- 28 Ekim 2021
- 323
- 693
- 53
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Ben gitmem boyle birsey yaşamadım çok hafif bi durumumuz oldu mesafeyi koydum her hafta giden ben bayramdan bayrama gidiyorum artıkAy ne gerek var. Hic gitmesin, biri bu sekilde davransa size gider misiniz ? Gitmesin
Bir de kötü değildi sofradakiler çok beğenmişlerdi genelde yemeklerim beğeniliyorBen durduk yere kimseyi kiramam, kotu dahi olsa tadarim. Eline saglik derim. Bunlar ne tur insan çözemedim
Bariz kıskanmışBir de kötü değildi sofradakiler çok beğenmişlerdi genelde yemeklerim beğeniliyor
Ya kötü olsa bile dökülmez, dökecekse de gözüne soka soka dökülmez, ayıp, özür dilerim ama seni bi şeye saymıyor, ondan bu küstah ve rahat tavırlar.Bir de kötü değildi sofradakiler çok beğenmişlerdi genelde yemeklerim beğeniliyor
Yemekte kötü bi şey görsem ilk telaşım yemeği yapan kişinin görüp utanmaması ve sofradaki diğer insanların görüp iğrenmemesi olur, bilerek pislik koyacak değil insanlar yemeğin içine, düşmüştür olmuştur yani, kusur örtmek çok mu zor, böyle kafaları anlamak mümkün değil.Ben durduk yere kimseyi kiramam, kotu dahi olsa tadarim. Eline saglik derim. Bunlar ne tur insan çözemedim
Kız bunlar kısas yapacak diye bir sürü nimet israf olur valla benim içim elvermez. Görüşmesin daha iyi.Bende onun yemeğini dökerdim. Kısasa kısas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?