bir şey mi diye...çok salağım çok kalkıp hazırladım...takılmadan duramıyorum
İşte dedi demediye bu kadar takılmayın. Size orda teklif etti gerisine takılmayın. Onların yanında nasıl olduğu ne demediği değil, sizin yanınızda başbaşa nasıl olduğu önemli.
Hem iç hem ev huzurun için görmeyin duymayın bilmeyin ekstra bi kötülüğü yoksa.

Sen olsan ne derdin o an ya da ne yapardın

Evet belli oluyor :)
Böyle laf sokmalara kiskancliklara aliskin degilsiniz belli ki. Ortamda birden bnlar olunca şaşırıp ne yapacağınızı bilemiyorsunuzdur.
Ama zamanla kv nize de bu huylarina da alisirsiniz. Hazırcevap da olursunuz çok sessiz bir mizaciniz yoksa.
Böyle kv ler yuzunden kuzu gibi kadinlarin icinden neler neler cikiyor ben de şahit oluyorum :)

Sen olsan ne derdin o an ya da ne yapardın
Ben olsam güler geçerdim , eşimle mutfağa gider güle oynaya bişeyler hazırlar yerdik.En güzel cevap davranışlarla olur bence.Orda onunla polemiğe girip sinir olmak yerine eşimle muhabbet ederek bişeyler yemek daha güzel olurdu hem.Hem kayınvaliden de gereken cevabı alırdı.Bi' taşla iki kuş.

Zaten mutfakta oturuyorduk.Eşime beraber hazırlayalım deseydim çok saçma olurdu çünkü ekmek arası yapcaktık

Eşin seni seviyor, hem kurban olurum demiş, hem de kalkmış yemek hazırlayacakmış. Valla benimki mutfak senin canım al istediğini ye derdi.

Eşin böyle yaptıkça kv seni kıskanıyor belliki :) gül geç çok takılma eşinin tapusu sende nasıl olsa

Bir de şu var ki acıktıysanız eşinize acıktım demeniz de bana garip geldi.Acıktım bişeyler hazırlayalım hadi gibi bişey demeliydiniz.Hani kayınvalide evinde rahat hareket edemiyorsan da mutfağa beraber gidip beraber bişeyler hazırlamak için teklif etmeliydiniz acıktım demek yerine.

Ama her şeye susar oturursa olmaz ki onlar daha çok der o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…