Geçen sene anneler gününde alınmış...
Hala etiketi üstünde ... delikafadulden
Görür görmez atlardım hemen ;
"annee, o benim sana aldığım çanta değil mi? "
Hemen çantayı alır , inceler : "Heralde kıyamadın kullanmaya , etiketini de çıkarmaya kıyamamışsın belli ki... " der içimdekini dökerdim ... Suratım da ister istemez asılırdı.. En azından etiketini
çıkarıp bir kez takabilirdi .Hiç zevkine uygun olmasa bile nezaketen yapsaydı bunu:1closedeyes:
benim kayınvalidem yeni yeni düzen kuruyor kendine..
herşeyi eksik yada çok eski..
su bardağında çay içior diye çay takımı aldım öylece kaldırdı ve hala aynen devam ediyor..
nevresimleri çok kötüydü gittiğimizde ben kullanmaya huylanıyordum yeni nevresimler aldım kullanmadı..
artık bişey alıcamı sanmıyorum ,ha kafama takıyormyum ona da hayır ..
aldigim tabak takimi haric diger hediyelerimi kullandigini bende görmedim heleki en son oturakli bi kadina yakisicak sekilde sade ama SIK inci seti aldim gri renkde hic takmadi
cani saolsun ^kücüklük bende kalsin ben görevimi yapayimda takarmi atarmi satarmi kullanirmi kullanmazmi kendi bilir
yazık verdiğin okadar paraya valla
kıslar geçen sene anneler gününde kayınvalideme bi çanta aldım çok şık taba rengi ve hiç takarken görmedim geçen dolabından bişey istedi tesadüf gördüm hala etiketi üstündeydi çok sinir oldum bidaha asla bişey almamayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız peki???????
tatlisim ona kirginligim cokdan ama illa hediye anlaminda diil fakat herseye ragmen esimin annesi esimi doguran büyüten emek veren insan ve sirf bu yüzden saygim sonsuz basimin üstünde yeri var
onun icinde her anlamda onu allaha havale etdim
allahim tüm geck kizlarimizin evlilerimizin evlenicek olanlarin baslarina gönüllerine göre kayinvalideler nasip etsin insallah:Saruboceq:
ben bide bu olaylari cok fazla takmamaya calisiyorumki ne büyük konusiim nede kinayayim diye
ileride bende kayinvalide olucam insallah allahin izniyle ve büyük konusdugum kinadigim olaylarin basima gelmesini istemem acikcasiyerimseniben
saglik olsun ya herseyin basi saglikkaydirigubbakcemile5:teytey:
ooo ben ayni seyi yilardir yasiyorum kafamçokkarıştı, kulanmasa kulanmasin öldugu zaman sana kalir sırnaşık şey saka tabi :roflol: ... Valla kulanmiyorlar bacim bende care olarak mecbur kaldigimda bir buket cicek goturuyorum cani isterse
gecen anneler gununde Express Kahve Makinesi almis esim benim haberim yoken dedi "ben hediyeyi aldim gidelim verelim" iyiya dedim canima minet kafami yormadim en azindan diye dusundum ama ne yapsa begenirsin "ayy niye aldin bunu ne yapacam" bilmem ne , esim kala kaldi cok uzuldu ama firsat vermedi tabi :1closedeyes:...dur daha bitmedi sonunda makineyi ne yapti biliyormusun ? satdi kadin yaa kafamçokkarıştı, valla simdi guluyorum ay kadin deli valla :roflol: esimede iyi oldu anlasin ne oldugunu anasinin ama nerdeeee:a015:
hediye hediyedir canım ya ufak bişey bile insanı çok mutlu edebilir ama söz konusu kayınvalideyse bu çok zor mutlu olamıyolar hiç bişeydenseninki gene iyimiş
ben ilk maaşımla (daha nişanlıyım o zamanlar)
tüm aile eşrafına hediyer aldım gittim memlekete ilk tatilimde (17 saatlik yoldan)
tüm kuzenler yengeler amcalar dayılar teyzeler enişteler halalar dedeler nineler (ben bi tarafın en büyüğü bi tarafın en küçüğüyüm yani hem eli ilk ekmek tutan torun hem de son çalışmaya başlayan torunum kimseyi eksik bırakmayım dedim)
görümcelermi kaynımı kayınpeder ve kayınvaldieyi de boş bırakmadım....
