• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünyanın en kusursuz insanını doğurmuş,büyütmüş,bana vermişsengözlerimebaksanab
bide iltifatmı edecek,beni idare ediyor o, alkisalkisalkis
olsa olsa budur bizim hikaye:teytey:

süper
birde eşinde aynısını diyorsa yandın :)

Valla benim kayınvalidem süper bi insandır. Çok iyi niyetlidir hem evlatlarına hem gelinlerine hiç kıyamaz.. Eltimle bana hep iltifat eder,kusurlarımızı örter melek gibi insan kısacası :1hug:..Ama kayınpederim:oklava: çok çektirmiş melek gibi annemize:oklava:

Hakaret etmekten iltifat etmeyi unutuyor sanirim:1:

Iltifat ona yapilsin ister gelin kismina iltifatmi edilirmis:8:

Valla benim kayınvalidem süper bi insandır. Çok iyi niyetlidir hem evlatlarına hem gelinlerine hiç kıyamaz.. Eltimle bana hep iltifat eder,kusurlarımızı örter melek gibi insan kısacası :1hug:..Ama kayınpederim:oklava: çok çektirmiş melek gibi annemize:oklava:

msjın aynını kopyalasam yeridir. aynen benim kaynanm. ama eltim yok daha. 3 yıllık evliyim. bakarlım ilerleyen zamanlar ne gösterecek. umarım hep böyle gider :)

Temizkalplidir kayınvalidem.Geçen gün biri ''Biz de sizin gelin gibi uzun,manken gibi,sarışın kız arıyoruz.'' demiş.Hemen biz çok şanslıyız gelinimiz hem çok güzel,hem de kültürlü,iyi eğitimli ,demiş.opuyorumnanaktan Sürekli iltifat eder,sağdan soldan gelen iltifatları da hemen telefon açıp,iletir bana. kaydirigubbakcemile3

ne güzel çok şanslısın benimkide benim dışımdaki en bakımsız kızlara bile herkeze iltifat eder hatta düğün günü tesadüf eşimin eski bi okul arkadaşıyla aynı kuafördeydik ikimizde gelindik herkez kendince güzeldir kendimi beğenmişlik yapmak istemiyorum ama herşey ortada yaani :) hala o günkü prenses gelinmi der
eşimin lisedeki sevgilisi sanıyo sanırım aklınca beni kıskandırıyo :66:
bikeresindede -
ay herkez düğünde beni ne kadar beğenmiş gelin sönük kalmış yanında gözlerimiz alamadık senden demişti :)))
90 kilo 60 yaşında kayınvalidem benimle yarışıyo sanırım :66:

Kaşların dökülmüş çirkin olmuşsun
kara saçları hiç sevmem ne öyle kapkara(esmerim ve siyah saçlıyım işin ilginci oğlunun saçları benden kara)
derin bu resimde göbeğin çıkmış( 1 gram göbeğim yoktur)
çok uzun boylusun kazulet gibi(boyum :175)
ben ufak tefek kızları severim
oğlum çok yakışıklı onu kimler istedi kimler....
Makyajın ağır, bacakların çok kalın

bunlar iltifatsa evet sağolsun bana çok iltifat eder

kara saçları hiç sevmem ne öyle kapkara(esmerim ve siyah saçlıyım işin ilginci oğlunun saçları benden kara)

süper yaaa. sabah sabah kırıldım gülmekten. Allah iyiliğini versin :)))) :9::52::60::66:

aynen çok zayıfsın gargamel gibisin ben etli butlu severim sanki o yatıyor benimle:60: parmakların çok uzun iş mi yapılır o ellerle saçın çok uzun topla onu vs. diyorum diğer gelinlere kısmet kendi kriterlerine göre alırsın onları:64:

hiç etmedi,etmezz edilmesinede fırsat vermezz ona göre;şımartmanın lüzumu yok,bize hizmet etsin otursun aşağı...:60:asla ve aslaa gelinden öte gözle bakmazz bakmayacaktaa 6 sene olduuu evleneli resmiyet ömür boyu devammm:34:

-Anneme "böle bi kız yetiştirdiğin için teşekkür ederim" demiştir :16:
-annem bigün kayınvalideme şakayla karışık "o yemek yapmayı bilmez" dedi,k. validem "aa olurmu benim kızım kesin güzel yemek yapaaar demiştir. :56:
-benim kızımın çeyizi olmasın,onun çeyizi diploması demiştir. :98:
-değişik bişey giydimmi hemen süzer yakışmış zaten güzelsin ne giysen yakışır der. :82:
-nazarlıklar takar kıyafetlerime :9:
-Allah bana istediğim gibi bi gelin verdi der,komşuları akrabalarına hep beni sevdiğini söyleyip övüyomuş çok becerikli,temiz,çalışkan diyomuş.(3. kişiler anlattı) :6:
-Gelinin çok güzelmiş diyenlere "onun içi de çok güzel" der :54:

