kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız

kayınvalıdenıze ne sıklıkla gıdersınız yakın olsanız bıle

• haftada bır kere

OY: 32 31,4%
  • haftada ıkı kere

OY: 8 7,8%
  • aklıma gelırse gıderım oyle gun takıntısı yok

OY: 52 51,0%
  • hergun gıderım

OY: 10 9,8%

• Ankete Katılan
    102

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
ıyı aksamlar kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum.sızler kayınvalıdenızın evıne ne sıklıkla gıdersınız.dıyelım kı yakınsınız hergun yada hafta 3/4 kez gıdermısınız.bızım evlendıgımızden berı sureklı bu mevzu var.yelız bıze gelmıyo aramıyo sormuyo ben haftada bır kere gıderım sız neler yapıyorsunuz

Belirli bir günüm yok benim genelde eşimle beraber gideriz ama tek te giderim çok sık olmaz öyle..

ay dıyolarkı hergun gelsın gıtsın ben esımle gıdınce laf carparlar nıye tek gelmıyorsun su buuuuuu sınır oldum hıc gıdesım yok hep bu yuzden esımle kavga edıyoruz

evımız sımdı yakın sayılır anneme gıdınce laf atarlar hep annene gıt sen hep anne halbukı ona bıle haftada bır kere gıderım annemede gıdıyım yanı bır zahmet demı

Uzak olduğumuz için çok sık gitmiyorum gidersem de eşimle giderim, yakın otururken aynı apt. da oturuyorduk hemen hemen her gün çıkıyordum, sen buradaki anket sonuçlarını göre gidip gitmeme kararı alma, gönülleri olsun diye geçerken uğradım gibi küçük uğramalar yapabilirsin, k.valide ilişkilerin daha yeni sanırım tek gitmek istememen de çok doğal

yok onu sadece meraktan ole actım ona gore karar verecek degılım. bır sene 3 aylık evlıyım sevemıyorum ya bır turlu cok ezıyet gelıo bana ne yapcam bılmıyorum her konuda zıt kısılıklerız hem kaynanamla hem kayınvalıdemle

onlara gıttımım de mısafır gıbıyım ole kosede oturum onlar elınde kumanda evlılık programlarını aacarlar sormazlar bıle senın ızledıgın bır yer varmı fılan yemek yaparken hıc sormaz ogullarına sorar ne yapıyım dıye halbukı benım esım annemlere gelınce olanustu bır hazırlık baslar her seyde erdem sunu sever erdem bunu sever o canım babasım evı doldurur salona gırmezler mutfakda otururlar yeterkı cocuk rahat etsın dıye

Kendi ailenle onları hiç kıyaslama, kendi ailen gibi sevmen imkansız çünkü, kişilikleri senin ailen gibi olmak zorunda değil, sen eşini göz önüne alarak saygını göster çok sevmek zorunda da değilsin, ama zaman geçtikçe belki de seveceksin, ama bu şekilde kendini soyutlarsan tahammülün giderek azalır, o kumanda durumları benim annemin evinde de k.validemin evinde de aynı hep o tarz programları izlerler, biraz şans tanı onlara ve kendine daha iyi tanımaya ve anlamaya çalış, eşin arada kalmasın, düşünsene mesela sen eşin ve ailen arasında kalmışsın ne güç durum değil mi? yerimseniben

Uff.. Bu konu benide cok sinir ediyor
Bizimde evler yakin, ayni sokak degil ama 5 dakikalik bir yer.
Haftada 1 kere bile gitmezdim ve surekli arayip sormuyosunuz gitmiyorsunuz derdi kaynanam
Ben evimde oturmak istiyorum, zaten is-okul disinda pek cikmam disariya
Evlendikten sonra insan evinde oturur, ne oyle surekli orda...
Ara sira olur ama her hafta beklenmezki.. Insan yorgun oluyor is guc felan

Zaten simdi araya biraz kusluk girdi hic gitmiyorum delikafadulden
Sen hafta da bir gidiyormussun, esinle huzurunuzu kacirmalarina haklari yok bence..
Kimse kimseyi zorlayamazki..

ya kumanda su bu kucuk ornekler bır suru var aklıma bunlar geldı sadece bu kısıler benı evlenmeden oncede ıstemeeyen kısıler ıstemıyoruz ıstemıyoruz dıyen kısıler esım dıretınce oldu neyse sımdı bana sureklı kucuk goruyormus gıbı bakısları suzmelerı fılan hosuma gıtmıyor ne yapsamda olmuo

ama ıster ıstemez aılemde esıme olan davranısları gorunce uzuluyorum esımde bunun farkında oldugu ıcın oda cok gıtmez annesıne benım aıleme daha cok gelır ama yılbasında ne olduysa ne bıttıyse esım gelmek ıstemedı veeeeee cok sessız bır derdı var bız onları anneme cagırdık hep bırlıkte olalım dıye annem aradı gelemeyız dedıler esımde ole dedı bılmıyorum ben kayınvalıdem yuzundne esım gelmedıgını dusunuyorum

ev almak ıstıyoruz bu yuzden aılemden bıle uzak kalcam yeterkı sunlardan uzak duruyumda beklentılerı olmasın

ayol ben sevgili kaynanama birgün durup birgün gidiyorum vede oraya gittiğim gün yatmak zorundayım enazından siz haftada bir gidiyormuşsunuz

iyi geceler mızmızım..
valla biz iki haftada 1 falan gidebiliyoruz..bazen haftada1 oluyor..bazen daha uzun...yani aklımıza esince özleyince gidiyoruz...ölye ill şu gün gidelim diye ibşey yok..arayı çok açtıgımızda tabi her anne baba gibi niye ugramadınız çoktandır gelmiyosunuz deniyo bunlar normal şeyler..sende içinden geldigi zamanlarda git böylesi daha iyi..tabi gitmek zorunda oldugumuz zamanlarda oluyor bunlarda istisna...eşiminde öyle illa bize gidelim gibi takıntıları yok..özlerse diyo sadece...ama benim de bi sinir oldugum nokta,gittigimizde herşey iyi güzel de eşim play satatıonu bırakıp zor kalkıyoo:mymeka:

evlerimiz 5dk mesafede ama 15 te bir giderim cumartesi akşamları 3 saat durur geliriz eşimle yanlız gitmem bazen o çağarırsa yemeğe falan o zaman ben eşimden biraz daha önce giderim yanlız kalmak istemiyorum çünkü canım sıkılıyo orda:umursamaz:

biz aynı apartmanda oturuyoruz karşılıklıo dairelerde ama öyle hergün falan geçmem çünkü hergün gidince bu sefer iş güçte bekliyolar hiççç işim olmaz öyle şeylerle :umursamaz:
sonuçta karşılıklı oturunca beklentileride çok oluyo elbezi gibi sürekli el altında kullanmak istiyolar allahtan ben baştan bi ayar yaptımda beklemiyolar öyle iş güç gidip gelmek falan
yani dediğim gibi ben haftada bir kere belki giderim oda belki yanikötükedihüso

ev almak ıstıyoruz bu yuzden aılemden bıle uzak kalcam yeterkı sunlardan uzak duruyumda beklentılerı olmasın

Ben zaten ailemden cok uzaktayim :sinifsinif:

Ama en iyisi iki aileden de uzak olmak, tadinda gidip gelmek

Ozlemek guzel birsey opuyorumnanaktan

benım kızdıgım sey bırde anneme gıtmeme karıısyorlar bende ınadına gıdıyorum sınırler ya kendılerını aynı kefeye koyuyorlar sızın kendı oglunuz ayıp olmasın dıye haftda mecburu sıze gelıo benden beklıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…