Kayınvalideniz yaptığınız yemekleri beğenip yer mi?

heheh bunda art niyet yok bence çocuk herşeyi açık seçik söylemiş

Sende el pençe divan durma
Dışardan bi çeşit bişey al çayın yanına
Yiyen yesin yemeyen evine gidince yesin
Buna da kulp takarsa X pastanesinden almıştık dersin

sen çok yaptığın için kıymeti azalmış; çağırmalarını seyrekleştir bak nasıl herşeyini beğenip iltifat ediyor..

Benim kv derin dondurucu gibidir ben de aynıyımdır,bu yüzden bahane veremez aramızda ki mesafeden ötürü.
Sessizce yer hepsi bu ama kp "on numara olmuş kızım,bayıldım vs.." överde över işte o anda kv ile göz göze geliriz veeee sanki alaskadayız.

Benim kv yaptıklarımı gayette severek yer eline sağlık da der hatta bir yere gittiğinde benden için çok güzel yapmıştı diye de söyler
Hakkını yiyemem sağolsun...

Ama senin kv biraz kaba davranmış uğraşma sende hazır al gitsin...

istisnalar kaideyi bozmasa da benim kpeder bozmak için zorlasa da genelde kpederler bu şekildedir. kendi babamdan da biliyorum, çevremdeki diğer insanlar da öyle. ama kvalidenin adı var ya... yani dese de bize yaranamaz, biz de ona.

heheheh cok güldüm sana

sen çok yaptığın için kıymeti azalmış; çağırmalarını seyrekleştir bak nasıl herşeyini beğenip iltifat ediyor..

Bencede 3 ayda bir bana gelse ne koysam önüne yicek saygıdan bu noktolara geldik bak cadoloz bi gelin olsaydık dişli hakkımızı yiyemezdi kimse

Benim kv nin ağzından henüz "eline sağlık" çıkmadı,umurumda da değil açılcası.
Topladam 4 yada 5 kere gelmiştir evime oda 2,3 saat.
Kp ve eşim beğeniyor bana yeter.
Hatta bir keresinde donattım masayı mezeler,ara sıcaklar vs.. kv "ne gerek vardı bu kadar şeye,zahmet etmişsin"tabii hafif burun kıvırarakben de "ne zahmeti zevkle yaptım babacığım için" demiştim.

babacığım mıay güldüm true.
en son baba diyordum. son aldığım kararla isimsiz hitap etmeyi düşünüyorum.

istisnalar kaideyi bozmasa da benim kpeder bozmak için zorlasa da genelde kpederler bu şekildedir. kendi babamdan da biliyorum, çevremdeki diğer insanlar da öyle. ama kvalidenin adı var ya... yani dese de bize yaranamaz, biz de ona.

Kv min hiç bir zararını görmedim açıkcası,bana şunu yaptı bunu yaptı dersem haksızlık yapmış olurum.
Bizim aramızda ki olay kocaman bir mesafe ama kp şeker şeker.

Kv min hiç bir zararını görmedim açıkcası,bana şunu yaptı bunu yaptı dersem haksızlık yapmış olurum.
Bizim aramızda ki olay kocaman bir mesafe ama kp şeker şeker.

en azından birbirini nötrlüyorlar sizinkiler..

Yeni evliysen geçer
Bende yeni evliyken panik oluyodum hani eksiksiz olsun herşey fazla olsun hatta diye uğraşıyodum
Sonra baktım kimse madalya da takmıyo teşekkür de etmiyo
Ben onlara gidiyroum ev hanımları bile bu kadar uğraş mıyım
Manyak mısın kızım Çek dedim, özüme döndüm pek hamarat değilimdir zaten de kendimi zorluyodum hani şu yeni gelinsin ve misafirperverlik babında..

Sonra gözlemliyosun, yemişim yeni gelinliğini diyosun

babacığım mıay güldüm true.
en son baba diyordum. son aldığım kararla isimsiz hitap etmeyi düşünüyorum.

Ben baba görmedim hayatım da, kp baba sıcaklığını veriyor bana çok şükür.
Kv "siz" diye hitap ederim.
Off ne karışık bi iş bu evlilik olayı.

Ben baba görmedim hayatım da, kp baba sıcaklığını veriyor bana çok şükür.
Kv "siz" diye hitap ederim.
Off ne karışık bi iş bu evlilik olayı.

Ben ikisine de siz diyorum
Hatta direk sizden ziyade ; hoş geldiniz, nasılsınız, bir çay daha alır mısınız, hoşça kalın şeklinde

Kv ile diyaloğumuz;
KV:nasılsınız?
BEN: iyiyiz teşekkür ederim,siz nasılsınız?
KV: cevap yok

iyi demek ki
bir de bir dokun bin ah işit tipler vardır ya.. başlar hastayım, ölüyorum... bitmez cümle. bundan daha iyi senin kvalide sevdim kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…