Bugün bir iltifatı oldu kırmızı çok yakışmış diye
Birde çok güzel yemek yaptığımı söyler

iltifat etmez gerçekleri söyler :27: :P
şaka bi yana sürekli iltifat halinde.. çağırıldığımız davetlerde,nişanlarda,günlerde vs.. her yerde her zaman övgüler yağdırır.sürekli çok becerikli olduğumu söyler,yemek yapmasını bilmiyordum (ama artık biliyorum) ilk yaptığı yemekler bile harika oluyor der.. gelinim manken gibi.. çok seviyoruz onu der,öper.. sağolsun..
kayınpederim de ben yemek yapıp götürdüğümde şaka ile kayınvalideme takılır "kızım çok güzel olmuş,tarifini annene ver ona da öğrette o da yapsın" der.. kayınvalidem de "verse de ben yine kızım kadar güzel yapamam" der.. vs.. böyle şeyler.. övgüleri herkesin yanında yaptığı gibi birebir kaldığımızda da yapar -ki bu da samimiyetini gösterir bence..
:68:

Bireysel olarak beni değerlendiriyorsa över,iltifat eder ama konu kendisiyle kıyaslama meselesi olursa "ne var ki bunda,ben de yaparım,ben daha güzelini yaparım moduna gidiyor.Yine de seviyorum:54:

kayınvalideniz iltifat edermi size? kendine uygun olmasa bile güzel olana güzel dermi ?

benim kayınvalidem ne nişanımda ne düğünümde güzel olmuşsun kızım demedi !!! küçük bi ayrıntı belki ama içimde uhdedir.çünkü yeğenlerinin eşlerine dedi sadece bana yakıştırıp demedi saygıdeğer kayınvalidem ? sizin kayınvalideleriniz nasıldı ? görümcelerden zaten beklemiyorumda böyle motive edici sözler benneyaptımki

bnm çok üstünde durduğum ve içimde ukte olan bi konu açmışsın çok teşekkürler.
sevgili KAYNANAM
ne kınamda ne gelinlikler içerisinde bana bir kez olsun kızım çok güzel olmuşsun demedi....
biliyorum içinin aktığını giydiğim gelinliği ve beni o an beğendiğini...
bakarken süzerken bile gözlerini kaçırdığını...
ama güzel olmuşsun dicek kadar yüreksiz olduğunu
gelinlikler içerisinde o heyecanımla bile fark etmiştim...
insanda kim olursa olsun biraz yürek olmalı...
kötüye kötü güzele güzel dicek bir yürek...
ama bnm kaynanamda yok öyle bir yürek:61:

Allah razı olsun benim kayınvalidem her fırsatta beni çok sevdiğini söyler, Allahıma ne kadar şükretsem az seni bize nasip ettiği için der :)

evlatlarım neyse sen de benim için öylesin der :) çok seviyorum anneciğimi.:69:

Allah razı olsun benim kayınvalidem her fırsatta beni çok sevdiğini söyler, Allahıma ne kadar şükretsem az seni bize nasip ettiği için der :)

evlatlarım neyse sen de benim için öylesin der :) çok seviyorum anneciğimi.:69:

:nazar::nazar::nazar:azar:
MAŞALLAH CNM ALLAH BOZMASIN

Şuan bile yazarken sinirlendim hareketlerini hatırladım çünkü sevgili kayınvaldemin.İltifat eden annelere nemutlu Allah gönüllerince versin.Ben ailemden uzaktayım annem yakınımda degil ve bana hiçbi zaman annelik yapmadı kayınvaldem.İltifatı bırakın bana agzından kızım evladım kelimesi asla çıkmadı agzından.Çok kırmıştır beni onun gelini kızı komşularıdır.Beni hep el gibi görmüştür komşuları için benimle kötü olmuştur.Güzel giyinsem hiçbişey demez suratını asar.Yemek bilirim becerikliyim ve asla güzel olmuş kızım yada negüzel olmuşsun dedigini duymadım.Yemeklerimi kayınbabamdan kaynımdan saklar götürdüğüm pasta olsun yemek olsun en sonunda çöpe atar. yüzü bi karıştır dogru düzgün konuşmaz benle laf sokar bana benim dedikodumu yapar buda böle bi kaynana işte.Bunun adıda kıskançlık oglunu benle paylaşamıyor üstelik işin ilginç tarafı sevgili arkadaşları için ogluylada küstü ve şuan konuşmuyoruz 2 haftadır. görüşmekte yüzünüde görmek istemiyorum çünkü benim arkamdan kuyumu kazan insana ben ne anne derim nede bişey.Allaha havale ettim ben.:47:

benim kayınvalidem beni çok sever çok tatlı çok iyidir kızım der..biz sözlü olduğumuz için telefonla genelde konuşuyoruz devamlı arayıp hatrımı sorar özledim yavrum sesini duyayım dedim.nasılsın iyimisin der ,seviyorum anneciğimi :61:

Back
X