Kayınvalideniz yaptığınız yemeği dökse ona bir daha iş yapar mısınız?

Kaynanan hadsiz yemeğini beğenmemiş olabilir herkesin el lezzeti farklıdır. Ben de başkasının yaptığı yemeği çok zor yerim.

Yemek götürme madem. Size gelince de yerse yesin yemezse keyfi bilir kendi getirdiğini yesin. Ama çok hadsizmiş.

Hic bozulmamis, kokmamis nimet cope atilir mi?!?!? Allah kayinvalideni, nimeti cope attigi icin kuru ekmekle sinamaz umarim.

Ve sakin intikam diye sen de onun yemegini dokeyim deme, gunah yahu.

Nimetle intikam alinmaz, evine gittiginde, yaptigi lezzetli ise, inat olsun diye yememezlik yapma. Begenmezsen yemezsin olur biter.

He ama....evine geldi ve yine herhangi bir sekilde yaptigini dokmeye kalkti....iste o zaman ona saglam bir hayat dersi verirsin.

Gaza gelme. Sakin kal.

Yıllar önce bir komşumuz vardı. İyi bir kadıncağızdı ama aşırı pasaklıydı. Annem yemek, hamur işi, pasta vs. ikram ederdi, bazen de benimle tabak gönderirdi. Kadın da yazık altında kalmayayım diye bize yollardı. İlk başlarda denemeye çalıştık ama hem tadı kötüydü hem de içinde yabancı maddeler çıkardı. Annem yine de gönlü kırılmasın diye gönderme demezdi, tabağı çöpe sıyırır, sonra evden bir şeylerle doldurur öyle benimle geri gönderirdi.
Demem o ki kötü bile olsa gözünüzün içine baka baka emek verdiğiniz bir şeyi çöpe dökmemeliydi. Bir daha yemek yapmayın, yaptığı yemeği de yemeyin. Hatta mümkünse evine gitmeyin.

Bi daha Bi daha yemek yapmayın. Sinir oldum burda

Kır, sende onun kalbini kır. Terbiyesiz kadın nimet o nimet, onu bulamayan insanlar var. Saygısız.

Sende onun suratına iğrenerek bak. Gittiğin zaman sakın elini birşeye sürme. Yemeklerinide yeme. Sorarsa beğenmedim annem bunu daha güzel yapıyor de.

Böyle yüzüne bakmayacağımız insanlarla mecburen görüşmek zorunda kalıyoruzya, işte evliliğin en sevmediğim yanı bu.

“Sen de onun yaptığını dök” diyenleri hiç anlayamıyorum. İsraf mefhumundan haberleri yok sanırım. Tavrınızı koyun bir daha yemek falan yapmayın olsun bitsin
Konuşmadan,triple ve kısasla karşılık vermeye çalışan klasik Türk kızı hareketleri.

Kalp kırmak istemiyorsunuz da kayınvalidenizin yaptığı saygısızlık, sizi rencide etmek için gözünüzün içine baka baka kokmuş diri kalmış deyip çöpe atıyor, öyle gözü dönmüş bir saygısız ki sizi üzmek isterken nimete de saygısızlık yapıyor, siz yaptınız sanıp sarmaları bile çöpe atmış, ben olsam okkalı bir laf ederdim, mesela “kokmuş deyip çöpe attığın nimette senin sarmaların da vardı, bana tavrına alıştım ama en azından şu mübarek günlerde nimete saygın olsun, onu da bu yaştan sonra sana ben öğretmeyeyim” diyebilirsiniz.

Hiçbirşey söyleyemeyip çekiniyorsanız bari trip falan atın. Yüzünüzü asın.Muhabetlerine katılmayın. Pasif agresif davranın hiç olmazsa. O mesajı alır..

Terbiyesiz ya ben olsam saçını yolardım.

Göstere göstere çöpe atmasi meydan okuma.o olayda başka birşey var.
Begenmese gizli saklı atar.mesela tam tersi bir durum var benimde. kv her yemeğinden saç çıkıyordu. Önce oğluna söyledim sen söyle yemek yaparken saçlarını bağlasın diye ben söyleyemem dedi eşimde. Düzgün bir üslupla ben soyledim. Aldırış etmedi .Bende gizli saklı yok ediyordum yemeklerini ama görmesin diye çok çaba harcadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…