Uzak olduğumuz için çok sık gitmiyorum gidersem de eşimle giderim, yakın otururken aynı apt. da oturuyorduk hemen hemen her gün çıkıyordum, sen buradaki anket sonuçlarını göre gidip gitmeme kararı alma, gönülleri olsun diye geçerken uğradım gibi küçük uğramalar yapabilirsin, k.valide ilişkilerin daha yeni sanırım tek gitmek istememen de çok doğal
yok onu sadece meraktan ole actım ona gore karar verecek degılım. bır sene 3 aylık evlıyım sevemıyorum ya bır turlu cok ezıyet gelıo bana ne yapcam bılmıyorum her konuda zıt kısılıklerız hem kaynanamla hem kayınvalıdemle
onlara gıttımım de mısafır gıbıyım ole kosede oturum onlar elınde kumanda evlılık programlarını aacarlar sormazlar bıle senın ızledıgın bır yer varmı fılan yemek yaparken hıc sormaz ogullarına sorar ne yapıyım dıye halbukı benım esım annemlere gelınce olanustu bır hazırlık baslar her seyde erdem sunu sever erdem bunu sever o canım babasım evı doldurur salona gırmezler mutfakda otururlar yeterkı cocuk rahat etsın dıye
Kendi ailenle onları hiç kıyaslama, kendi ailen gibi sevmen imkansız çünkü, kişilikleri senin ailen gibi olmak zorunda değil, sen eşini göz önüne alarak saygını göster çok sevmek zorunda da değilsin, ama zaman geçtikçe belki de seveceksin, ama bu şekilde kendini soyutlarsan tahammülün giderek azalır, o kumanda durumları benim annemin evinde de k.validemin evinde de aynı hep o tarz programları izlerler, biraz şans tanı onlara ve kendine daha iyi tanımaya ve anlamaya çalış, eşin arada kalmasın, düşünsene mesela sen eşin ve ailen arasında kalmışsın ne güç durum değil mi? yerimseniben
Uff.. Bu konu benide cok sinir ediyor
Bizimde evler yakin, ayni sokak degil ama 5 dakikalik bir yer.
Haftada 1 kere bile gitmezdim ve surekli arayip sormuyosunuz gitmiyorsunuz derdi kaynanam
Ben evimde oturmak istiyorum, zaten is-okul disinda pek cikmam disariya
Evlendikten sonra insan evinde oturur, ne oyle surekli orda...
Ara sira olur ama her hafta beklenmezki.. Insan yorgun oluyor is guc felan
Zaten simdi araya biraz kusluk girdi hic gitmiyorum delikafadulden
Sen hafta da bir gidiyormussun, esinle huzurunuzu kacirmalarina haklari yok bence..
Kimse kimseyi zorlayamazki..
ev almak ıstıyoruz bu yuzden aılemden bıle uzak kalcam yeterkı sunlardan uzak duruyumda beklentılerı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?