- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Buzdolabı karıştırması bana anormal gelmedi ama kim olursa olsun yatak odama girmesi beni rahatsız eder ben e o an direkt soyleseydinjz. Ben kendi annemi bile uyarıyorum ki annem temizlik için bana yardım ederken girdi .kızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
Ben mu çok gaddarim acaba sizin verdiğiniz örnekte sanane demem ama bazanın, çekyatın altına bakmandan hiç hoşlanmıyorum, istediğin birşey varsa ben bakayım derim. Hele habersiz aldığı poşette, mutlaka arayıp, kızmıstım. Ne rahatlık, ne ayıp şey yaptığı.Başlıktaki soruya cevaben EVET.
Dibimi, köşemi, her yeri karıştırır.
Bazalarin, cekyatlarin altından bir şeyler çıkarır çok masumane(!) sana lazım mı ben kullanayım mı falan der. Büyük kızımın kuculmuslerini döker ortaya " falancaya verelim, boşu boşuna durmasın"
SANANE diye bağırmak istiyorum o zaman ama olmuyor işte.
Sonradan fark ettim ki bir poşet kıyafet başkasına vermiş benden habersiz.
Yepyeni kıyafetlerdi ve küçük kızıma da kullanabilirdim. Gidip yenisini almak zorunda kaldım.
Bence açık aramaya çalışmışsınız kaynana diye anneniz olsa hiç.sorun etmezsiniz anlamadım oğlunun evinde buzdolabını izinle mi açması gerekiyor ya da oyuncak toplarken? Niye kullanılmayan odaya götürsün ki bakmak için. Kullanılmayan oda niye dağınık olsun ki.Ayrıfa çarşafın nesine baksın size göstere göstere üstelik ve bu kadar fa anlam yüklemeyin şu yatak odasına her oda gibi oda işte ekstra uyuyorsunuz çekmece karıştırmamış ya
Senede bir iki kez geliyor. La havle çekip susuyorum. Ama çok arsız, söylesen de boş. İki dakika sonra yine karıştırmaya başlıyorBen mu çok gaddarim acaba sizin verdiğiniz örnekte sanane demem ama bazanın, çekyatın altına bakmandan hiç hoşlanmıyorum, istediğin birşey varsa ben bakayım derim. Hele habersiz aldığı poşette, mutlaka arayıp, kızmıstım. Ne rahatlık, ne ayıp şey yaptığı.
Evime bile gelmiyor ki evimi karıştırsınkızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?