- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Keke unu çok koymussun demesinde birşey görmüyorum ben.Asıl sorun,neden onları memnun etme çabasındasın.Her haftasonu çağırmak gibi.Evliliğin özelin ve bir haftasonun size ait olmalı.Bir de eltin 5 kere oturmaya çağırmadı diye kötü mü oluyor.Belki de en doğrusunu yapıyor.Herkezin tavrı tarzı mesafe ölçüsü farklıdır.Senin yaptığında başkasına ters gelir.
kaynanamı pek sevmem ama bazen ona haksızlık ettıgımı düşünüyorum..
benım kaynanam öyle şuursuz hareketler yapmaz..
emeğe saygı duyar allahı var..beğenmese de yer,
bende onu yemeklerını pek beğenmem..cunku onlar etcıl bı aıle..
bende kırılmasınlar dıye ayıklayıp ayıklayıp yerım..buram buram et kokmasına rağmen
yer. Hemde çokkk severek....Her konuda kendine cok güvense de,Yemek konusunda hiç karışmaz bana....eline sağlık da der....eşime de bikaç kere demiş eli lezzetli diye.... Bir iki kere pırasaya neden salça katmadın katmıyormusun dedi,hayır dedim....ve katmıyorum da eşim oğlum yemez mesela...
Sizin k.v deniz kusur bulmaya yer aramış resmen....yerinizde olsam hiç bi hazırlık yapmam birdaha gelmelerine,hazır market ürünü koyarım....Emeğime saygı duymayana kızarım....
Ben eltim kötü demedim onlar çağırmamışken ben çağırıyorum hala yaranamıyorum zaten mesafemi koydum her hafta her hafta çağırmıcam.
Arkadaşlar merhaba
Benim sıkıntım kaynanamın hareketleri.Her hafta sonu bizdeler.Fenerbahçe nin maçına biz davet ediyoruz neyse konu bu değil zaten ben her haftasonu bizde oldukları için elimden geldiğince ikramlarda bulunmaya çalışıyorum.Geçen hafta yaptığı hareket canımı çok sıktı kek yapmıştım tabakta birsürü şey olmasına rağmen ilk benim yaptığım kekten bir lokma alıp hıı bunun unu çok gelmiş deyip kenara atıp daha sonra da eşine vermesi benim çok acaibime gitti.Ben annemden gördüğüm böyle olduğu için kime gidersem gideyim benim için uğraşılmış çirkin de olsa yemeye çalışırım .Bu her hafta ne yapsam bir bahane buluyo diğer gelini 5 kere bile oturmaya çağırmamışken ben her hafta maçı izlesinler deyip çağırıyorum birde ikram yapıyorum her seferinde aynı şeyi yapıo.Bende normalde böyle çocukça hareketlere cevap vermem o kadar sinir oldum ki bende onun yaptığı köfteyi yemedim.
Sizin kayınvalideniz nasıl kızlar yaptığınız ikramları yerler mi yoksa benim ki gibi bir kulp bulup kocası yesin diye onun tabağına mı koyarlar?
ben olsam hep boyle yapıyorsa bır daha çağırıpta ikram yapmam.zıkkımın kökünü yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?