- 3 Aralık 2013
- 2.632
- 191
- 123
- Konu Sahibi cillibombom
-
ben yeni nisanlı bi kızım. bir bucuk ay kadar olacak nisan yapalı. kayınvalidemi seviyorum anlasıyoruz da ama hic aramadım. ziyaretine gidiyorum ama telefonla aramaya cekiniyorum. gecen nisanlım merve beni niye aramıyo bi sorun var demis bende yok ama cekiniyorum dedim ki annemi bile aramam ben babamı falan da... anneannen merveyi cok begenmis kendi kızı gibi seviyo onu da arasın demis ama bu yasıma kadar anneannemi aramıslıgım yok. simdi yeni girdigim bi aileyi telefonla aramaya cekiniyorum. bi hafta arayla sık sık ziyaretine gittim bence ziuaret telefonla aramaktan daha onemli. ama dogru mu dusunuyorum aramamakla iyi mi yapıyorum bilmiyorum. ara derseniz bugun cuma bahanesiyle arayım diyorum siz ne sıklıkla arıyorsunuz nisanlı arkadaslarım falan arama seni merak etsin diyolar ama kararsız kaldım iste
Özel bi durum olmadığı sürece aramıyorum (hastalık, kandil, önemli gün, durum vs.) Ama kv arada arayıp sitem ediyor sesin soluğun çıkmıyor aramıyorsun diye bende işteyim çalışıyorum falan diye geçiştiriyorum. Ayy zaten oğluyla günde 3 5 kere konuşuyorlar benimle de konuşmayıversin bişey kaybetmez
hakediyosa aranır tabi kıymet bilmek lazımben o geçmişteki şeytan kadıın gelini olsaydım okyanus ötesinde yaşamak isterdim o pisliğin kötülüğünden uzak olmak için şeytan oğlunu başına çalsın dilerim gelinlerinden çeker
yok yok düzeltmeyi farklı yerden yaptım.hatta daha da yüklendim:):)
yok tabi şaka yapıyorum.yüklendim derken,orda da belirttim durduk yere yapılıyorsa sakıncalı bir düşüncedir.
ama arada sorun varsa da bu hareket merak ettirmek için yapılmamalı.
mesafeyi belli etmek için yapılmalı. (anlayana)
arada sorun varsa zaten aramamayla merak etmezler:)
umursamazlar bile:)
5 aylık evliyim,kaynanam olacak kişi düğün günümü rezil etti,hatırladıkça hçkıra hıçkıra ağlarım,ki hiç unutmuyorum.
kocamın anasıdır dedim susmakla hata ettim o gün,balayında her gün aradı bela oldu başımıza.
15 günlük gelinken hatır sorayım diye aradım (ki 4 gün önce onlardaydık) sebepsiz yere affedersiniz ağzıma yüzüme beledi,
bir daha aramadım,özel günlerde kayınpederi ararım sadece,küs değiliz kaynanayla ama yüzünü şeytan görsün,
arama sorma boşver sen kendi ailene davrandığının iki tık altında davran emin ol kaybetmezsin.
ben aramayı bırak adı geçse tansiyonum fırlıyor o derece ama bana yaptıklarını ödetecem bir gün.
ben yeni nisanlı bi kızım. bir bucuk ay kadar olacak nisan yapalı. kayınvalidemi seviyorum anlasıyoruz da ama hic aramadım. ziyaretine gidiyorum ama telefonla aramaya cekiniyorum. gecen nisanlım merve beni niye aramıyo bi sorun var demis bende yok ama cekiniyorum dedim ki annemi bile aramam ben babamı falan da... anneannen merveyi cok begenmis kendi kızı gibi seviyo onu da arasın demis ama bu yasıma kadar anneannemi aramıslıgım yok. simdi yeni girdigim bi aileyi telefonla aramaya cekiniyorum. bi hafta arayla sık sık ziyaretine gittim bence ziuaret telefonla aramaktan daha onemli. ama dogru mu dusunuyorum aramamakla iyi mi yapıyorum bilmiyorum. ara derseniz bugun cuma bahanesiyle arayım diyorum siz ne sıklıkla arıyorsunuz nisanlı arkadaslarım falan arama seni merak etsin diyolar ama kararsız kaldım iste
bendee erkek arkdsımın annesınıı hıcc aramamm arada bır ısyan eder amaa ben yınede aramammmm konusacakkk konu bulamıyrummm nasılsınızz sagolunn bende ıyıyımm sonrası yokkkk
Ayy kendimi gördüm erkek arkadaşım annem seni sordu ara bi istersen falan dediğinde konuşacak bir şey bulamıyorum :) Her hafta konuşanlar bize fikir verseler ne konuşuyorsunuz acaba :26:
dimi yaaa hayr koskoca kadınla konusacak ne bulabılırsınkıtek ortk yanınız ogulu oturup onumu cekıstırecegızzkendımı kotu bı gelın olacak gıbı dusunuyordum sırf bu yuzden amaaa gordumkııı benden cokk var demekkı yasadıklarımm cok normlmıss bana ozel degılmıss
Ayy aynen ya hislerime tercüman olsun normalde en basitinden teyzemle 1 saat konuşabiliyoruz telefonda ee onunla ortak nokta çoook kadına ne diyeceğim bilemiyorummmmerkek arkadaşım askere gitti ayıp olmasın o gün arayayım Allah kavuştursun diyeyim dedim sonra oğlumun askere gitmesini mi bekliyordun aramak için dedi tüm cesaret gitti dahada arayamadım Bende yalnız olmadığıma sevindim :26:
canım yaa ilk cümleni okuyunca tüylerim diken diken oldubenim düğünümüde eşimin ailesi mahvetti, birde yüzsüzce gelip düğünde oynadılar. Nefret ediyorum hepsinden, görüşmüyorum ben, sen yine iyi görüşüyormuşsun. Bazen eşimi arayıp davet ederler eşim bir bahane bulur gitmeyiz. Zaten bizde bardak doldu taştı, ters bir hareketleri olsun cevaplarını veririm dedim. Bence gelinden biraz çekinmeliler. başka oluru yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?