Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

sayıcak o kadar çok şey varki mesela çok geç bir saate kadar kayınvalidemde oturmuşsak gitmeyin kalın diye ısrar ederdi bizde mecburen kalırdık. sıra yatak açmaya gelince ikimize aynı odaya ayrı yataklar sererdi bi kaç kez beraber yatarız anne boşuna zahmet etme desemde aman kızım sıkışmayın derdi-tatlicadiarzu- kıl olurdum ben kocamla yatamıycakmıyım bu evde diye:1closedeyes: sanki beraber yatsak bişey olucak arkadaşca yatıcaz yani :dilcikar: ikinci sinir olduğum tavrı ise gece odamızın kapısını açıp içeri bakması bi gün çok fena bozucam ama artık kalmıyoruz saat kaç olursa olsun evimize dönüyoruz.

hangi birini sayayımki kaynananın şekeri var mesella en ufak bişeyde sırf kendini oğluna acındırmak için hasta numarasına yatar.ayy şekerim düştü .ay tansiyonum çıktı.sonrada başlar ağlamaya tabi öle onunca oğulları başına toplanır.halbuki numara yaptığı apacık bellidir.herşeye ondan izin alınsın,ona sormadan bişey yapılmasın ister.eşimle bir yere gitsek peşimizden telefon eder bana niye sölemediniz filan der(tabi eşim cevabını verirkaydirigubbakcemile3)eşimi bankamatik olarak görür.evlendiğimizden beri onların dünya kadar borçlarını ödedik.ama eşim en sonunda isyan bayraklarını çekti artık bişi diyemiyor.:lepi:bunada en çok ben seviniyorum.düşünsenize kaçınızın kaynanası düğünde takılan çeyreklerin hesabını tutup,onları liste halinde yazarak oğluna al bunlar sizin borçlarınız sizde takıp vericeksiniz derki(sanki biz bilmiyoruz ne olucağını)haaa bide en nefret ettiğim özelliği beni sürekli kendi babama şikayet etmesi,önceden babam ona inanır bana kızardı,ama şimdi oda herşeyin farkında bana haksızlık ettiğini anladı,birde yapmacık olması buna çok gülüyorum,milletin yanında kızım der millet gidince gelin klava:neyse ya çok oldu napim daha neler neler varda bu günlük yeter.

elinde sigara mutfakta dolaşmasına yemek yapmasına sinir oluyorum bi gün beni yakacak oğluda onu haberi yok herşeyi biliyormuş gibi konuşup aslında bişey bilmemesine çok açık konuşmasına ............... ooooooooo say say bitmez bu kaynanaların yaptıklarını

çok güldüm buna tam bir kabus yaa

Bencilliğine.Çok iyi çok hoş ama çok bencil.Bencil derken herşeyi kendi istediği gibi yapar.Bu kadar sıcakta kapı cam kapatır üşüyorum der açtırmaz biz pişeriz; kendi istediği yemeği pişirir önümüze kor bugun bunu yapayımmı demez; vs.vs. yani kendine göre bizi ayarlamaya çalışır.Bazen katlanamıyorum ama napalım o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum.:umursamaz:

oooooooooo çok şey var ama pintiliğiii işteee bu deli ediyor kadın napolyon gibi PARA PARA PARA diyor kefenine cep yaptıracağım ben

oğlununu evleneceği fikri bile onu deli ediyor..ben şimdi burada hangi birini sayayım..
oğlu yokken konuşup konuşup , ona konuştuklarını çok iyi şeylermiş gibi aktarmasıı...
rahatlığı...
günde 5ten fazla hiç bir sebep yokken arayıp öölesine sohbet etmesi...
ençokta.... çok saf temiz iyi niyetli gözüküp içinde bir cin yaşatması.......
benim bütün hayallerimi , kendi çıkarları adına yok sayması...
aahhhhh....aaahhhhhhh.......

aynennnnnnnn.ve komple herseyine her türlü sinir oluyorum

Düşündüm aklıma hiç bir kötü huyu gelmedi, İllaki hoşlanmadığım şeyleri vardır ama deli edecek kadar kötü gelen bir davranışı yok bana göre...

her konuda çok iyidir de.bir de atıyorum aldığı bir çorabı mı anlatıyor tekstilin icadından başlıyor anlatmaya çorabın tarihçesi kullanım alanı türk ekonomisindeki yeri ..şişiyorum laf karıştırıyorum sil baştan.dinler gibi yapayım diyorum gözünü gözümden çekmiyo mecbur dinliyorum.laelaelaelaelae
telde konuşurken teli bırakıp dolaşıp geldiğim çok olmuşdur.ama iyidir başka şeylerde bide az konuşsa.

epey var hangisini saysam bilemedim birden ama en önemlisi hastalığını abartması.insansın sonuçta herkes hasta olabilir ama bunu sürekli ahlayıp ohlayıp anam anam deyip geçiren kimse görmedim tabi bu ağrıların gezecek bir yer çıktığı zmaan bir anda kesilivermeside cabası.gezmeye giyinip süslenmeye geldimi kendimi genç hissediyorum ben yaşlıd eğilim der ama bi iş yapılacaksa aman aman ençlik bizden gitmiş iyice yaşlanıyorum der ve beni cinnete sürükler.birde sürekli kendini över ki bence insanın kendini övmesi çok küçültücü ve aptalca bişeydir kimse bişey demzken sen kendi kendini övsen kaç yazar. ama övdüğüşeylerde bi saçmaki sormayın yok efendim eskiden bir ütü yaparmışki mahallede kadınlar eşime bakar bakar annesine imrenirlermiş kıyafetlerinden dolayı nasıl ütlüyor diye peh kimd er böle bişeyi ya yok eskiden bir koca tencere sarmayı tek başına hemencik sararmış yok 2 saatte 3 tepsi mantı açarmış.ama nedense bunları hep ben evelenmeden yaparmış ben geldim tık yok bi eşarbını bile ütülemiyo artı ütüleri gelin yapıyo diye yakında efedersiniz külodunu bile ütülettirecek.

kendinin kızı olmadığından kız annelerini sürekli kötülemesi beni gıcık ediyor...:tomato:domates atıyorum kendisine...

patavatsızlığı.düşünmeden konuşması.uyarılmasına rağmen yapmaya devam etmesi...

her şeyi eşimin yanında söylemesine.mesela bi hatam olur bana kızar yada laf söyler bide eşimin yanında üstüne bastıra bastıra anlatır.tabi eşimde ağzından geleni söyler.hoşlarına gidiyor bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…