Kayınvalidenize bakarmısınız?

hayell.

Ömür hayalleri beklemez..
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
2.338
4
158
Diğer
kızlar size bi sorum olucak kayın validenize ömür boyu bakarmısınız ?

ben eşime bakmam dedim eşim de bana bakmazsan gidersin dedi
bu lafı bana çok koydu
kendimi çok kötü hissediyorum

Son düzenleme:
Canım RABBİM hiç kimseyi elden ayağa düşürmesin sağlıklı uzun ömürler versin.... Soruna gelince ben bakarım... Sevdiğim insanın annesi benim annem demektir... Eşinize doğrudan bakmam demişssiniz ister istemez size çıkışlarda bulunmuş yani..

neden ki kaynananıza bakmak zorunda mısınız sanki?
ne demek gidersin kimin evinden kimi kovuyor terbiyesizliğe bakar mısın?
ayrıca büyük ihtimalle ben de bakamam açık açık da söylüyorum

kayın validem zor bi insan üstelik kayın validem tek değil herşeye burnunu sokan bir görümcem
panik atak hastası mantığın m si yok onlarda eşim de bunu kabul ediyo zaten
eşim tek çocuk değil 8 kardeşler

ben eşime bakmam dedim eşim de bana bakmazsan gidersin dedi
bu lafı bana çok koydu
kendimi çok kötü hissediyorum

kusura bakmasın eşin ama sen bakmaya mecbur deyilsin tatlım eşim bana aynı kelimeyi söylese ben senin annene bakmak için seninle evlenmedim derim ay çook sinirlendim şimdi

Tabiki de bakıma muhtaçsa bakarım. Değilse de yakınımda olsun isterim evi falan. Kendi annemin de sevgilimin annesini de uzağımda istemem. Kendi annem neyse eşimin annesi de odur mantığındayım çünkü ben. Çünkü ne olursa olsun kayınvalideler de taş değil nasıl davranırsan o da sana öyle davranır sonuçta ne ekersen onu biçersin

Peki sen eşine bu soruyu sorsaydın ve eşin bakmam deseydi cıngar çıkartmaz mıydın? Ben çıkartırım valla. Benim anneme bakmayacak adamın benim hayatımda işi olmaz. Eşin de benimle aynı fikirde sanırım. Eş/sevgili çok değerli olur ama bir anne kadar asla değerli olamaz. Bozulmana üzülmene gerek yok, eşin sadece realist

o görümceden bendede var ne bu görümcelerden çektigimiz b,zim yaaa

Zaten 8 tane evlat anneyi dışarı atıcak değil hayelcim bulunur bi çözümü RABBİM şifa versin inş..

Kaynanadan kaynanaya değişir, eskiden bakarım derdim yaşlı kadının ne zararı olucak, ayrıca bu bir evladın görevidir.
Bir insana kendi evladı bakmazsa kim bakar?
Açıkcası şimdi kendi kayınvalideme bakma fikri bana sıcak pek sıcak gelmiyor kayınvalidemin bana zararı dokunmadı ama faydası da dokunmadı,
sen de artık benim bir kızımsın demişti ilk geldiğim zaman ama en ihtiyacım olduğu ve kendimi en yanlız hissettiğim zamanlar bana destek olmadı,
kendi kızlarının yaptığı haksızlıklara göz yumdu, ayrıca kadının bir kaç fesat davranışını da hissettim.
Bekar çocukları var şuanda onlarla yaşıyor ama onlar biz bakmayız derlerse tabi bakarım Allah rızası için.

her şeyin bi usulu var kayın pederimin anneside hasta6 çocugu var sıraya koydular her ay biri bakıyo hem bi kişininde üstüne kalmıyo mesela

ben bakardım kayınvalidemi çünkü benim için annem neyse kayınvalidem de o ...O kadar seviyorum yanii zaten hakediyorda...

bakmam her saniye laf sokmalarını çekemem..

Hadi kayınvalidene baktın laf sokmalarına dayandın, kızı gelip ne o dört dörtlük bakıyomusun diye seni denetlemeye kalkacak, bu hadsizliklere dayanabilecek Aslannn var mı aranızda..

herkezin fikrine saygım var..bir oğlum var şu an ileride gelinim olduğunda bana bakma fedakarlığını beklemem kimseyi sıkıntıya sokmakta istemem..
ben kayınvalideme şu an rahmetli,rahmetli kayın pederimede kayınpederimde kısa bi süre baktım...gözleri pek görmüyordu kayınvalidemin bir gün banyosunu temizlerken deterjanlar alerji yaptı zehirleniyordum neredeyse kimse takdir etmedi...allah rızası için yaptım tabii kim takdir görmek istemezki ama..eltim yemeyini yer tabağını lavabonun içine koyardı hep o daha değerli oldu...kimse kendi kasmasın içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın yapanda yapmayanda bir nasıl olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…