- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ne cevap verecektin ben onu merak ettim. Bir kasarli tost cekkkk mi?Kvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki
Yok o rahatlığı veriyorlar.kendi evim gibi hissettiriyorlar.o konuda sıkıntı yok.dediğin gibi inşallah fark etmiştir de pek sallayacağını düşünmüyorum.söylemeyeyim dimi eşimeBaşkasına sormuşsunuz ama ben size bir açıklama yapayim, erkekler kesinlikle görür, elbette görür, mutlaka görür, yani her türlü görür bilir.
Siz onun gözüne gözüne sokmayin ama, erkekler buna karşı, siz dile getirince suçlu durumuna d düşüyorsunuz.
Gelen misafir her türlü doyurulur. Aç Aç isenuz hadi birsetler hazırlayalim diye eşinizle geçin mutfağa, eğer ki ev halkından yemek saklanitor dışarı çıkıp yemeginizi yiyip gelin.
Ama ne olursa olsun onemseyip dert etmeyin
Zorlarına gidiyor.Eşim kurban olurum ona demiş benim için.Annesi sus utanmıyor musun demiş eşim esprisine anlattı güya ama ona da sinir oldumBenim kv'de eltimi sikayet ediyor arada bana
Kiz calisiyor aksamdan aksama geliyor eve
Neymis efendim oglu cocukla ilgileniyormus, hafta sonu ev supuruyormus
Ben calismiyorum ama ben de evi esime supurtuyorum valla
Calissam daha neler yaptiririm
Cocugu da beraber yaptiklarina gore beraber bakacaklar tabii
Neden sasiriyorsunuz dedim
Alindi falan ama cizgimi belli ettim
Hayir oglu sikayet etmiyorken bu kaynanalara noluyor anlamiyorum
İşte dedi demediye bu kadar takılmayın. Size orda teklif etti gerisine takılmayın. Onların yanında nasıl olduğu ne demediği değil, sizin yanınızda başbaşa nasıl olduğu önemli.Eşim diyemez miydi canım ya yani yaparım ne olacak diye.keşke deseydim neden beni düşünmesi kötü bir şey mi diye...çok salağım çok kalkıp hazırladım...takılmadan duramıyorum
Sen olsan ne derdin o an ya da ne yapardınErkek annelerinin bir çoğu oğlunun iş yapmasını istemiyor.Eşine sustu diye kinlenme.Orda cevap verip lafı çoğaltmak istememiş olabilir.He diyip geçip bildiğini okumak gerek.Umursama işte kayınvalide yani maydonoz olmazsa bir yeri eksilir ya bir çoğunun ondan karışmıştır.
Evet belli oluyor :)Evet 2 ay oldu çok mu belli oluyor hazır cevap olamadım sadece niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyebildim.o da çünkü sen gelinsin diye şakaya vurdu.bir gol da oradan yedim.eşim de öyle dinledi.bi de üstüne kalkıp hazırladım kahve de yaptım çok pişmanım.iştahım kaçtı deseydim keşke ya da sussaydım otursaydım ortam gergin kalsaydı
Ne cevap verecektin ben onu merak ettim. Bir kasarli tost cekkkk mi?
Evlilik birbirine yiyecek hazirlamak degildir, o da sen de ... Kahveleri de donusumlu yapin.
Ben olsam güler geçerdim , eşimle mutfağa gider güle oynaya bişeyler hazırlar yerdik.En güzel cevap davranışlarla olur bence.Orda onunla polemiğe girip sinir olmak yerine eşimle muhabbet ederek bişeyler yemek daha güzel olurdu hem.Hem kayınvaliden de gereken cevabı alırdı.Bi' taşla iki kuş.Sen olsan ne derdin o an ya da ne yapardın
Yok laf söylememden rahatsız oldu.Ben kahve yaparken o bardakları hazırladı.Arada karıştırdı.Kahveye tükürürsünüz diye korkmus olabilir zira kahve hazırlamanın neresine yardım edilcekki
Ben olsam güler geçerdim , eşimle mutfağa gider güle oynaya bişeyler hazırlar yerdik.En güzel cevap davranışlarla olur bence.Orda onunla polemiğe girip sinir olmak yerine eşimle muhabbet ederek bişeyler yemek daha güzel olurdu hem.Hem kayınvaliden de gereken cevabı alırdı.Bi' taşla iki kuş.
Ac oldugumda yemegimi kendim hazirladigim ve baskasina hazirlamak zorunda hissetmedigim icin anlamsiz gelmis olabilir.Kusura bakma ama çok anlamsız bir cevap olmuş
Konu sahibine çok mu yardımcı oluyorsunuz bu mesajinizla.Böyle bir durum olsa benim eşim de inadına kalkıp hazırlardı , sen otur vs. derdi.Ama ben de bunu istemem mesela.Rahat edemem zaten.
Neden ki yeri gelir o hazırlar yeri gelir senBöyle bir durum olsa benim eşim de inadına kalkıp hazırlardı , sen otur vs. derdi.Ama ben de bunu istemem mesela.Rahat edemem zaten.
Neden saçma olsun ki?Zaten mutfakta oturuyorduk.Eşime beraber hazırlayalım deseydim çok saçma olurdu çünkü ekmek arası yapcaktık
İşte dedi demediye bu kadar takılmayın. Size orda teklif etti gerisine takılmayın. Onların yanında nasıl olduğu ne demediği değil, sizin yanınızda başbaşa nasıl olduğu önemli.
Hem iç hem ev huzurun için görmeyin duymayın bilmeyin ekstra bi kötülüğü yoksa.
Neden saçma olsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?