- Konu Sahibi kirmizicilek16
Merhaba
Bizde yeni hele nişanlı gelin fazla lafa karışmaz kibarca saygıli sakin olur bu yüzden bende olmama ragmen sessiz dururdum hep gülümserdim biraz agir olurdum ama kırıcı olmazdım zaten becerememde utanırım. Kaynanamda tam tersi ilgi bekleyen konuşmayi seven biri ve yeni gelin olsamda sıcaklik beklemis tabii iş isten gecince ve iki ara bi derede kaldıktan sonra fark ettim
bi patavatsizligi oldu ki gunlerde aglamama sebeb oldu hemde evlendigimizin ertesi sabahina... aramız soğuktu aylar sonra yanlarına gittik malum ayrı ülkelerdeyiz gelen giden oldu hepsi buna işaret ediyormus elleriyle cok güzel diye tabii gelen gelene ben duyuyorum hissediyorum hakkimda yorum yaptiklarini bende eve kendi yengelerim gelmis gibi sicak davrandim onlara. Evin isinden tuttum sohbet ettim mesafeli degildim ve kendisi ben geri dönecegim zaman dediki ben hic böyle olacagini tahmin etmedim( tam ne dedi kelimesini hatirlamiyomda hani güzel gecti ben olanlardan sonra kotu gececek sandim) gibi konustu. Gel zaman git zaman alistik huyunu ogrendim oda benim daha gecen diyor sen insaflisin banane demezsin bi bayanin akrabanin lafi acildi hani yazik yardim et gibisinden detaya girmiyorum. Elim cabuk hizli is yaparim bizdeyken tabii kiyasladida eltimle oda agir ama tabii temiz yapar isi sen daha hizlisin filan ikramlarimi cabami gördü neyse kisaca iyice tanidik birbirimizi eskiden esim aramazdi onlari belki oda mesafe kurmak istedi ben zorlardim ayda 1 defa arardi simdi haftada ben 2 defa ararim goruntulude konusur benle torununuda gorur. Fazla bisey beklemiyorum tabii fittirdigim dönemlerde oldu ama icimden dedim neticede kaynana yani milletinki neleeer yapiyor bosver duymazdan gel konussun ben karsilik vermim zaten kendide der ben bazen konusur pisman olurum
Bizde yeni hele nişanlı gelin fazla lafa karışmaz kibarca saygıli sakin olur bu yüzden bende olmama ragmen sessiz dururdum hep gülümserdim biraz agir olurdum ama kırıcı olmazdım zaten becerememde utanırım. Kaynanamda tam tersi ilgi bekleyen konuşmayi seven biri ve yeni gelin olsamda sıcaklik beklemis tabii iş isten gecince ve iki ara bi derede kaldıktan sonra fark ettim