Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

ben bugune kadar sevdiği sevmediği kullandığı kullanmadığı bır sürü hedıye aldım..memnun etmek zor bazen.aldığım en son rondoyu kullanmıyor bu benı rahatsız etmez...

bende anneler gününde etek almıştım..ister giyer ister giymez kendi keyfi bilir..ona hiiiiçç kafamı yoramam adet yerini bulsun die almıştım zaten..laf aramızda okadarda pahalı bişi almamıştım zaten:)

hic gocunmam acikcasi, sonucta herkesin ayri zevkleri var..benim begendigim seyi o begenmek zorunda degil. bir de bence soyle dusunun, magazaya geri vermek yerine en azindan saklamis :)

bende bir kaç kez hediye aldım baktım kullanmıyor dahada almıyorum.eşim özel günlerinde para gönderiyor yada bizim adımıza hediye işini görümcem hallediyor.

belki hoşlanmamıştır ondan dolayı kullanmıyordur ..
bence hiç düşünme senin önemseyip alman yeter ..
bizim zevklerimiz hep aynı oldugu için aldıgım şeyleri hep üzerinde görürüm.

bende aldım bikaç kere kullanmadı ve beğenmediğini söyledi
artık bende almıyorum,özel günlerde eşim para veriyor
kendi zevkine göre alıyor bişeylera.s

ben de ilk anneler gününde bir fincan takımı almıştım. tabii o zaman zevkini filan bilmiyordum. beğendi mi beğenmedi mi onu da bilmiyorum. kullandığını hiç görmediğime göre beğenmemiş olma ihtimali yüksek ama ben sonuçta özenerek almışım. ister beğensin ister beğenmesin. orası onun bileceği iş. eşim de alırken ne kadar özenli davrandığımı bilir zaten.
en iyisi aldırmamak. ben de onun aldığı baz şeyleri beğenmiyorum. kayınvalide olunca biraz fazla göze batıyor sanırım.

merhabalar ben de geçen sene kayınvalideme altın kolye almıştım.Ama neymiş efendim altın boynuna alerji yapıyormuş.Zaten pek anlaşamayız pek değil anlaşamıyoruz özel günlerimde ne arar ne de sorar ben de kabahat bir daha da hiçbirşey ne alıyorum ne de özel günlerde arayıp soruyorum ben de bir kere dahi görmedim boynunda.Bence hç yüz vermeyeceksin hakettiği kadar değer

Konuyu hiç okumadım ama nasıl bana verilen hediyeleri kullanıp kullanmamak bana kalmışsa kaınvalidende bu konuda özgür.. Bence takma kafana he illaki takacak bir şeya arıyorum diyorsan ona bir şey diyemem..:)

gayet normal alerji yapıyorsa takmaya bilir,sende onun kullana bileceği bir şey alırsın,onuda kullanmazsa art niyet arasın o zaman.

bazı insanlar özellikle eskiler hediyeleri kullanmaya kıyamazlar.belki de böyle bir durum olabilir hemen kötü şeyler getirme aklına bence.sonuçta hala dolabında saklıyor bu bile güzel ...

aldigim tabak takimi haric diger hediyelerimi kullandigini bende görmedim heleki en son oturakli bi kadina yakisicak sekilde sade ama SIK inci seti aldim gri renkde hic takmadi
cani saolsun ^kücüklük bende kalsin ben görevimi yapayimda takarmi atarmi satarmi kullanirmi kullanmazmi kendi bilir

Geçen sene anneler gününde alınmış...

Hala etiketi üstünde ... delikafadulden

Görür görmez atlardım hemen ;

"annee, o benim sana aldığım çanta değil mi? "

Hemen çantayı alır , inceler : "Heralde kıyamadın kullanmaya , etiketini de çıkarmaya kıyamamışsın belli ki... " der içimdekini dökerdim ... Suratım da ister istemez asılırdı.. En azından etiketini

çıkarıp bir kez takabilirdi .Hiç zevkine uygun olmasa bile nezaketen yapsaydı bunu:1closedeyes:

Bir dahakine kendi zevkime uygun birşeyler alır öyle etiketi üzerinde yakalarsam da "anne madem hoşuna gitmedi ben kullanayım bari derdim"-tatlicadiarzu-

her sene annler günü yaklaşırken ve doğum günü yuaklaşırken bişeyler istemeye başlar benden ay şuyum olsa ne güzel olur falan diye duyurur her sene ihtiyacı neyse alırız ve senesi dolmadan gider başkasına verir umurumda bile değil ne yaparsa yaposın

benim kayınvalidem yeni yeni düzen kuruyor kendine..
herşeyi eksik yada çok eski..
su bardağında çay içior diye çay takımı aldım öylece kaldırdı ve hala aynen devam ediyor..
nevresimleri çok kötüydü gittiğimizde ben kullanmaya huylanıyordum yeni nevresimler aldım kullanmadı..
artık bişey alıcamı sanmıyorum ,ha kafama takıyormyum ona da hayır ..

Çokta fifi der geçerim daha da aLmam hic ßir $ey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…