• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eş konusunda ve eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım..
kayınvalidem hep över beni;yalnızken de;baskalarının yanında da..
yemek yapmayı pek bilmediğimi söylerdim baslarda;o çok güzel yapıyosun herşeyi der hep..
mesela yazın 30 kişilik bir sofra hazırlanır her gün eşimin memlekette..tüm aile orda toplanılır.
yine sofra hazırlandıgı birgün;çatal kaşık eksik çıktı sofrada..kayınvalidem kendi kızı hazırladı diye ona döndü;kızım fazla fazla koyun çatalı kaşıgı sofraya dedi..
bende "anne ben hazırlamıştım çatal kaşığı deyince;bana "o zaman sofra bezinin altındadır;biz görmemişizdir"dedi.düşünün gözümden kaçan bişey bile olsa;hemen örtbas eder..
hayatımda et pişirmedim;eşim dogulu..oralarda benim et yememem çok yadırganır;ille birileri laf sokar;kocana ne yediriyosun diye acıyarak bakarlar eşimin yüzüne;ama kayınvalidem hemen girer devreye;tüm misafirlerine ve bana çok güzel et pişirir gelinim der:52:

güzellikk konusunda;eşimin memleketinde herkes över;boylu poslu güler yüzlü diye;eşimin annesi de öyle hep..
biz eşimle vakit geçirelim;birlikte gezelim süsleneyim çok hoşlanır.
bulaşık yıkatmaz kolay kolay;ellerin çok güzel senin der;ellerimi okşar;öper:69:

onun benden tek istediği eşimle iyi geçinmem;asla yüzümü asmamam;hep gülmem..ve sürekli içten konuşmam..azcık yüzüm düşsün üzülür..

Allaha çok şükür ederim hep;sıkıntı yasayanlara Allah yardım etsin arkadaslar:59:

eş konusunda ve eşimin ailesi konusunda çok şanslıyım..
kayınvalidem hep över beni;yalnızken de;baskalarının yanında da..
yemek yapmayı pek bilmediğimi söylerdim baslarda;o çok güzel yapıyosun herşeyi der hep..
mesela yazın 30 kişilik bir sofra hazırlanır her gün eşimin memlekette..tüm aile orda toplanılır.
yine sofra hazırlandıgı birgün;çatal kaşık eksik çıktı sofrada..kayınvalidem kendi kızı hazırladı diye ona döndü;kızım fazla fazla koyun çatalı kaşıgı sofraya dedi..
bende "anne ben hazırlamıştım çatal kaşığı deyince;bana "o zaman sofra bezinin altındadır;biz görmemişizdir"dedi.düşünün gözümden kaçan bişey bile olsa;hemen örtbas eder..
hayatımda et pişirmedim;eşim dogulu..oralarda benim et yememem çok yadırganır;ille birileri laf sokar;kocana ne yediriyosun diye acıyarak bakarlar eşimin yüzüne;ama kayınvalidem hemen girer devreye;tüm misafirlerine ve bana çok güzel et pişirir gelinim der:52:

güzellikk konusunda;eşimin memleketinde herkes över;boylu poslu güler yüzlü diye;eşimin annesi de öyle hep..
biz eşimle vakit geçirelim;birlikte gezelim süsleneyim çok hoşlanır.
bulaşık yıkatmaz kolay kolay;ellerin çok güzel senin der;ellerimi okşar;öper:69:

onun benden tek istediği eşimle iyi geçinmem;asla yüzümü asmamam;hep gülmem..ve sürekli içten konuşmam..azcık yüzüm düşsün üzülür..

Allaha çok şükür ederim hep;sıkıntı yasayanlara Allah yardım etsin arkadaslar:59:

aminnnn canım:59: seninkinide Allah bozmasın inşallah:nazar::16:

kurdelamında dediği gibi gelinlikler içindeyken çok güzel olmuşsun kızım allah mesut etsin demesini çok beklemiştim
onun dışında tanıdığım tanımadığım herkesler parmaklarını ısırdı ama kaynanam hiç ağzını açıpta tek kelime bile etmedi...
hiçbirzaman iltifat etmedi etmezde beklemiyorumda zaten...
bi keresinde onlarda yemek yapmıştım sofrada yedik hepberaber mutfaga geldi kısık sesle yemeğinde pek güzel olmuş dedi
güldüm içimden dedim neden sofranın başında söylemedi bunu nedenimi var
beni başkalının yanında övmez övüldüğüm zamanda surat asar
kayınbabam herzaman bütün toplulukta beni över kaynanam ağzını açıpta evet doğrudur şöyledir böyledir demez
gelin ona göre bi hiçtir insan değildir gelin hizmetcidir
:47:

ahhh ahhh yaramı deştiniz şimdi.bnm kaynana dünya da tekdir heralde.herzmn kaşları çatık ne söylesen ne sorsan tersler. asla qülmez. pek konuşmaz. evden dışarı çıkmaz. çıkmadıqı qibi bizde çıkınca 3 qün trip atar düşünün annemlere qittiqimde bile ne bi qüle qüle en basitinden soranlara slm söle fln der dimi insan onda öle bşy yok suratını asar döndüqünde de 3 qün konuşturmaz. iltifat etmesini bekleyen yok ztn de en azından düzqün biri olsaydı keşke ama napalım onu da böle kabul edicez.allahdan evlerimiz ayrı yoksa katlanamazdım ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kayınvalidem de eder görümcelerimde...
Överler, hem yalnizken hem toplum icindeyken yüceltirler beni
hatta kayinvalidem yemeklerimi cok begenir, herkese anlatir, kizlarinin dedikodusunu yapar bana
kac senelik evliler bana bi kere bile senin yaptigin yemegi yapmadilar diye :)

severler, sarilirlar, öperler...
cok sansli bi gelinim benim :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
İşini çok iyi bilr o, canı istedi mi iltifatın alasını yapar.
Ama artık yemezler...

