kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

Ben genel kurallardan bahsettim. Sizin kendi kendinize ürettiğiniz ve sadece size ait kurallardan değil.
Yeni üye olduğunuz için nezaketen uyarmıştım. Siteye 3 senedir girmeyen birinin konusunu hortlatıp başka insanların da o mesajları hiç görmeyecek biri için zaman ayırıp mesaj yazmasına sebep oluyorsunuz. Buna konu hortlatmak diyoruz ve evet yasak. Benim hayalgücümde değil yani. Kibledim gereken yapılır zaten. Ama sandım ki mantıklı bilgiler verirsem hani 3 yıl öncesinin konusu ve yorum yaptığınız insan 3 senedir kkya girmiyor gibi, anlaşılırım diye düşünmüştüm. Yanılmışım.

Nezaketinizden dolayı teşekkürler.
Farkındaysanız benim yorumumdan sonrada yorum yapan arkadaşlar oldu yani herkes fikrini özgürce söylüyor. Ve kimse konu sahibine karşı bşy söylemiyor zaten.
Konu sahibinin 3 sene sonra girip müdahale edeceği bir durum yok. Olsa haklısınız..

Ben genel kurallardan bahsettim. Sizin kendi kendinize ürettiğiniz ve sadece size ait kurallardan değil.
Caninfistigina ait bir kural değil o,sitenin genel kuralı bu.
Konu hortlatmak yasak,eski konuları gündemde olmayan geçmiş konuları tekrar en üste taşıyamazsınız hadi taşıdınız,uyarilinca pişkinlik yapmanin alemi yok,sitenin genel kurallarını okuyun derim.

''' pişkinlik '' kelimesini kullanıp kurallardan bahsetmek çok dogru haklısınız.

Sizi yanlış anlamışım.. Az önceki arkadaşın yorumuna göre kıyaslarsam gayet kibar şekilde uyardınız teşekkürler.

Aramiyorum o da aramıyor.Zaten telefonda konuşmayı da hiç sevmem ya geriliyorum sanki

Ben hiç aramıyorum neredeyse sadece kandillerde falan o da bazılarında, çoğunda unutuyorum. Nişanlıyken de pek aramazdım. Bir şey söylemem gerekiyorsa arardım. Tek başıma nişnlıyken hiç evlerine ziyarete falan gitmedim, başka şehirdelerdi, ailemle bir kez gittim. Ama bu başka şehirde oldukları içindi yani, gitmem mantıksızdı. Ama eşim mesela nişanlıyken bir süre bizde kaldı. İşe yeni girmişti ve henüz ev tutmamıştık, o sırada.
Ben kendi ailemi de pek sırf hal hatır sormak için aramam. Söylenecek bir şey varsa ararım. Huyum bu. Yoksa bir problemimiz yok.

3 senelik bir konuya cevap vermemek gibi bir kural mı var?
İsterse 10 senelik konu olsun herkes yazmakta özgür.
Sizin yüzünüzden güncel olmayan bir konuya cevap vermekle uğraşıyor insanlar. Konu sahibi artık nişanlı bile değildir. Hatta bu kadar zamanda evlenip geri boşanmış bile olabilir.

Hic sramamazlik etme cok yuzgozde olma ilerde devamini beklerler ve sen onun gozunde hep gelinsinbu deismez kvdeler gelinlerinden evlenince hizmette kusur istemiolar bn cok yuzgoz olmuyorum sizede tavsiyem rahatliginiz icin

Sinir oluyorum böyle şeylere ya. İçimden geliyosa ararım gelmiyosa aramam. İçinden gelmedikten sonra formaliteden aramışsın ne anlamı olacak? İki yüzlü davranmaya yapmacık olmaya gerek yok. Ben aramıyorum benim eşim de aramıyor benim ailemi. Art niyetten değil telefon konuşmalarını sevmiyoruz ikimiz de. Bayram mayram özel gün olmadan sağlıkla ilgili sorunlar olmadan aramayız. Kendi anamı babamı bile önemli değilse aramam. Kocana söyle bu işler zorla olmaz içinden gelmiyorsa zorla arıyorsan ne tadını alacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…