kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

telefonla görüşmekten nefret eden biri olarak buna zaruri ilişkiler için mecbur kalıp 1-2 haftada bir ararım.

Başlarda bende her hafta arardım, ben aramasam o arardı. Sonra kestim aramayı
Zaten her hafta görüşüyoruz ne lüzumu var

Cok iyidir aramiz, hic sorun yasamayiz ama 9 senede 4 defa aramisim:) oda isim dusmuste aramisim yani:))

ayda 1 arıyorumdur normalde başka şehirlerde yaşamıyoruz zaten o beni arar arada öyle geçinip gidiyoruzmrakta ediyorum napıyolar diye kendi babannemi telefonda bende aramam ama nişanlımın babannesini 2 hafta 1 ararım zorla aranmazki içinden geliyosa ara..

öyle tabi, susanın tepesine iyice çıkıyorlar. ben eşimede söyledim, evime istemiyorum gelirlerse ağızlarını açarlarsa çok fena konuşurum dedim. onlarda yıllarca eşimi arayıp sormamışlar nişanlanıp evlilik yoluna girince kıymete bindi. Allaha şükür benimkide biliyor ailesinin huyunu, onlar gamsızdır yapar eder hiçbirşey olmamış gibi davranırlar diyor, ama ben öyle değilim ve hiçbirzaman unutmayacağım dedim. Resti çektim valla, eşimede söyledim sen benimsin senden vazgeçmeye asla niyetim yok, aramıza girmeye çalışanlarında canını yakarım dedim. Tavrını koy canım sende, eşin de seni kaybetmeyi göze alamaz. Ama sinirlerimiz bozuluyor işte, aksine sinir bozmayı öğrenmeliyiz

Ben hiç aramazdım ama kayınvalidem aranmaktan hoşlanıyormuş. Artık daha sık aramaya başladım, kendisi de sağolsun sevgililer günümü kutlamak için bile arar :) aradığımda da minik kuşum diye açar, sık konuşmaktan yana bir problemim yok:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

2 haftada bir falan arıyorum. dikkat etmedim ama çok sık değil yani. Ben çok sevmem öyle insanları kendime alıştırmayı.

her gün aramaya ve konuşmaya alıştırma kesınlıkle.

bız her gün konuşşak kayınvalıdem sıkılmaz. hatta bazen benle konusur aksam oğluyla konusur.
bı gun aramazsa ertesı gn kesınlıkle arar. ya da ben aramak zorunda hıssederim.

eskıden bı gun gecse arayıp sormuyorsunz derdı. şimdi demiyo derse daha ıkı gun once konustuk dıyecegım

pusuya yattım beklıyorum

Haftada 1-2 gün arardım. Baktım hep ben arıyorum kendisi hiç aramıyor. Sadece bşy istediği zaman arıyor. Bende aramayı kestim hiç aramıyorum

hiçççç aramam .
senede iki kere ramazan ve kurban bayramında ararım
hım bir de anneler gunu
o kadar

Nisanliyken başka sehirdeydim haftada bir falan arardım nasılsınız diye o da arada beni arardi.Şimdi 10 yıllık evliyim aynı sehirdeyiz haftada veya 10 günde bir falan gidip geliyoruz,gorusmedigimiz süre içinde de bir kere falan ararım naptınız diye o da arar.bence aramalisin hiç bir bağlantınız yokmuş gibi davranmak doğru değil bence.Tabi sık sık değil ,dediğin gibi cuma bahanesiyle annanesini de annesini de aramaktan birşey çıkmaz.tabi onlar da seni aramalı.ama sık sık aramanın da ziyaret etmenin de anlamı yok tabi.bunlar biraz da görgü meselesi bence,hiç aramam diyenleri anlamiyorum

1 yıldır nişanlıyım. annem her cuma ara haftaiçi de muhakkak ara dedi. ancak ben bu şekilde doğru olmadığını düşünmüştüm. özellikle düzenli olarak aynı günlerde aramak denk gelmediğinde arayamazsam sorun olur diye düşündüm. öyle olunca haftada bir yada iki haftada bir arıyorum. arada ziyaretine gidiyorum.

Haftada bir. En fazla iki. Isim düşünce her zaman :) Ideali haftada bir. Her gün aramamı ister ama ben anneciğimi bile her gün aramıyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Doğudayken her gün arıyordum sonra her seye karismaya basladı. Cok aramamak lazım. Cumadan cumaya ariyorum canım sıkkın değilse. Bazen akıl danışıyorum dini konularda. Öyle yani. Anneanneyi çok arama. Benden de anneanneyi aramamı istiyorlar. Asla aramıyorum. Onlar daha çok karışıyor. Başına ikinci kaynana çıkar alimallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…