Aldığınız hediye size geri verilirse ne yaparsınız acaba
Bu senede düşünürmüsünüz almayı CADIARZU
Ben evlendım el öpmeye gittik eşimle aılesıne,gıderken bende hem kayınpederıme hem kayınvaldeme hedıye almıstım... Neyse 2 ay gectı aradan gunubırlık gıtmıstık onlara,neyse dönerken arabaya bınerken görümcem elıme bı poset tutuşladı.Bu ne abla falan dememe kalmadı sızın o bakarsın sonra dedı.Bende safım bıze bısey aldılar verıyo sandım.Ama arabada bı actım benım aldıgım hedıyeler...
Ne demektı şimdi bu...
Eşimde sok oldu...
Yol boyu agladım zoruma gıttı...
Belkıde üzerınde görmeseydım kullanmasaydı aldıgım hedıyeyı bu kadar koymayacaktı...
Begenmedıyse ya da üzerıne olmadıysa da baska bırıne ıhtıyacı olana versin,benım ona soracak halim yok...
uyy tıkandım ha senin olay tam bi terbiyesizlik olmuş yani öyle şey olurmu yahu çok ayıp etmişler hemşom üzüldüm seninadına
bende geçen gun ona gıysı eşarp falan aldım hemen giy hasdi göreyim dedim birşey diyemedi paşa paşa giydi herkes çok begendi kendide memnun oldu sonra bilmem giyermi giymezmi:)))
kıslar geçen sene anneler gününde kayınvalideme bi çanta aldım çok şık taba rengi ve hiç takarken görmedim geçen dolabından bişey istedi tesadüf gördüm hala etiketi üstündeydi çok sinir oldum bidaha asla bişey almamayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız peki???????
kıslar geçen sene anneler gününde kayınvalideme bi çanta aldım çok şık taba rengi ve hiç takarken görmedim geçen dolabından bişey istedi tesadüf gördüm hala etiketi üstündeydi çok sinir oldum bidaha asla bişey almamayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız peki???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?