ama kayınvalidem aldıkalrımı kullanmaması bi yana açıp bakmadı
aldı
ve koltuğun altına koydu
okadar
tamam belki çook pahalı şeyler değil ama gönlümden koptu anca oakdarını alabildim herkese hediye alınca büyük şeyler alamadım...
bi daha alır mıyım hedye
aslaa
eşim geçen yıl tuturdu anneme bişe almadık die
ben de gittim b i süper marketten bast bi tost makinası aldım
(biraz marka düşkünüdürler)
yetinsn onunla çok bile ona......
babaannemin 7 çocuğu, 12 torunu var.
her anneler gününde kucak kucak hediye gider.
bi dolabı vardır oraya koyar.
her seferinde söylerim sen bunları çeyizine mi saklıyosun, dedem senden önce giderse başka kocaya sandığın boş kalmasın diye mi biriktiyorsun derim.
bazı eşyalarına göz koyarım ver benim olsun bir işe yarasın derim vermez onlar bana hediye der.
ne kullanır ne de başkasına verir.
ama hepimiz de gene de alırız hala .
hediye hediyedir canım ya ufak bişey bile insanı çok mutlu edebilir ama söz konusu kayınvalideyse bu çok zor mutlu olamıyolar hiç bişeyden
hiç sorma canım yaa
üzülüo insan ama
elimde değil
buna + olarak
görümcem (küçük görümcem) de öyle
ünv. den arkdaşımdı doğumgününde kimse hatırlamadı ben hediye aldım
ilk maaşımdan hediye aldım
adam yerine koyup bakamdı bile
şimdi mii
hastalandım 1 hafta hasta yattım bir geçmiş olsun demedi...
hak edene haka d ansı diyorum başka da bişe demiyoruummm
kullanıp kullanmaması beni üzmez ama benimki kendi ellerimle el emeği göz nuru bi peçetelik dikmiştim ona. hemde klasik sıradan bişey değil. çok güzeldi. geçen bana sorduki onu kardeşimin kızına götürsem bişey dermisin. hiç ne diyim dedim gönülsüzce. kendisi sormaya utanmadı ama ben hayır götürme demeye utandım.
okadar üzüldümki anlatamam. ben onu sana yapmışım. ne gerek var bari söyleme bana bilmiyim.
yada deki kızım bitane daha dikermisin çok beğendim yeğenimede götürmek istiyorum.
ben onu kendi annemden ayırmıyom anneme bişey yapsam bişey alsam hemen onada alıyom. ama bundan sonra biraz zor.
kullanıp kullanmaması beni üzmez ama benimki kendi ellerimle el emeği göz nuru bi peçetelik dikmiştim ona. hemde klasik sıradan bişey değil. çok güzeldi. geçen bana sorduki onu kardeşimin kızına götürsem bişey dermisin. hiç ne diyim dedim gönülsüzce. kendisi sormaya utanmadı ama ben hayır götürme demeye utandım.
okadar üzüldümki anlatamam. ben onu sana yapmışım. ne gerek var bari söyleme bana bilmiyim.
yada deki kızım bitane daha dikermisin çok beğendim yeğenimede götürmek istiyorum.
ben onu kendi annemden ayırmıyom anneme bişey yapsam bişey alsam hemen onada alıyom. ama bundan sonra biraz zor.
Valla kizlar bu olaylari sadece kaynanalar yapmiyor , simdi senin yazdiklarini okuyunca aklima geldi bir zamanlar sinir oldugum birsey, kizimin nisanli oldugu donemdi yas gununde 400€ verip telefon almisti nisanlisida turkiyedeydi o da bir evladimiz bak kizlarina aldilarda bana almadilar gibi dusunmesin diye aynisindan nisanlisinada almistik, ay damat bey ne yapsin o yaz evlendiler buraya gelecek beyimiz gelirken ablasina vermis telefonu eline eski bir telefon almis "ben burdan yenisini alirim diye dusundum" diyor adam ya sok oldum hala taksidini oduyordum, insanlar kendi almadimi kiymetli olmuyor kizlar aslinda hediye vermeyi cok seviyorum ama boyle seyler sevkimi kiriyor :1shok:
Ben cok kazik yedim hediye konusunda senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?