Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

ya benim kaynanam kullanmak bi yana dursun kac kere sevgili eltim begenmemis ne bicim bu demis diye aldigim hediyeleri cöpe atmis.hatta bi keresindede sordum anne sana sunu almistim o nerde dedigimde eltin begenmedi onu kaldirdi atti dedi bana yaaaaa.gelde katil olma.zaten kaynanam bana acik acik dedi hediye istemem bana para ver vermezsen de küserim diye.simdi her özel günde para veririm napiyim.ve gayet normal biseymis gibide devam ediyoruz hayata......
bu arada eltim begenmeyip cöpe attigi esyanin aynisini kendi evine aldi sonradan.öyle uyduruk hediyelerde almam yani....

arkadaşlar ortayaşüstü hanımlar altından çok hoşlanır.altın takmaya,takmasada hediye olarak almaya bayılır.kimselerede vermezler merak etmeyin.hanımlar için o kadar alternatif varki.küpe,yüzük belki ince bir bileklik yada kolye.hiçbişey kullanmıyosa çeyrek altın hediye edin.hiçbiri hayır demez,üstüne mest olurlar.

ah ah bak isde orda hakklisin kendimi övmüs gibi olmayayimda beni sokmayan yilan bin yil yasasin misali bana bir adim gelene ben iki adim giderim beni kizi yerine koysaydi zaten hersey bambaska olurdu şutarafagitti:sm_confused:

yok artık ciddi olamazsın ya açık açık para istiyo yani ve aldığın hediyeler çöpe atılıyo pes diyorum başka bişey demiyorum

ay çok ayıp etmiş bakıyorum da çoğu arkadaşım aynı dertten müzdarip istisnalar var arada onlar zemzem suyuyla ykandılar heralde bize denk gelemedi

ah ah bak isde orda hakklisin kendimi övmüs gibi olmayayimda beni sokmayan yilan bin yil yasasin misali bana bir adim gelene ben iki adim giderim beni kizi yerine koysaydi zaten hersey bambaska olurdu şutarafagitti:sm_confused:

tabi canım olmazmıydı hemde süper olurdu biz kendi annemizden ayırmayız ama onlar kendi kızı gibi görmezler bzi mi çok ince düşünüyoruz yada çok hafife alınıyoruz bilemiyorum

tamamen görgüyle alakalı bişey bu. belkide onlara normal geliyodur yaptıkları ama büyük bir ayıp yapıyolar ve en önemlisi hediyeyi ona veren kişinin kalbini kırıyolar.

ay çok ayıp etmiş bakıyorum da çoğu arkadaşım aynı dertten müzdarip istisnalar var arada onlar zemzem suyuyla ykandılar heralde bize denk gelemedi

şimdi Allah var kayınvalidem bana kötü davranıyo kötülükler yapıyo falan dersem Allah hesabını sorar bana. gerçi bilmiyorum evlenince ne olurda:)
sadece böyle hareketleri var patavatsızlıkları var. üzülüyorum elimde değil. kilom 55 boyum 165. diyo banaki daha kilo alma alırsan istemem. kendi oğlunu görmüyo göbeği almış başını gidiyo daha annem ağzını açıp bi kelam söylemiyo nişanlıma üzülmesin diye.
offff offffff ana gibi yar olmaz derler boşuna değil bu laf.
her nekadarda aman sende benim bi kızımsın desede sadece lafta kalıyo bu.

tabiki üzülürüm .beğenmediğini düşünrüm ve sorarım sakince sonra bir daha alırım bradaha alırım ve hala kullanmıyosaartık daha almam bir çift laf bile etmem o demedikçe.
aman alsan bı turlu alamasan bı turlu alırsın kullanmazlar almazsın laf ederler bu insanlarda bi cins

ben vallahi kendi kaynanamı hiç de annem yerine koymuyorum insanın 1 annesi vardır saygı ayrı bir şey ama içimden gelerek annem gibi sevemem hediyemi de kullanmıyorsa çok da tııınnnn almam bi daha onun için kendimi üzemem

ben hediyemi almışım . en zevklisinden. Onunda beğenip beğenmeyeceğinide tartmışımdır.kullanmıyorsada banane. Ben görevimi yerine getirmişim bitmiş.

Son düzenleme:
valla görev icabı bir tek anneler gününde almak zorunda kalıyorum...
kullansın kullanmasın umurumda değil yeterki arkamdan almadı diye laf yapmasın...
e ne denirki başka...

Beğenip beğenmediğini sorardım ilk önce.
Eğer beğenmemişse de keyfi bilir yani ne diyebilirim ki bir daha da hediye falan almazdım bahanem olmuş olurdukaydirigubbakcemile3
Canım takma boşver yaa sen almışsın kullanıp kullanmamak onun takdirine kalmış

canım bu kayıvalidelerin hepsi böyle demekki bizde ne zaman bişey alsak aman neden aldınız ne gerek vardı falan der sırnaşık şey benimki de aldıklarımı pek kullanmaz ama keyfi bilir ister kullansın ister kullanmasın ben eşimin hatrına görevimi yapayımda -tatlicadiarzu-

hayatta hediye alacagim en son kisidir heralde kayinvalidem:)

delikafadulden delikafadulden güldürdün beni gece gece bende bu anneler gününde bişey almamayı düşünüyorum geçen seneki hala kullanılmamış onu kullansın napim yada paket yapıp gene versem mi aynı hediyeyi delikafadulden delikafadulden

iyi fikiralkisalkisalkis

bende eşarp almıştım beğenmedi gibi yüz ifadsi oldu dediki eşarbım çok falan
o gündür bugündür bi çöp almadım

Aldığınız hediye size geri verilirse ne yaparsınız acaba
Bu senede düşünürmüsünüz almayı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…