tsk ederim :) LolaBunnyy sende ne guzel demissin kocadan baska kimseyi sallamican bencede, dogru da, kocada ailesi istiyo diye hanimina oyle olsun diyince insan ne yapacagini bilmiyor caresiz kaliyor
aynen bende senin gibi dusunuyorum biz yuz vermis olmasak ellerine o firsati vermis olmasak boyle seyler yapmaya curret edemezler bence
Benim tanidigim biri var, kv de onu kotulesede hatta yaninda esine kotulesede, esi onu hiç bi zaman atmadi hep bas ustunde tuttu, ve hep tuttugunu gosterdi 1 kez olsun atmadi dogru soyluyosunuz demedi annesine bu yuzden hiç bi zaman kv kp bisey diyemiyolar gelinin deseler de gelinin umrumda degil dunya istedigi dusunceyi istegidi gibi soyluyo! niye cunku esinin verdigi o guven var iste!
benim esimin bana verdigi boyle bi guven yok! bu yuzden istediklerimi soylemiyorum
ama ben o guveni esime veriyorum mesela, eger biseye rahatsiz olursan kim olursa olsun benim ailemden gzl bi dille ben su konuda rahatsiz oluyorum diye belirtebilirsin diye! esim ben de boyle bi hakka sahipmiyim diye sordugumda evet tabi icinde tutacagina soyle hasta ediyosun yoksa kendini desede o seyi hissetmiyorum( içten hissetmiyorum iste!
cnim esini nasil araya sokarsin gerekeni iletmesi icin ? ne dersin esine nasil ikna edersin mesela ?
Yok, benim eşim beni onlara karşı ezdrmez, onlarıda bana karşı.
Zaten kayınvalidemin de öyle savunma gerektirecek davranışları olmaz pek bana karşı. Laf/söz gibi.
Sadece hoşuma gitmeyen davranışlar sergilenir bazen, ben çok sinirlenirim eşimde tamam sen bişey deme ben konuşucam der.
Ama konu ne olursa olsun annesine sesimi yükseltmemden hoşlanmaz. Bazen ters cevap veririm mesela, niye öyle söylüyosun ki falan diye kızar. Ama gerektiği yerde ben tepkimi veririm yinede.
Değişken konular bunlar. Ama ezildiğimi hissetmedim hiç.
Senin eşin her konudamı senin sessiz kalmanı istiyo.
Yani konu ne olursa olsun, annesi ne derse desin sen fikrini belirtmeyecekmiymişsin?