sana bisey diyimmi? fazla deger verirsen deger gormuyorsun..inan bana bunu bizzat yasadim...umursamayacaksin az relax olacaksin..inan o zaman hersey daha guzel olacak...sen insanlarin uzerlerine dustukce kendilerini bi nane saniyorlar cunku...onlara aslinda bi nane olmadiklarini birinin anlatmasi lazim
Kaynanam benim elimden yerde ben kaynanayla görümcemin elinden daha hiç yemek yemedim onlarda yemek yiyceksek ben yaparım zaten ( çünkü onların yemekleri yenmiyo) ben sabah etken gittiysem kahvaltı hazırlanmışsa bende pastaneden poğça börek yerim.
Bir daha geldiklerinde onun önüne ezik büzük bayatlamış hazır kek koy. Diğer misafirlere istediğin gibi ikram yaparsın. Ev sahibinin hatırı yoksa nimeti vereninde mi yok?
benim kayınvalidem yaptıklarımı çok beğenirdi ki ben evlendikten sonrada pek yapamazdım yemek.hafta sonları yapardım daha çok kek börek poğça tarzı.. ama artık kayınvalidem yok.. gönlümü hiç kırmadı.. bence kızlar böyle şeylere takılmayın lütfen hayatta neler neler var siz elinizden geleni yapın misafirinizi hoş şekilde ağırlayın.. baktınız ki karsınızda ki halden anlamıyor siz yine kendi duruşunuzu kaybetmeyin bu demek değildir ki kendnizi ezdirin kul köle ettirin hayır bunu demek istemiyorum..sadece bugün varız yarın belli değil.. o yüzden görmeyin canınızı sıkmayın.
eşiinizle huzurla evlerinizde yaşayın inşallah
valla benim kayınvalidem benim bildiğim yemek çeşidinin yarısını bilmiyor... Aramız aman aman iyi değil ama ben yapsam yer "eline sağlık" der "güzel olmuş " der kendi kızına da beni örnek gösterir kızım yengenden öğren sende bana yapsana der..:) kimbilir belkide sürekli ona yemek hazırlayayım diye bana gaz veriyor:) evimiz karşı karşıya ihihihi :))
Ben üstüme düşeni yaparım, hazırlar getirir önüne koyarım ister beğenir yer istemezse burun kıvırır çokta tııınnnnn Gerçi sağolsun şimdiye kadar hiç bahane yada kusur bulmadı yaptığım yemeklere aksine eline sağlık falan der ama demese de kendisi bilir valla.. Bazen kendim farkederim bişeyi eksiktir yada istediğim gibi olmamıştır söylerim de yanlarında ama kocacımm elinden zehir olsa yerim der hepsinin yanında söylenecek söz bırakmaz kimseye
Soğuk bir şekilde eline sağlık der. . . Ama herkes tarafından çok begenilir yaptıklarım
Görümcem önüne bir çorba koysa ballandıra ballandıra anlatır ama
ben o lanet kadının gelini olsaydım yaptığıma laf edermiydi bilmiyorum ama öteki gelinlerinin çocuğuna yediriyim besleyim diye her öğün bana gelebilirdi ama onun gelini değilim hahahaaaaaa (işin kötü tarafı kimsenin gelini değilim )
Benim kayınvalidem güzel yemek yapar fakat eşim benim daha güzel yaptığımı söylüyor ..
kayınvalidem salçalı yapmaz ben çok salçalı yaparım,o cok cesit bilmez,ben bilirimmm
ama hakkaten kayınvaliden abartmıs,mafetmis yanii nimett,begenmesede saol kızım demeli
5 aylık evliyim. bende oturmaya gittiğimiz zamanlar bazen bişeyler yapıp götürüm çayın yanında orda yiyelim diye hemde kayınvalidemin hoşuna gitsin diye değer verdiğimi göstermek amacıyla yapıyorum çünkü annem derki ""senin yengelerin bana bişeyler yapıp getirdiğinde ben seviniyorum sende yap kaynanana" der. bende yapıyorum ama bir tane alıp yer simdiye kadar hiç bi kere güzel olmuş eline sağlık dediğini duymadım görümcemde aynı şekilde hiç bişey demiyolar oysa güzelde yapıyorum ben onların yaptığını yiyince güzel olmuş derim eline sağlık derim onlarda yok bende anlamıyoru niye böyleleler
Zeytinyagli fasulye,firin makarna ve kurabiyelerime bayilir.esime soyler.cok guzel yapiyor.yapsinda getir diye.
Kendisi su gibi yapar cogunlukla.esimin evlenmeden ulseri vardi.gecti evlenince.kurtuldum diye seviniyor garibim.13 senelik evliyim.