• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

bir derdim var' la ilgiyi kuramadım konu sahibi,
konuya gelince, kızım, havvam der, üç oğlu vardır ben ilk gelini oluyorum, benim kızım olmadı, sen kızımsın diyor, nişanlım bana takılırsa falan, ilişmeyin kızıma der savunur, inşallah böyle devam eder, ben samimi olduğunu hissediyorum...:6:

Acaba bana nasıl hitap ederdi :44::44::44: Walla bikez görüştük.. Kadın kadın değil çalı dikenii :41::41: Nedensizce istemedi beni, kendi planları varmış oğluyla ilgili die.. Direk bağrışlar çağrışlar oldu bana o... Die hitap etti. Yani ilk hitabı oydu :9::9: Sonra bende cevap verince .. Ortalık karışıp birbirimize girince.. E tabi sonunda eşim onları silip biz ewlenince görüşmüoruz.. Haliyle o.. Dışında bana nasıl hitap edeceğini bilemedim bak şimdi :27::27::1::1::1:

gelin kelimesine bende çok sinir olurum hani belki sevmez yavrum kızım demesin ama adını söylesin gelin ne demek :36: benim kv tarafıda hep gelin der kvmin kvsi ona gelin diye hitap ediyo benimki demiyo allahtan..bi gün sordu sana diyim isminimi söyliyiym kızım deyim dedi gelin demede ne dersen de dedim :1:

ben kyınpedermede söledim eşimede sölemesin istemiyorum ismim var benim dedim.ama nafile nuh diyor peygamber demiyor.:47::47:diyorum bende ismimi degiştiricem artık gelin yazdırıcam bu nedir fln diye ama taktığı yok...:43:

Canım benimki de "gelin" der, Allah'tan uzaktayız senede 1 yada 2 senede bir görüşüyoruz yoksa katlanılacak gibi değil.İnsan çok kötü hissediyor kendini dışlanmış gibi. Geldiklerinde uyardım önce eşime dedi bana gelin demesin annen, söyledi ama unutuyomuş ne hikmetse o yüzden anne demek zor geliyor ismiyle anneyi birleştirmek fikri güzelmiş, Vahide anne :1: .

iyi fikirmiş:1: bana ismimle bile hitap etmeyen kadına anne demek çok koyuyor gerçekten:ssz:uyardığım halde durum böyle...

Acaba bana nasıl hitap ederdi :44::44::44: Walla bikez görüştük.. Kadın kadın değil çalı dikenii :41::41: Nedensizce istemedi beni, kendi planları varmış oğluyla ilgili die.. Direk bağrışlar çağrışlar oldu bana o... Die hitap etti. Yani ilk hitabı oydu :9::9: Sonra bende cevap verince .. Ortalık karışıp birbirimize girince.. E tabi sonunda eşim onları silip biz ewlenince görüşmüoruz.. Haliyle o.. Dışında bana nasıl hitap edeceğini bilemedim bak şimdi :27::27::1::1::1:

iğrenç insan yaaa:47: erkek ailelerinden nefret eder oldum beni kaynana elti görümce düşmanı yaptı bu kk :52: ayyy kuzuuuuum kesin meleğim canım kızım falan derdi sana bu derin muhabbetten sonra:52::52::52:

ben kyınpedermede söledim eşimede sölemesin istemiyorum ismim var benim dedim.ama nafile nuh diyor peygamber demiyor.:47::47:diyorum bende ismimi degiştiricem artık gelin yazdırıcam bu nedir fln diye ama taktığı yok...:43:

o kadar uyarıya anlamıyosa o gelin dedikçe sende kaynana de nasıl zoruna gider

Tükürür gibi gelinciğim derdi rahmetli :) Ama sahiplenme anlamındaki -ciğim değildi bence :D hani şu gelincik var ya :D kümes hayvanlarını parçalayan ondandı bence :D

iğrenç insan yaaa:47: erkek ailelerinden nefret eder oldum beni kaynana elti görümce düşmanı yaptı bu kk :52: ayyy kuzuuuuum kesin meleğim canım kızım falan derdi sana bu derin muhabbetten sonra:52::52::52:

Ay bana öle hitap ettiğini rüyamda görsem hayra yormam walla :9::9:

Kızım, yavrum, uzaktan çağıracaksa yada bir şey anlatırken adımı söyler, bazende adımı kısaltır Nesliş der.
Bu arada 8 senelik evliyim.

ben 2 yıllık evliyim canım ve "gelin" şeklinde hitap etmeyi bitek başkalarına tanıştıracaksa kullanır.. onun dışında annem,kızım gibi şeklinde çağırır seslenir.. :69:

Realde ismimi yanina -ciğim eki ekleyerek hitap ediyor
sosyal medyada canım, birtanem yazıyor
aile-akraba içinde birilerine bahsederken şirinem diyormuş

Çeşit çeşit :27:

Back
X