kayınvalidenizi ne sıklıkla arıyorsunuz

zaten haftada bir ziyaretlerine gidiyormuşsun nerdeyse , bu daha önemli birşey. Telefonla arayıp aramamak kişilik meselesi biraz, ben de sevmem mesela çok fazla telefonda konuşmayı. Ama malum aramızda 10 saatlik yol olunca aramam gerekiyor :) Sözlendikten sonra haftada 1 arardım, sonra gittikçe açtım arayı 15 gün 20 gün 1 ay derken şimdi kafama estikçe arıyorum, hem de hiçbir sorunumuz yok yani. Ama napayım esmiyor kafama sık sık aramak, 1 ayı 1.5 ayı buluyor aramalarımın arası. Ne de olsa eşimden alıyorum zaten haberlerimi, yanımda konuştuğu çok oluyor çünkü en fazla 2-3 günde bir konuştukları için. Ananesini de kandillerde falan filan öyle özel günlerde ararız beraber eşimle.

Al benden de o kadar. Bayram seyran hastalik gibi gunlerde ararim ancak. Seninkinin aksine bizimki niye aramiyosun demez. O da memnun herelde yalnizca oğluşuyla konusmaktan 😊

Son düzenleme:
5 aylık evliyim,kaynanam olacak kişi düğün günümü rezil etti,hatırladıkça hçkıra hıçkıra ağlarım,ki hiç unutmuyorum.
kocamın anasıdır dedim susmakla hata ettim o gün,balayında her gün aradı bela oldu başımıza.
15 günlük gelinken hatır sorayım diye aradım (ki 4 gün önce onlardaydık) sebepsiz yere affedersiniz ağzıma yüzüme beledi,
bir daha aramadım,özel günlerde kayınpederi ararım sadece,küs değiliz kaynanayla ama yüzünü şeytan görsün,
arama sorma boşver sen kendi ailene davrandığının iki tık altında davran emin ol kaybetmezsin.
ben aramayı bırak adı geçse tansiyonum fırlıyor o derece ama bana yaptıklarını ödetecem bir gün.

tabi canim haketmese bende kendimi çekerdim sanirim
Allah karsina cikarmasin bidaha öylelerini çok zor bi durum :26:

kesinlikle haklisin merak ettirmek için degilde mesafe için daha mantikli olur

bende aramıyorum, en son o aradı sinirlerimi bozdu kapattık. eşimede söyledim aramıycam aradığındada açmıycam diye, annesini bildiği için ses etmedi. Valla güzelim baştan nasıl alıştırırsan hep öyle gider. Koy tavrını, ailem bile demez annanneni ara diye sevmem böyle şeyleri, istersem zaten ararım de. Talimat vermeyi nasılda seviyorlar, sanki bizlerin aklı yok.

canım yaa ilk cümleni okuyunca tüylerim diken diken oldu benim düğünümüde eşimin ailesi mahvetti, birde yüzsüzce gelip düğünde oynadılar. Nefret ediyorum hepsinden, görüşmüyorum ben, sen yine iyi görüşüyormuşsun. Bazen eşimi arayıp davet ederler eşim bir bahane bulur gitmeyiz. Zaten bizde bardak doldu taştı, ters bir hareketleri olsun cevaplarını veririm dedim. Bence gelinden biraz çekinmeliler. başka oluru yok.

baştan nasıl alıştırsan öyle gider.şimdi bi alıştırdınmı aramaya artık hep bekler ..o senii arasın tazecik gelinsin

8 aydır nişanlıyım, sevgiliyken ilk telefon görüşmemiz nişanlımının emrivaki yapmasıyla oldu, annesiyle konuşuyodu yanımda anne bak ballilokmatatlisi da burda onlada konuş istersen demesiyle oldu o da sondu :) nişanladım zaten sık görüşüyoruz ziyaretlerine gidiyorum, haftasonları çalışmıyosam mangala kesin köylerine gideriz temiz hava alırım eğleniriz filan. bizimkiler nişanlımı sadece iki kez davet ettiler oda da ailesiyle annem hiç yüz göz olmuyo nişanlımla aslında seviyor onu ama görüşme sıfır. nişalım daha alışamadı bizimkilere görüştükleri yok ki..o da babamı annemi, özel günlerde kandillerde hep aradı sağolsun, ben de geçen kandilde aradım yani telefonla aramak hoş bir davranış bence...ben aramıyorum yani, genel itibariyle...geçenlerde kvm aradı, o yoktu ben onlara gittiğimde nişanlımla yemek yemek için uğradık evlerine, makinesinde bulaşıkları yıkanmıştı. tezgahta bişeyler kalmıştı, temizleri dolplara yerleştirdim, mutfağı topladım, sınavımız vardı nişanlımla çıktık..akşam arıyo mutfağımı toplamışsın teşekkür ederim eline sağlık diye, mutlu oldum tabi bende, karşılıklı diye düşünüyorum...

