aaayy aklıma geldıkce guluyorum..
kız kardesım,eşinin erkek arkadaşını yemekte ağırlarken
çocuk kardesıme;yemeklerın aynı annemın yemeklerıne benziyor dıyor..
tabı kardesım hemen kendısıyle gurur duyuyor,koltukları kabarıyor
ama sonra çocuk lafına devam edıyor,annem de aynı senın gıbı yemeklerı yağsız,tuzsuz yapar
heheh bunda art niyet yok bence çocuk herşeyi açık seçik söylemiş
bence çocuk saçma bir espri yaparak ortamı ısıtmaya çalışmış.yaşı genç olsa gerek..
yok saf bı çocuk..gayet cıddı söylemıstı
Arkadaşlar merhaba
Benim sıkıntım kaynanamın hareketleri.Her hafta sonu bizdeler.Fenerbahçe nin maçına biz davet ediyoruz neyse konu bu değil zaten ben her haftasonu bizde oldukları için elimden geldiğince ikramlarda bulunmaya çalışıyorum.Geçen hafta yaptığı hareket canımı çok sıktı kek yapmıştım tabakta birsürü şey olmasına rağmen ilk benim yaptığım kekten bir lokma alıp hıı bunun unu çok gelmiş deyip kenara atıp daha sonra da eşine vermesi benim çok acaibime gitti.Ben annemden gördüğüm böyle olduğu için kime gidersem gideyim benim için uğraşılmış çirkin de olsa yemeye çalışırım .Bu her hafta ne yapsam bir bahane buluyo diğer gelini 5 kere bile oturmaya çağırmamışken ben her hafta maçı izlesinler deyip çağırıyorum birde ikram yapıyorum her seferinde aynı şeyi yapıo.Bende normalde böyle çocukça hareketlere cevap vermem o kadar sinir oldum ki bende onun yaptığı köfteyi yemedim.
Sizin kayınvalideniz nasıl kızlar yaptığınız ikramları yerler mi yoksa benim ki gibi bir kulp bulup kocası yesin diye onun tabağına mı koyarlar?
Benim kv derin dondurucu gibidir ben de aynıyımdır,bu yüzden bahane veremez aramızda ki mesafeden ötürü.
Sessizce yer hepsi bu ama kp "on numara olmuş kızım,bayıldım vs.." överde över işte o anda kv ile göz göze geliriz veeee sanki alaskadayız.
Benim kv derin dondurucu gibidir ben de aynıyımdır,bu yüzden bahane veremez aramızda ki mesafeden ötürü.
Sessizce yer hepsi bu ama kp "on numara olmuş kızım,bayıldım vs.." överde över işte o anda kv ile göz göze geliriz veeee sanki alaskadayız.
sen çok yaptığın için kıymeti azalmış; çağırmalarını seyrekleştir bak nasıl herşeyini beğenip iltifat ediyor..
Benim kv nin ağzından henüz "eline sağlık" çıkmadı,umurumda da değil açılcası.
Topladam 4 yada 5 kere gelmiştir evime oda 2,3 saat.
Kp ve eşim beğeniyor bana yeter.
Hatta bir keresinde donattım masayı mezeler,ara sıcaklar vs.. kv "ne gerek vardı bu kadar şeye,zahmet etmişsin"tabii hafif burun kıvırarakben de "ne zahmeti zevkle yaptım babacığım için" demiştim.
istisnalar kaideyi bozmasa da benim kpeder bozmak için zorlasa da genelde kpederler bu şekildedir. kendi babamdan da biliyorum, çevremdeki diğer insanlar da öyle. ama kvalidenin adı var ya... yani dese de bize yaranamaz, biz de ona.
Kv min hiç bir zararını görmedim açıkcası,bana şunu yaptı bunu yaptı dersem haksızlık yapmış olurum.
Bizim aramızda ki olay kocaman bir mesafe ama kp şeker şeker.
babacığım mıay güldüm true.
en son baba diyordum. son aldığım kararla isimsiz hitap etmeyi düşünüyorum.
Ben baba görmedim hayatım da, kp baba sıcaklığını veriyor bana çok şükür.
Kv "siz" diye hitap ederim.
Off ne karışık bi iş bu evlilik olayı.
Ben ikisine de siz diyorum
Hatta direk sizden ziyade ; hoş geldiniz, nasılsınız, bir çay daha alır mısınız, hoşça kalın şeklinde
Kv ile diyaloğumuz;
KV:nasılsınız?
BEN: iyiyiz teşekkür ederim,siz nasılsınız?
KV: cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?