allahim tüm geck kizlarimizin evlilerimizin evlenicek olanlarin baslarina gönüllerine göre kayinvalideler nasip etsin insallah...... öncelikle amin diyorum tuanacım haklısın sonuçta eşlerimizin annesi saygıda kusur olmaz ama onlarda bizleri gelin değil kendi kızları yerine koysak ortada sorun namına hiçbişey kalmaz tabiki kimseyi kınamıcaz hayatta kınadığımız şey her ne olura olsun bu dünyada yaşamadan göç etmicez,haklısın mevlam herkese herşeyin hayırlısı versin hayatta
ya benim kaynanam kullanmak bi yana dursun kac kere sevgili eltim begenmemis ne bicim bu demis diye aldigim hediyeleri cöpe atmis.hatta bi keresindede sordum anne sana sunu almistim o nerde dedigimde eltin begenmedi onu kaldirdi atti dedi bana yaaaaa.gelde katil olma.zaten kaynanam bana acik acik dedi hediye istemem bana para ver vermezsen de küserim diye.simdi her özel günde para veririm napiyim.ve gayet normal biseymis gibide devam ediyoruz hayata......
bu arada eltim begenmeyip cöpe attigi esyanin aynisini kendi evine aldi sonradan.öyle uyduruk hediyelerde almam yani....
kullanıp kullanmaması beni üzmez ama benimki kendi ellerimle el emeği göz nuru bi peçetelik dikmiştim ona. hemde klasik sıradan bişey değil. çok güzeldi. geçen bana sorduki onu kardeşimin kızına götürsem bişey dermisin. hiç ne diyim dedim gönülsüzce. kendisi sormaya utanmadı ama ben hayır götürme demeye utandım.
okadar üzüldümki anlatamam. ben onu sana yapmışım. ne gerek var bari söyleme bana bilmiyim.
yada deki kızım bitane daha dikermisin çok beğendim yeğenimede götürmek istiyorum.
ben onu kendi annemden ayırmıyom anneme bişey yapsam bişey alsam hemen onada alıyom. ama bundan sonra biraz zor.
ah ah bak isde orda hakklisin kendimi övmüs gibi olmayayimda beni sokmayan yilan bin yil yasasin misali bana bir adim gelene ben iki adim giderim beni kizi yerine koysaydi zaten hersey bambaska olurdu şutarafagitti:sm_confused:
Valla kizlar bu olaylari sadece kaynanalar yapmiyor , simdi senin yazdiklarini okuyunca aklima geldi bir zamanlar sinir oldugum birsey, kizimin nisanli oldugu donemdi yas gununde 400€ verip telefon almisti nisanlisida turkiyedeydi o da bir evladimiz bak kizlarina aldilarda bana almadilar gibi dusunmesin diye aynisindan nisanlisinada almistik, ay damat bey ne yapsin o yaz evlendiler buraya gelecek beyimiz gelirken ablasina vermis telefonu eline eski bir telefon almis "ben burdan yenisini alirim diye dusundum" diyor adam ya sok oldum hala taksidini oduyordum, insanlar kendi almadimi kiymetli olmuyor kizlar aslinda hediye vermeyi cok seviyorum ama boyle seyler sevkimi kiriyor :1shok:
Ben cok kazik yedim hediye konusunda senağlama
ay çok ayıp etmiş bakıyorum da çoğu arkadaşım aynı dertten müzdarip istisnalar var arada onlar zemzem suyuyla ykandılar heraldebize denk gelemedi
ooo ben ayni seyi yilardir yasiyorum kafamçokkarıştı, kulanmasa kulanmasin öldugu zaman sana kalir sırnaşık şey saka tabi :roflol: ... Valla kulanmiyorlar bacim bende care olarak mecbur kaldigimda bir buket cicek goturuyorum cani isterse
gecen anneler gununde Express Kahve Makinesi almis esim benim haberim yoken dedi "ben hediyeyi aldim gidelim verelim" iyiya dedim canima minet kafami yormadim en azindan diye dusundum ama ne yapsa begenirsin "ayy niye aldin bunu ne yapacam" bilmem ne , esim kala kaldi cok uzuldu ama firsat vermedi tabi :1closedeyes:...dur daha bitmedi sonunda makineyi ne yapti biliyormusun ? satdi kadin yaa kafamçokkarıştı, valla simdi guluyorum ay kadin deli valla :roflol: esimede iyi oldu anlasin ne oldugunu anasinin ama nerdeeee:a015:
hayatta hediye alacagim en son kisidir heralde kayinvalidem:)
delikafadulden delikafadulden güldürdün beni gece gece bende bu anneler gününde bişey almamayı düşünüyorum geçen seneki hala kullanılmamış onu kullansın napim yada paket yapıp gene versem mi aynı hediyeyi delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?