Kayınvalideniz sizden eltinize elişi vs öğretmemizi istese?

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
293
107
303
Siz bir elişi öğrendiniz kimseden yardım almadan kendi çabanızla kayınvalideniz bunu eltinizede öğretmenizi istese öğretirmiydiniz ? :) Ben sırrımı kimseyle paylaşamam öğretemem yani dedim morali bozuldu da :))))

E sen vermişsin cevabını zaten bu kişisel bir şeydir kimisi öğretir kimisi öğretmez ki acaba eltiniz kv ye bana öğretsin mi demiş yoksa kv nin isguzarligimi bidemerak ettim ayol ne işi bu

Dünyada eşi benzeri bulunmayan örgüler - el işi yapmadığım sürece öğretirim. Sırrım dediğiniz nedir yani?
Siz kendiniz öğrenmişsiniz diye mi paylaşmak istemiyorsunuz?
Ya ben ne yaparsam oda aynısını yapmaya calisiyo yani ben kimseden yardim almadan ugrasarak ogrendim oda emek harcasin ogrensin

Ya ben ne yaparsam oda aynısını yapmaya calisiyo yani ben kimseden yardim almadan ugrasarak ogrendim oda emek harcasin ogrensin
Yapsın nolacak?
Kayınvalideniz bile size söylüyorsa eltinize öğretmenizi,sizce kimin ilk önce öğrendiğini ya da daha iyi yaptığını bilmiyor mudur?
Herkes biliyormuş işte sizin "daha iyi" olduğunuzu.
Öğretin bir şey olmaz

Sır mı???

Çok ilginçsiniz ...duyan da devlet sırrı falan zanneder...

Yapsın nolacak?
Kayınvalideniz bile size söylüyorsa eltinize öğretmenizi,sizce kimin ilk önce öğrendiğini ya da daha iyi yaptığını bilmiyor mudur?
Herkes biliyormuş işte sizin "daha iyi" olduğunuzu.
Öğretin bir şey olmaz
Yok o bence kendisinden daha güzel yaparsa diye öğretmek istemiyo

Back
X