- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.120
- 823
- Konu Sahibi cillibombom
-
canım ben o gün sustum diye sonradan bir şey diyemedim.
ama şimdi her geçen gün hem bana yapılanlara hemde sustuğum için kendime kızıyorum,içimde kocaman bir yara açtı kaynana.
eşimle binlerce defa konuştum bu konuyu allahtan benim haksızlığa uğradığımı biliyor,eşimin ilk evliliği kaynana yüzünden bitmiş,
çok iyi biliyor annesinin nasıl biri olduğunu,bir daha aynı şey olursa konuşmam dedim,evime de sokmam kendimde gitmem dedim,merak etme sana bir daha kötülük ederse bende artık bitiririm onu dedi,eşimin sülale yaka silkiyor ondan öyle bela biri.
yaradanım sana da,bana da tüm kaynanadan dertlilere sabırlar versin yardımcı olsun inşallah.
Haftada 1-2 gün arardım. Baktım hep ben arıyorum kendisi hiç aramıyor. Sadece bşy istediği zaman arıyor. Bende aramayı kestim hiç aramıyorum
Konu sahibi siteye en son 2014te girmiş. Konu da 3 senelik bir konu.
3 senelik bir konuya cevap vermemek gibi bir kural mı var?
İsterse 10 senelik konu olsun herkes yazmakta özgür.
Konu hortlatmamak gibi bir kural var.
Haftada bir. En fazla iki. Isim düşünce her zaman :) Ideali haftada bir. Her gün aramamı ister ama ben anneciğimi bile her gün aramıyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Doğudayken her gün arıyordum sonra her seye karismaya basladı. Cok aramamak lazım. Cumadan cumaya ariyorum canım sıkkın değilse. Bazen akıl danışıyorum dini konularda. Öyle yani. Anneanneyi çok arama. Benden de anneanneyi aramamı istiyorlar. Asla aramıyorum. Onlar daha çok karışıyor. Başına ikinci kaynana çıkar alimallah...ben yeni nisanlı bi kızım. bir bucuk ay kadar olacak nisan yapalı. kayınvalidemi seviyorum anlasıyoruz da ama hic aramadım. ziyaretine gidiyorum ama telefonla aramaya cekiniyorum. gecen nisanlım merve beni niye aramıyo bi sorun var demis bende yok ama cekiniyorum dedim ki annemi bile aramam ben babamı falan da... anneannen merveyi cok begenmis kendi kızı gibi seviyo onu da arasın demis ama bu yasıma kadar anneannemi aramıslıgım yok. simdi yeni girdigim bi aileyi telefonla aramaya cekiniyorum. bi hafta arayla sık sık ziyaretine gittim bence ziuaret telefonla aramaktan daha onemli. ama dogru mu dusunuyorum aramamakla iyi mi yapıyorum bilmiyorum. ara derseniz bugun cuma bahanesiyle arayım diyorum siz ne sıklıkla arıyorsunuz nisanlı arkadaslarım falan arama seni merak etsin diyolar ama kararsız kaldım iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?