Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

almam tabiki ablacım o saygısızlık yapıp hediyeyi bana vercek bende yüzsüz gibi tekrar hediye alcam al anne özledim senin aldığım hediyeleri bana geri vermene bunu da ver zati kendimin işine yarıycak bişey almıştım nasılsa bana geri verirsin diye :roflol:

dert mi yani? anladığım kadarıyla kvalidenize değer veriyorsunuz ki severek hediye alıp kullanmayınca içerliyosunuz, ben de başta öyleydim ama şimdi durumlar değişti,hediye almamakla kalmıyor onun iş olsun diye aldığı saçma sapan hediyeleri de bi daha almasın diye gözünün önünde toz bezi yapıp kullanıyorum

Bence bu kadar abartmamalısın belki tarzı değildir takmıyordur ne var bunda... Bi daha hiç hediye almıcam demeke yanlış bence

Ben evlendım el öpmeye gittik eşimle aılesıne,gıderken bende hem kayınpederıme hem kayınvaldeme hedıye almıstım... Neyse 2 ay gectı aradan gunubırlık gıtmıstık onlara,neyse dönerken arabaya bınerken görümcem elıme bı poset tutuşladı.Bu ne abla falan dememe kalmadı sızın o bakarsın sonra dedı.Bende safım bıze bısey aldılar verıyo sandım.Ama arabada bı actım benım aldıgım hedıyeler...
Ne demektı şimdi bu...
Eşimde sok oldu...
Yol boyu agladım zoruma gıttı...
Belkıde üzerınde görmeseydım kullanmasaydı aldıgım hedıyeyı bu kadar koymayacaktı...
Begenmedıyse ya da üzerıne olmadıysa da baska bırıne ıhtıyacı olana versin,benım ona soracak halim yok...

uyy tıkandım ha senin olay tam bi terbiyesizlik olmuş yani öyle şey olurmu yahu çok ayıp etmişler hemşom üzüldüm seninadına

uyy tıkandım ha senin olay tam bi terbiyesizlik olmuş yani öyle şey olurmu yahu çok ayıp etmişler hemşom üzüldüm seninadına

saol hemşocugum,bende cokk üzülmüştüm anlatamam...Ona göre davranıyorum bende artık... Bu kadarmıs degerımız demek kı.. Oglunun gözünden de düştü...
o yuzden sanada dıyecegım kendın için yaşa...hıcbırseye uzulme...

seneler önce bi gecelik almıştım anneler gününde anneme ona ve çok sevdiğim 2 teyzeme
4 ünede aynı renk aynı model
annem üstünden hiç çıkarmadı eskidi bile diğer 2 teyzede aynı şekilde
kaynanamınsa 1 kere bile üstünde görmedim
nemi yaptım odur budur bi iğne bile almadım sadece çiçek

bende geçen gun ona gıysı eşarp falan aldım hemen giy hasdi göreyim dedim birşey diyemedi paşa paşa giydi herkes çok begendi kendide memnun oldu sonra bilmem giyermi giymezmi:)))

bende geçen gun ona gıysı eşarp falan aldım hemen giy hasdi göreyim dedim birşey diyemedi paşa paşa giydi herkes çok begendi kendide memnun oldu sonra bilmem giyermi giymezmi:)))

seninki herkesin içinde giymiş ve beğenmişler ya beğenmeselerdii allaaaaaaaahhh işin vardıı senden zevksizi olmazdı şimdi beğenmiş ya herkes sesini çıkaramamıştır genelde öledir ya paylaşmak istedimm seninkidemi onlardann:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki biraz benden çekinir ben öyle çok gidip gelmem begenmediysede sesini çıkarmamıştır:)))
eşim der annem senden çekini,yor diye:))ne gelinler var allahım:))

acik acik sorardim begenip begenmedigini ve begenmediyse degistirmemizi teklif ederdim...
bunu söylemiyorsamda her defasinda hediyesini alirdim ben icimden geldigi sürece , görevimi yerine getirirdim ister giysin-ister taksin hecte kenidmi kasmazdim begenmedi diye...

aman be arkadaşım boşver üzülme
yarım elme gönül alam misali
bende önceki sene anneler günün de kendi annemle k.valideme buluz almıştım
anam giydi hemen
k.valide de giydide oda bir gere düğüne gittik öyle yani sonra giyerken görmedim
dedim hep aynı şeyleri giyme giyecek bazı şeylerin daha var onlarıda giy dedim
sanki ben böyle dememişim gibi 2 gün sonra benim aldığım
buluzu getirdi şey gelin ben bunu giyemiycem niye beni üşütüyo
bende dedim bu kışlık değilki yazlık dedim sende yazın giy
bıraktı koltugun üstüne
iyi o zaman dedim
bir daha anneler günün dede benden birşey bekleme almam dedim
ve geri aldı bir dahada buluz gibi şeyler almıycam dedim ama
gene aldım çünkü diğerlerine baktım eskimişeler
yüreğim dayanmıyor istiyorumki giyinsin kuşansın

Biz eşimle nşanlıyken ben kayınvalideme çok hediyeler aldım ellerimle şallar ördüm ama kayınvalidemin kesinlikle tarzı değil sonradan tanıdıkça anladım bunu kullanmadı diye o zaman kızıyordum ama bazen onun aldıklarını bende kullanmıyorum.
Bana bir daha hediye almasınmı yaniii olmaz alsın valla bende ona alayım.

ilahi kuzum..taktığın şeye bak.sende benim kadar hassasın galiba...bazen içimizden gelerek bazen gelmeyerek alıyoruz kayınvalidelere hediye..onlarda bize alıyor...sen aldığı her şeyi kullanıyormusun?ben kullanmıyorum...değiştirme kartı koyduğu ürünleri değiştiriyorum.değiştirme kartı olmayan beğenmediğim hediyelerinide beğenen arkadaşlarım isteyince veriyorum..beğenmediğim pahalı şeyleride(altın vs)saklıyorum aman hatıra kalsın die...eminim oda aldığım herşeyi kullanmıyordur..kullanmasın.çokta önemliydi...kankan mı sevgilin mi kocan mı?tavır yapacak bir şey yok...sende aldığın herşeye değiştirme kartı koy bundan sonra.ya da çiçek pasta gibi şeyler al...kişiler birbirini tanıdıkça zevklerini öğrenirler.belkide daha sonra kullanmak için saklıyor kadın ne biliceksin,ona uygun ayakkabısı yokkaydirigubbakcemile3annem bile birşey alıyorda aa tarzım değil diyorum..olabilir..:teytey:

tam bana sorulmuş soruuuuu...aldım 1 kere kullandı geçenlerde çekmecede gördüm çok üzüldüm..nişanlıyken oyalı yemeni hediye ettim başkasına hediye etti ..........kendi bilir bundan sonra ne hediyesi işim olmaz

Ben açıkça sorardım; anne beğenmedinmi yada uymadımı diye.
Öyle bir durum varsa bir dahaki sefere biraz daha dikkat ederdim.
Yoksa çokta umursamazdım sanırım çünkü ben yapmam gerekeni
yapmışım ama beğenilmediyse bu onun sorunu.

bende kayınvldeme aldıgım hediyeleri hiç kullanırken görmem
ama bu sefer yok ona hediye falann
aman benim yokmu diyor bişey alınca ne biliyim ne bekliyosa benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…