Kayınvalidenize bakarmısınız?

süt emzirme konu ile ilgili başımdan geçen bir olay.benim ogala 3 aylıkken günümü geçtim ve hamile oldugumu sandım.
doktorumu aradım hamileysem sütten kesmelimiyim oglanı diye :44da 4 aya kadar emzirebilirsin demişti..araştırmaktansa doktora sormayı tercih ederimsizde öyle yaparsanız kafanız karışmamış olur:82:

Hiç Tereddütsüz Evet Çünkü O Bana Kaynanalık Değil Hep Annelik Yaptı

sordum da farklı cevaplar aldm onun için kafam karştı

Şahsen ihtiyacı varsa bana diğer çevresindekiler hor davranıyorsa bakarım
Nasıl dışarıda yaşlı birini görünce içim sızlıyorsa onada sızlar kötü davranılmasına tahammül edemem
Bizlerde Allah nasip ederse yaşlanıcaz..
Hiç bir iyiliği dokunmamış olsada kötü sözler söyleyecek olsada bakarım ben ömür kısa
Baktığımdada kimse bilmese söylensede Rabbim bilsin kafii...
Kendi Annem içinde öyle tabi Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin bakanada zor bakılanada...

arkadaşım ben bakılması gerektiğini düşünüyorum. kendi anneniz olsa bakarım diyorsanız, kayınvalidenize de anne diyorsunuz.
hayatı paylaştığınız insanın annesi sonuçta...
bu konuda bir ayrım yapılmamalı.
ama eğer ben kendi anneme de bakamam zaten ama bakılmasını sağlarım diyorsanız, kayınvalidenizde aynı şekilde olabilir, eşinizin fikri çok önemli.
eşinize kırıldığınızdan bahsetmişsiniz;ben eşinizin bir anda ağzından çıktığını düşünüyorum o lafın.
bizde yaşlanacağız ve o insanlara anne diyorsak öyle davranmalıyız ne olursa olsun...
size bol şans...

ister kendi annenize babanıza ister eşinizin anne babasına bamak zorundayasanız şunu untmayın ki eşiniz değil siz bakacaksınız
eşler sabah evden çıkar akşam olunca gelirler aile büyükleriyle en fazla birkaç saat bir arada olurlar tabi yemekti haber seyredeyim derken geriye bi zaman kalırsa istemezlersede bi bahane bulup bugün mesaiye kaldım yada bi işim çıktı gibi bahaneler uydurabilirler sonrada ben senin ailene yada kendi anne babasına baktım deyip vicdanlarını rahatlatıp etrafa hava atarlar :82:
kısacası bütün yükü kadınlar çeker övünmesi ise onlara kalır
onca yükü sorumluluğu düşünüp bakmak istemeyen siz vicdansız fakat bakarım deyip bütün yükü eşlerinin üzerine atan eşler ise vicdanlı merhemetli olup çıkarlar
sonrada ben senin ailene bakardım derler nasıl bakıcan evinin bir odasını verip arada bi dr götürmekle mi? yoksa kapıdan bugün nasılsın anne diyerek mi?

anne demeyle annemiz olmuyolar olsalardı kendi çocuklarına davradıkları gibi davranırlardı..
kendi anneme tabiki bakarım çünkü her sorumluluğunu kendim üslenicem ve benim anneme bi borcum var eşimde kendi annesine borcu varsa ayrı bir evde bakıcı tutusun ilgilensin buna karışacak değilim siz bakamk isteyosanız bakın kimse buna müdahale etmez zaten
sizede bol şans.....

slm hayell cim bi kaç gündür sana özelden mesaj atıyorum cvp yazmıyosun.gelmiyomu mesajlar yoksa küstükmü kız

slm hayell cim bi kaç gündür sana özelden mesaj atıyorum cvp yazmıyosun.gelmiyomu mesajlar yoksa küstükmü kız

yok kız gelmedi hatta bende sana göndermiştim
bi sorun vardı heralde neyse bundan sonra gönder şimdi geldi msj

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama öyle bir durum olsa anneme (yani kayinvalideme )seve seve bakarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…