kvdemi severim.hiç bir sorunum yok.
nisanliyken de aramiyordum.şimdide aramıyorumen son 2-3ay önce aramıştı eşim.bende konustum.

bendee erkek arkdsımın annesınıı hıcc aramamm arada bır ısyan eder amaa ben yınede aramammmm konusacakkk konu bulamıyrummm nasılsınızz sagolunn bende ıyıyımm sonrası yokkkk

Ayy kendimi gördüm erkek arkadaşım annem seni sordu ara bi istersen falan dediğinde konuşacak bir şey bulamıyorum :) Her hafta konuşanlar bize fikir verseler ne konuşuyorsunuz acaba :26:

Ayy kendimi gördüm erkek arkadaşım annem seni sordu ara bi istersen falan dediğinde konuşacak bir şey bulamıyorum :) Her hafta konuşanlar bize fikir verseler ne konuşuyorsunuz acaba :26:

dimi yaaa hayr koskoca kadınla konusacak ne bulabılırsınkıtek ortk yanınız ogulu oturup onumu cekıstırecegızz kendımı kotu bı gelın olacak gıbı dusunuyordum sırf bu yuzden amaaa gordumkııı benden cokk var demekkı yasadıklarımm cok normlmıss bana ozel degılmıss

Ayy aynen ya hislerime tercüman olsun normalde en basitinden teyzemle 1 saat konuşabiliyoruz telefonda ee onunla ortak nokta çoook kadına ne diyeceğim bilemiyorummmm erkek arkadaşım askere gitti ayıp olmasın o gün arayayım Allah kavuştursun diyeyim dedim sonra oğlumun askere gitmesini mi bekliyordun aramak için dedi tüm cesaret gitti dahada arayamadım Bende yalnız olmadığıma sevindim :26:

evet yanii bide boyle terss sıtemlerle tumm sevkımızı kırıyorlarr koskoca kadınsınn artıkk anlayış göster hiçmi genç olmadın dımı ama zaten zarzor cesaretle arıyoruzz onuda bı lafla yerlebır edıyorlarrr

Sadece ozel gunlerde kandillerde felan. Yoksa hic aramam. Oda beni aramaz hep esimi arar. Ama ben memnunum esimde hicbizaman neden niye demedi cunki annesinin huyunu biliyor ( habire bana laf sokar morel bozarda)...

Ben her cuma hayırlı cumalar diye ararım. Farklı sehirlerde yaşıyoruz.
Ama aynı şehirde yaşıyor olsaydık ve herhafta gorusseydik birde telden aramazdim

zaten yapmiyorsan birseyi, kendini zorlamani tavsiye etmem. Sonucta onlar ne olursa olsun, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar esinin yada nisanlinin ailesi.
Ailenle kavga edersin, barisirsin, hemen affedersin, ama puruzler oldugu zaman iliskinde, kendini zorlayarak fedakarlik yaptim deyip, onlara karsi daha hayal kirikligi icinde hatta kinlenme icinde olabilirsin.

Hemde fazla muhabbet tez ayrilik getirir. Birak zaman gectikce, iliskiler, paylasimlar arttikca bazi seyler ilerlesin. Hop diye esinin ailsiyle kanka olmak zorundasin diye bir kaide yok aslinda.

Sen sayginda kusur etme yeter.

canım ben o gün sustum diye sonradan bir şey diyemedim.
ama şimdi her geçen gün hem bana yapılanlara hemde sustuğum için kendime kızıyorum,içimde kocaman bir yara açtı kaynana.
eşimle binlerce defa konuştum bu konuyu allahtan benim haksızlığa uğradığımı biliyor,eşimin ilk evliliği kaynana yüzünden bitmiş,
çok iyi biliyor annesinin nasıl biri olduğunu,bir daha aynı şey olursa konuşmam dedim,evime de sokmam kendimde gitmem dedim,merak etme sana bir daha kötülük ederse bende artık bitiririm onu dedi,eşimin sülale yaka silkiyor ondan öyle bela biri.
yaradanım sana da,bana da tüm kaynanadan dertlilere sabırlar versin yardımcı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…