• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
........................

ben düğünümde iktifat ettiğini hiç hatırlamıyorum,
sanırım öyle bir beklentim de olmadı hiç bir zaman...

bana eşimden başkası kimse iltifat etmese de olur :) eşim çok seçicidir , çok zor beğenen birisidir...

ve iltifat ederse de mutlaka içinden geldiği içindir...

ama görümcelerim ve kayınpederim çok iltifat etmişlerdi ve hala da ediyorlar...:) ama kayınvalidemi hiç hatırlamıyorum ettiğini...çok politiktir kendisi...

sevgilimin annesi bana sık sık iltifat eder.. bi keresinde pembe boğazlı bi kazak giymiştim pembe bant takmıstım sevgilim hiç beğenmemişti.. bayram şekerine dönmüşsün demişti.. 5 dakka sonra annesi girdi odaya ayyy ne tatlı olmussun kızım sen bugün demişti =)) beni de biriyle taniştiracaği zaman çok şeker çok tatlı değil mi der.. her yerde över beni.. ağzı bal gibidir güzel sözler sölerken cimrilik etmez

ediyor arada..
iltifat gibi değilde canım yavrum aşkım falan der.. :)

benimkide çok iltifat eder mesela
benim aldığım sana daha çok yakışıyo annenin aldığını giyme
sen güzel temizlik yapıyosun benim camları da siliversene
yaptığın kek çok güzeldi yarın misafirim gelcek banada yapıversene

kayınvalidem bana iltifat ediyo vallaaaaadelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

zeki kaynana, ama gelin daha zeki bencekaydirigubbakcemile3

ashkom in kayınvalidesi süpermiş hakkaten
ne kadar bonkermiş iltifat etmede :)

benimkide arada eder en çokda yemeklerimi beğenir
birde lanet olası bi temizlik hastalığım var bi yeri düzensiz görsem hemen düzeltirim batar bana resmen
ee bu da çok hoşuna gider tabi laelaelaelaelae

benim kayınvalidem de arada sırada eder yani,ama öylesine sanki ne biliim bizimkinin içi dışı bir,direk iyiyi de söyler kötüyü de...

Hem yüzüme hem arkamdan fazlasıyla iltifat eder,Allah sağlıklı uzun ömürler versin..

benimkide bana çookk güzel iltifat ederdi.öyle güzel hakaretler,küfürler ederdi ki kimse duymamıştır benim duyduğum iltifatları

benimki etmez.Eskiden çok bozulurdum ama artık sallamıyorum.

Yemeklerimi yediğinde filan, beğendiğini itiraf eder. Yüzüme karşı iltifat ettiğini hatırlamıyorum ama yanında ben yokken arkadaşlarına, akrabalarına, komşularına hep övermiş beni, kulağıma geliyor çünkü.
Ama ben de onu seviyor, sayıyorum..

benim nişanlımın annesi bana telefonda genelde aşkım cnm bitanem fln die hitap eder arada iltifat eder yemek konusunda fln bi durum olmadıki etsin ama ben oraya gittiğimde temizliğine fln yardım etmiştim o zaman anneme demiş gözüme girdi die ama bilmiorum arada övüo arada yerio belli olmuo zaten o da dio bana gelip gidiolar die arada ..

yeri geldiğinde eder başkalrının yanında şöyle yapar böyle yapar marifetlidir der ama başka zaman hiç duymadım:kedi:

benımksıı maşallah oğluna dayanacak birisini buldu diye yada oğlu cıngar çıkarmasın yeri gökü inletmesin diye mi bilmiyorum kızım şöylesin böylesin diye iltifat eder...gerçi bende onu çok seviyorum..

benimki çok güzel iltifat eder :))) o.... aldın oğlumu benden yerden bitme, cüce, pigme, oğlumun ekmeğini yiyon(sanki ben çalışmıyorum aynı maaşı almıyoruz) şerefsiz v.s. v.s. ağzı bozuk yani benim çatlağın. ben sinirlenince eşim cahille cahil mi olacan diyor beni dahada dellendiriyor.

benim kayınvalidem hem yüzüme iltifat eder hemde dışarıya över yaptıklarımı görümcelerimide çok seviyorum biz ailenin en küçüğüyüz her kes çok sever bende kendi ailemden ayırmam eşimin ailesini saygıda asla kusur etmedim kocaman bir ailem var çok mutluyum oyüzden

benimki çok güzel iltifat eder :))) o.... aldın oğlumu benden yerden bitme, cüce, pigme, oğlumun ekmeğini yiyon(sanki ben çalışmıyorum aynı maaşı almıyoruz) şerefsiz v.s. v.s. ağzı bozuk yani benim çatlağın. ben sinirlenince eşim cahille cahil mi olacan diyor beni dahada dellendiriyor.

vışşş maşallah iltifatları baya iyiymiş...

ıltifat değil de beddua etmişliği var hehe benim de onu Allah'a havale etmişliğim var :)

Back
X