Annem de görümcem de çok iyi insanlardır..Övülmesi gereken durumda mutlaka överler...Annem zaten beni çok begenir.Ne giysem,ne sursem,ne taksam hemen dikkat eder..İltifat eder..Tatlı dillidir zaten...Hayatımda eşim ve oglumdan sonraki en büyük şanslarım onlar benim..:nazar::nazar:

kayınvalıdemler cok ıyıler
ama hıc ıltıfat almadım kayınvalıdemden
ama cok yakınızdır , yanı sak dıye sarılabılırım karsılıgınıa lırım
kayınpederım ıltıfat eder bana toplumda degıl ama aılecek olundugunda

Ben varken ya da yokken çok iyi şeyler söyler sağolsun...
Hatta ona bir çikolata bile alsam herkese ballandıra ballandıra anlatır pamuğum :48:
Allah başımızdan eksik etmesin...

İltifat eder ,etmese zaten daş olur , daş :)) göz var ,nizam var . Hahahaha! İyi insandır , severim kendisini ;)

eder saolsun bi yemek yaptığımda yeni bir kıyafet aldığımda söyler.bende ona söylerim.çok güzel patatesli börek yapar hepimiz beğeniriz ve ellerine sağlık annecim deriz.saolsun:)

iltifat eder sagolsun ama ben de ona ederim
henüz nişanlıyız ya aramız iyi şimdilik çok şükür:52::52:

Son düzenleme:
evet sağolsun oğlunun yanında bi allayıp pullar ki sormayın o kadardır onunki..
hatta onu da geçtik oğlunun yanında laf bile edebiliyor artık ama gün gelir sahipsiz olmadığım çıkar ortaya..sadece sabrediyorum

Benim kv de herkesin ki gibi her şeye karışır. Söz, nişan, düğün 1 kere bile güzel olmuşsun demedi. Çünkü tek gördüğü oğluydu gözlerini ondan alamıyordu her seferinde oğlummm oğluummmm diye. Nikahta annemler trafiğe takıldığından nikaha yetişemediler akşam düğünde yanımda oldular. Nikahta ben annemler yetişemiyor diye gözlerim doldu o gelmiş annemlere sövüyor orada. bi de oğlunu övüyor yakışıklı oğlum en yakışıklı benim oğlum diye. Ben neydim orada eşek başı mı? O kadar kırıcı şeyler oldu ki. Öyle eleştiriyor ki her şeyi ne yüzünü görmek ne de sesini duyasım gelmiyor.

Benim kv de herkesin ki gibi her şeye karışır. Söz, nişan, düğün 1 kere bile güzel olmuşsun demedi. Çünkü tek gördüğü oğluydu gözlerini ondan alamıyordu her seferinde oğlummm oğluummmm diye. Nikahta annemler trafiğe takıldığından nikaha yetişemediler akşam düğünde yanımda oldular. Nikahta ben annemler yetişemiyor diye gözlerim doldu o gelmiş annemlere sövüyor orada. bi de oğlunu övüyor yakışıklı oğlum en yakışıklı benim oğlum diye. Ben neydim orada eşek başı mı? O kadar kırıcı şeyler oldu ki. Öyle eleştiriyor ki her şeyi ne yüzünü görmek ne de sesini duyasım gelmiyor.

çok saygısızca..ben şimdiden bunları yaşıyorum buna ne demeli canım valla artık sağır rolü yapıyorum mecburen yoksa üzülüp kafaya takan ben oluyorum..neyse inşallah aranızda bi mesafe vardır somut olarak da soyut olarak da..

benimkide çok iltifat eder mesela
benim aldığım sana daha çok yakışıyo annenin aldığını giyme
sen güzel temizlik yapıyosun benim camları da siliversene
yaptığın kek çok güzeldi yarın misafirim gelcek banada yapıversene

kayınvalidem bana iltifat ediyo vallaaaaadelikafadulden

offf cok güldüm tatlım yaaaa :)))

4 yıldır eşimle birlikteyim, 2 yıldır da evliyim. Nisan ve düğün dahil olmak üzere bir kere duymadım ağzından. Ama oğluna ( benim giydirdiğimi bildi halde ) sürekli iltifat eder. Ayy kazağın cok güzelmiş. Bugün cok yakışıklı olmussun... He arada da ben sana artık bişey almam karın aliyo zaten der

bizimkisi fesat biraz desede isteyerek demez.:37:

Back
X