Kv ile diyaloğumuz;
KV:nasılsınız?
BEN: iyiyiz teşekkür ederim,siz nasılsınız?
KV: cevap yok
Arkadaşlar merhaba
Benim sıkıntım kaynanamın hareketleri.Her hafta sonu bizdeler.Fenerbahçe nin maçına biz davet ediyoruz neyse konu bu değil zaten ben her haftasonu bizde oldukları için elimden geldiğince ikramlarda bulunmaya çalışıyorum.Geçen hafta yaptığı hareket canımı çok sıktı kek yapmıştım tabakta birsürü şey olmasına rağmen ilk benim yaptığım kekten bir lokma alıp hıı bunun unu çok gelmiş deyip kenara atıp daha sonra da eşine vermesi benim çok acaibime gitti.Ben annemden gördüğüm böyle olduğu için kime gidersem gideyim benim için uğraşılmış çirkin de olsa yemeye çalışırım .Bu her hafta ne yapsam bir bahane buluyo diğer gelini 5 kere bile oturmaya çağırmamışken ben her hafta maçı izlesinler deyip çağırıyorum birde ikram yapıyorum her seferinde aynı şeyi yapıo.Bende normalde böyle çocukça hareketlere cevap vermem o kadar sinir oldum ki bende onun yaptığı köfteyi yemedim.
Sizin kayınvalideniz nasıl kızlar yaptığınız ikramları yerler mi yoksa benim ki gibi bir kulp bulup kocası yesin diye onun tabağına mı koyarlar?
benim kv de 3 saat oturur aç değilim der ne kek ne böreğin tadına bakar...hatta gecenlerde gelmeden 1 saat once aradılar caya geliyoruz diye bnde hemen kek ve börek yaptım bi geldi hazır satılan böreklerden evde yapmıs gelmiş tek onu yedı sonrada ay ben ac değilim dedi kek e bile bakmadı...ama kadının huyu bu kendinden baska herkesi beceriksiz olarak görür...bende ondan sonra geldiğinde hiç bişey yapmamaya karar verdim
benim kv de 3 saat oturur aç değilim der ne kek ne böreğin tadına bakar...hatta gecenlerde gelmeden 1 saat once aradılar caya geliyoruz diye bnde hemen kek ve börek yaptım bi geldi hazır satılan böreklerden evde yapmıs gelmiş tek onu yedı sonrada ay ben ac değilim dedi kek e bile bakmadı...ama kadının huyu bu kendinden baska herkesi beceriksiz olarak görür...bende ondan sonra geldiğinde hiç bişey yapmamaya karar verdim
evet benimkide öyle tek bana karşı değil güne gittiğinde de beğenmediği şeyi yemez kendisininde börek vs başka bi numarasını göremedik o ayrı.
Aynı yemekteyiz programındakiler gibi
Laf olsun torba dolsun burun kıvrıp, getirdiği poşetten mi bişeyler yiyolar sadece
Sanki sizin ev piknik alanı
Rencide edici bi hareket ama kendilerini daha küçük düşürüyorlar bence
Huyu böyleyse bi bardak soğuk su koy yeter
Bence bu kadarı fazla kibirlilik
Vebalı mısın, pasaklı mısın, bi lokma yese zehirlenecek mi
Ayıp ediyo, sende ona göre davran kek böreğe yazık. İhtiyacı olanlara dağıt bari
o yarışmada bir evlilik danışmanı olan kadının kızı programa çıktı allahın ne rezildi kızı yetiştirememiş soğuk suyun içine makarnaları attı kızı da süslü püslü mini etekli güzel ama acaip basitti olmamış dedim ............allah kimseye bu tür kız vermesin dedim süs bebek başka hüner yok,masada erkeklere ,,öpücük attıp durdu ,iğrençtiay ben de hastayım şu yemekteyizdekilere. her gidilen evde yemekler berbat. 1 tane şey iyi olmaz mı ya.ama 1 tanesi? ben gülmekten geberiyorum onu izlerken..
ay ben de hastayım şu yemekteyizdekilere. her gidilen evde yemekler berbat. 1 tane şey iyi olmaz mı ya.ama 1 tanesi? ben gülmekten geberiyorum onu izlerken..
ben ortaokuldan beri kek ve börekle ugrasan ınsanım annem calışırdı genelde yemegı evde oldugumzaman ben yapardım demekki o kadar ınsan yedıgıne göre elimden yemek işleri geliyor...kv ise hayatı boyunca mutfaga girmemiş her yemegı hala da kp yapar...gecen sene patlıcan dolmasının yapılırken ilk içini çıkarmadan mı haslayıp pişiriyoruz diye bana sormustu o kadar beceriksiz ama kadına sorsnız herkes yapmadıgı yemeklere ölüp biter...
bence bunların topluca cekememzliği var gelinlere karsı...
bende bundan sonra aynen önüne bi çay koyucam o kadar...ama ona da bi bahane buluyor...bi kere geldiğinde bitki çayı istedi bende yaptım verdim içti sonrada ayy içine limon koymamıssın kuru kuru içtim diye söyledi...
demekki bundan sonra hakettiği gibi davranmak gerek...
Keke unu çok koymussun demesinde birşey görmüyorum ben.Asıl sorun,neden onları memnun etme çabasındasın.Her haftasonu çağırmak gibi.Evliliğin özelin ve bir haftasonun size ait olmalı.Bir de eltin 5 kere oturmaya çağırmadı diye kötü mü oluyor.Belki de en doğrusunu yapıyor.Herkezin tavrı tarzı mesafe ölçüsü farklıdır.Senin yaptığında başkasına ters gelir.Arkadaşlar merhaba
Benim sıkıntım kaynanamın hareketleri.Her hafta sonu bizdeler.Fenerbahçe nin maçına biz davet ediyoruz neyse konu bu değil zaten ben her haftasonu bizde oldukları için elimden geldiğince ikramlarda bulunmaya çalışıyorum.Geçen hafta yaptığı hareket canımı çok sıktı kek yapmıştım tabakta birsürü şey olmasına rağmen ilk benim yaptığım kekten bir lokma alıp hıı bunun unu çok gelmiş deyip kenara atıp daha sonra da eşine vermesi benim çok acaibime gitti.Ben annemden gördüğüm böyle olduğu için kime gidersem gideyim benim için uğraşılmış çirkin de olsa yemeye çalışırım .Bu her hafta ne yapsam bir bahane buluyo diğer gelini 5 kere bile oturmaya çağırmamışken ben her hafta maçı izlesinler deyip çağırıyorum birde ikram yapıyorum her seferinde aynı şeyi yapıo.Bende normalde böyle çocukça hareketlere cevap vermem o kadar sinir oldum ki bende onun yaptığı köfteyi yemedim.
Sizin kayınvalideniz nasıl kızlar yaptığınız ikramları yerler mi yoksa benim ki gibi bir kulp bulup kocası yesin diye onun tabağına mı koyarlar?
o yarışmada bir evlilik danışmanı olan kadının kızı programa çıktı allahın ne rezildi kızı yetiştirememiş soğuk suyun içine makarnaları attı kızı da süslü püslü mini etekli güzel ama acaip basitti olmamış dedim ............allah kimseye bu tür kız vermesin dedim süs bebek başka hüner yok,masada erkeklere ,,öpücük attıp durdu ,iğrençti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?